Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is Fragmentatie en verschillende soorten van fragmentatie
Fragmentatie verwijst naar een fout in de manier waarop uw computerwinkels en betaalt de gegevens op uw harde schijf ; ? Meestal betekent een inefficiënt gebruik van opslagcapaciteit . Een gefragmenteerde harde schijf kan ook ' prestaties door het vertragen van uw systemen ' uw computers beïnvloeden mogelijkheid om informatie , gegevens en middelen te vinden . Verschillende types van fragmentatie mogelijk , allemaal gerelateerd aan gegevensopslag efficiency . Interne fragmentatie

interne fragmentatie
verwijst naar het opslaan van gegevens op een harde schijf in stukken en brokken , in wezen overal de gegevens passen . Uw harde schijf slaat informatie in clusters , een segment na de andere , maar tussen elk bestand is een lege ruimte die wordt gebruikt als scheidingsteken . Deze lege ruimte wordt genoemd slappe ruimte of interne fragmentatie en het gebeurt als de computer probeert om de eerste beschikbare ruimte te benutten .
Externe fragmentatie

Externe fragmentatie
optreedt wanneer lege - maar - beschikbare opslagruimte op uw harde schijf wordt opgesplitst in kleinere en kleinere ruimtes te wijten aan hoe uw computersysteem worden toegewezen en maakt beschikbare gebieden van opslagruimte . Dit maakt het mogelijk bruikbare ruimte onbruikbaar, omdat de segmenten zijn te klein om complete dossiers tegemoet . Het wordt " externe " genoemd omdat het onbruikbare ruimte is buiten de toegewezen opslagruimte of regio's op je harde schijf , zoals in een partitie op de harde schijf . Een partitie is opgericht om een ​​vooraf gespecificeerde type data tegemoet te komen, is dus alles buiten dat type gegevens elders verzonden .
Gegevens Fragmentatie

gegevens
fragmentatie optreedt wanneer uw computer een set of file data verdeelt in veel kleine onderdelen of stukken en slaat deze stukken op tal van gebieden op de harde schijf . Het nadeel van de fragmentatie van gegevens is dat wanneer je dit bestand wilt herinneren , uw computer te blokken of clusters van gegevens zoeken , en opnieuw zet de informatie weer in elkaar voordat u deze kunt gebruiken .
File System fragmentatie

gegevens fragmentatie veroorzaakt een trage zoeken en laden tijd , ook wel rotatie vertraging , wat betekent dat u moet wachten tot uw computer draait de harde schijf als het doel aan elk onderdeel van uw bestand te vinden en samen stuk . Bestandssysteem fragmentatie betekent simpelweg je enkel bestand of een reeks gegevens niet sequentieel opgeslagen , waardoor het gemakkelijker en sneller voor uw computer op te halen het bestand intact zou maken . U kunt bestandssysteem fragmentatie te voorkomen door het richten van uw besturingssysteem en applicatie installatie-instructies voor het installeren of archiveren van uw bestand als geheel , in plaats van in stukken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Multiformat DV…
·Pentium D 940 Specificaties 
·Hoe de CDR bestand te reparere…
·Lijst van Pentium Dual-Core Pr…
·Wat is het verschil tussen pro…
·Hoe maak je een Floppy Disk Tr…
·Hoe de overdracht van bestande…
·RAW vs FAT SD Cards 
·Hoe maak je een USB Memory Dev…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Thunderbird Bevriest op een Mac 
·Hoe afdrukken PDF -bestanden 
·Hoe maak je een Sound Device In VM 
·Hoe maak je een Microsoft Bluetooth Note…
·Canon I550 Printer Help 
·Soorten DVD branders 
·Hoe de printcartridge uitlijnen op de HP…
·De voordelen van het maximaliseren van g…
·Hoe kan ik een slaaf op een Hitachi Desk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com