Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Problemen met het moederbord op een eMachine
Het zou een indicatie van een storing van het moederbord zijn wanneer een eMachine niet kunnen functioneren , gaat niet aan of blijft vriezen . Deze symptomen kunnen ook betrekking hebben op andere hardware storingen of zelfs software storingen . Bovendien , de eMachine een bekende storing probleem met de voeding die kan het moederbord te mislukken . Oplossen alle kwesties om ervoor te zorgen dat het niet een klein probleem dat gemakkelijk kan worden vastgesteld . Macht Issues

eMachines hotels met macht kwesties zullen niet aan. Dit kan worden veroorzaakt door een stroomstoring de moederbord kan kortsluiten . Macht problemen kunnen ook veroorzaakt worden door iets eenvoudigs als een slechte netsnoer . Het netsnoer moet eerst worden gecontroleerd voordat de veronderstelling dat het een moederbord probleem . Het moet worden aangesloten op de computer power-poort en het stopcontact . Controleer voor het geluid . Wanneer er geen geluid en geen macht dan ook, de voeding - en niet het moederbord - is waarschijnlijk het defecte onderdeel . De voeding heeft de neiging om kortsluiten het moederbord in de eMachine ook, dus je moet zowel het moederbord en de voeding voor elektrische branden ruiken . Als zowel hardware -apparaten hebben een verbrande elektrische geur , dan hebben beide waarschijnlijk gefaald .

Sound
in een machine die niet gaat branden geeft dat de fans en heatsink werk , zodat de spanning het moederbord bereikt . Het probleem kan zowel video - gerelateerde of moederbord - gerelateerd zijn. Test de video met een externe videokaart of sluit een andere monitor op de eMachine om te zien of beelden van de monitor te bereiken . Het moederbord is waarschijnlijk defect en moet worden vervangen als er geen beeld .
Blue Screens

eMachines hotels met mislukte moederborden hebben vaak blauwe schermen . Een gebruiker kan normaal worden gewerkt aan een applicatie en plotseling ervaren een blauw scherm , dan moet de computer opnieuw worden opgestart . Deze blauwe schermen kunnen optreden na slechts een paar minuten van het draaien van de computer op of na een paar uur van het werken aan de machine . Blauwe schermen zijn niet noodzakelijkerwijs een indicatie van een moederbord probleem , maar kan ook een indicatie van falende RAM zijn. De oplossing is om het geheugen te testen of vervang deze om te zien of de blauwe schermen blijven . Zo ja, dan is het waarschijnlijk dat het moederbord is niet en moet worden vervangen .
Computer Vriezen

Computer bevriezing
kan een moederbord probleem zijn , maar zijn ook geassocieerd met andere computer hardware of software problemen . Deze bevriest worden veroorzaakt door software conflicten of verouderde drivers in veel gevallen . Dit geldt met name bij oudere eMachines . De eenvoudigste manier om de mogelijke oorzaken van de bevriezing te elimineren is om de BIOS en moederbord drivers van de fabrikant eMachine site te updaten . Na deze worden gedownload en geïnstalleerd , de computer moet normaal worden gebruikt om te zien of de bevriezing probleem blijft . Reinigen van de binnenkant fans en heatsinks kan ook de bevriezing probleem te elimineren , omdat warmte veroorzaakt door langzaam draaiende ventilatoren kunnen ook leiden tot bevriezing . Verwijder de RAM-modules en switching slots , als goed. Dit kan ook het probleem op te lossen . Als geen van deze werken , dan is het probleem kan een falende eMachine moederbord .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe Memory Voeg toe aan een Co…
·Hoe de Dell Moederbord zoeken 
·Waarom heeft de ctmbha.dll Ini…
·Hoe je het geheugen op een Son…
·Specificaties van een ASUS A8N…
·Wat kan ik op Verwijderen om m…
·Hoe maak je een Pentium D Proc…
·Hoe om te controleren voor de …
·Gold Plating Recovery Solution…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Dubbelklikken Activiteiten voor kinderen…
·Hoe maak je een programma vanaf een cd o…
·Hoe naar Mount Hardware voor Smart Board…
·Hoe kan ik een printer driver aanmaken 
·Hoe te Slide Pictures Scan 
·Hoe de DC Jack Vervang op een Dell Latit…
·Hoe kan ik een hele harde schijf Kopieer…
·Hoe te Radeon 7000 bijwerken 
·BIOS en RAID -kaart Compatibiliteit 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com