Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat doet een knipperend licht op een moederbord Mean ?
Net als alle wegen leiden naar Rome , alle apparaten op een computer leiden tot een moederbord . Maar terwijl alle moederborden hebben dit feit met elkaar gemeen , ze kunnen ook sterk verschillen . Elk moederbord heeft verschillende specificaties , afhankelijk van de fabrikant , de grootte van het moederbord en de fysieke configuratie . Vanwege dit feit , kan een knipperend licht op een moederbord mogelijk verschillende dingen betekenen . Voeding

Elke computer heeft een voeding , die wisselstroom neemt van de muur en zet deze om naar de gelijkstroom die door de computer . De voeding , zoals de meeste dingen op een computer is aangesloten op het moederbord . In sommige moederborden , zoals die in veel Dell-computers , een knipperend lampje op het moederbord duidt op een slechte voeding . Als uw computer niet zal ontslaan up , maar je moet een knipperlicht merken op het moederbord , de kans groot dat je hebt een slechte voeding . Voor het kopen van een vervangende voeding , neem de vormfactor ( zoals ATX of BTX ) in aanmerking , evenals zijn vermogen en fysieke afmetingen .
RAM

ander mogelijke oorzaak voor een knipperend lampje op je moederbord kan slecht RAM zijn. Uw RAM kan beschadigd zijn , of misschien zelfs onjuiste wijze aangebracht ( niet stevig en veilig geduwd in de sleuf op het moederbord ) . Een andere mogelijkheid is dat u de verkeerde soort RAM toegevoegd wanneer u een andere stok geïnstalleerd . Bijvoorbeeld, als je moederbord kost SIMM ( enkel inline memory module ) RAM , en u een DIMM ( dual inline memory module ) -kaart gekocht , dan is het ofwel niet goed past of niet herkend door uw moederbord . Maar als je nog nooit hebt vervangen of toegevoegd RAM , dan is dit waarschijnlijk niet uw probleem.
Voorzijde USB

Veel computer torens hebben USB-poorten in zowel de fronten en ruggen van de gevallen . Omdat de USB- poorten aan de voorzijde vaker wennen dan die in de rug ( als gevolg van externe apparaten wordt getrokken in en uit de havens vaker ) , lopen ze een groter risico om beschadigd . In sommige gevallen kan een beschadigde voorste USB -poort van een knipperend licht op een moederbord veroorzaken en kan zelfs voorkomen dat uw computer opstarten . Om dit probleem op te lossen , kunt u gewoon trek de kabel die de voorste USB wordt aangesloten op het moederbord . Start de computer opnieuw , met de voorste USB losgekoppeld , om te zien of het lampje nog steeds knippert .
Getting Specifieke Antwoorden

Omdat elk moederbord is anders, verschillende codes verschillende dingen betekenen . Zo zal als uw Hewlett - Packard laptop start niet en geeft drie piepjes wanneer u probeert om de macht het op , zal dit betekenen iets anders dan een Dell , dat geeft je hetzelfde signaal . De enige manier om precies te weten wat de oorzaak van uw moederbord te knipperen is om te kijken in de handleiding . Er moet een lijst met foutcodes er in kunnen . Zo niet , kunt u in staat om ze te vinden online . Echter , als u nog steeds antwoord niet vinden , dan kunt u altijd contact opnemen met een computer reparatiebedrijf naar antwoorden . Vertel het tech over je probleem , evenals alle oplossingen voor problemen die je hebt geprobeerd .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te Alienware Memory Upgrad…
·Wat is DDR RAM ? 
·Emachines MS Moederbord Types 
·Hoe Set Up SLI voor jouw 8800 …
·Hoe Vergelijk Memory Stick sne…
·Hoe maak je een Wireless Inter…
·Dell Inspiron 9300 RAM Install…
·Problemen met het moederbord o…
·Hoe om te achterhalen welke In…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Scannen naar een document op een Dell 94…
·Hoe de BIOS wijzigen voor een Compaq Pre…
·Hoe Hard Drive Failure Voorkom 
·Hoe je BIOS configureren voor Dual Boot 
·Wat zijn de voors en tegens van het kope…
·Hoe de 2600N Toner Chip Reset 
·Hoe een Corrupte SATA harde schijf Herge…
·Hoe maak je een Losse Scharnier op een H…
·Hoe maak je een server kast design 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com