Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Voordelen van gereviseerde Computers
Computers zijn zeker niet de goedkoopste producten op de markt . Een optie die veel winkelend publiek vaak vergeten om rekening te houden is het kopen van gereviseerde producten . Er zijn veel voordelen aan het kopen van computers opgeknapt . Hieronder zijn enkele punten om te overwegen bij de beslissing om al dan niet opgeknapte machines te kopen . Esthetiek

Veel computerfabrikanten , zoals HP , Dell en Apple , gebruik dan een zeer strenge renovatie proces . Ze willen dat de consument blijven bestellen bij hen , zelfs gereviseerde producten . Dus , zijn ze niet van plan om computers te sturen met case krassen of enige belangrijke lichamelijke afwijkingen . De meeste tijden , gerenoveerde desktops en laptops zijn eigenlijk gegeven een gloednieuwe behuizing vóór de verkoop . Als een bedrijf krijgt een computer voor renovatie die alleen lichte slijtage toont , kan hij ervoor kiezen om alleen bepaalde onderdelen te vervangen door nieuwe. Verwacht opgeknapte computers tot 99 procent net zo uitzien als nieuw.
Functionaliteit

De meeste van de tijd , opgeknapte computers zijn gewoon klant terugkeert . In sommige gevallen kan er niets mis met de computers zijn op alle. De klant gewoon niet graag de producten , zodat ze terug ze binnen de garantieperiode . In gevallen als dit , zal de computer fabrikanten verkopen deze computers opgeknapt . Ze kan ze niet verkopen als nieuw omdat ze op iets gebruikt voor een korte periode geopend .

Het andere exemplaar van computers opgeknapt is defecte onderdelen . Dit kan variëren van alles om een ​​RAM module op het moederbord . Wanneer de fabrikanten knappen deze computers , ze normaal vervang het defecte onderdeel met een gloednieuwe . Als het probleem is met de installatie , zullen ze goed het deel reinstal .

Fabrikanten
ook testen voor als - nieuwe functionaliteit voor de verkoop . Niet alleen doen ze de vervangende onderdelen , maar al het andere testen. Verwacht opgeknapte computers om net zo goed functioneren als nieuwe.
Garantie

Grote computerbedrijven
zal exact dezelfde garantie bieden op gereviseerde producten zij willen op nieuwe producten . Tot zover de garantie gaat , echt je niets te verliezen door de aankoop gerenoveerd . Als een garantie voor u belangrijk is , zorg ervoor dat u koopt opgeknapt van de fabrikant in plaats van enkele onafhankelijke wederverkoper die computers repareert . Dit zal u de volledige garantie dat u wilt geven .
Prijs

Computer Fabrikanten kunnen een product niet verkopen als nieuw , tenzij het ​​echt 100 procent nieuw . Dit betekent dat de klant teruggegeven computers , extra computers en vorige generatie computers , moeten worden verkocht onder een andere naam . Dus , fabrikanten verkopen al deze soorten producten met een gerenoveerde label .

Ze weten ook dat de consument niet zal betalen in de buurt zo veel voor refurbisheds computer als ze zouden merk nieuwe. Op hun beurt zijn opgeknapte computers vaak aangeboden tegen bodemprijzen - vaak tot 20 procent korting op de nieuwe prijsvergelijking

Hier is een goed voorbeeld van wanneer te kopen opgeknapt : Apple verkocht oorspronkelijk een MacBook voor $ 1600 . nieuwe . Het bedrijf bood ook dezelfde laptop voor $ 1300 gerenoveerd . Een maand later , Apple krijgt nieuwere processors in en reviseert al hun notebooks . De originele laptop wordt nu aangeboden op $ 900 gerenoveerde
Accessoires

Een vraag die je kan hebben met het kopen gerenoveerd is : . Heb je alles dat wordt geleverd met een nieuwe computer ontvangen? Ja. Computer fabrikanten zullen u voorzien van alle originele documentatie , gebruikershandleidingen , netsnoeren en andere accessoires . Het ene nadeel is dat uw punt zal komen meestal in een effen bruine verpakking in plaats van de originele doos .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe maak je een nieuwe compute…
·Specs op de GeForce 7350 LE 
·Hoe maak je een USB-kabel aans…
·Hoe kan ik een goedkope deskto…
·Hoe kan ik mijn computer aan t…
·SilverStone ST1000 - P versus …
·De specificaties van een Compa…
·PC Health Check Checklist 
·De specificaties van een Gatew…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Wat zijn de functies van een webcam 
·Hoe het opzetten van een HP Deskjet F410…
·Aanwijzingen voor E - Reader 
·Hoe te inktpatronen te verwijderen van e…
·System.exe kan niet worden gevonden bij …
·Hoe te activeren 3G op een iPad 
·Specificaties van de Satellite A505 - S6…
·Hoe te Programmable Logic Controllers Ge…
·Hoe te herstellen van een Acer TravelMat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com