Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Wie zijn de twee mensen die de slag HP Computers ?
Het Hewlett - Packard Company , nu algemeen bekend als HP , werd opgericht in 1939 door Bill Hewlett en David Packard . De twee Stanford universiteit studenten begonnen hun bedrijf in een Palo Alto garage met hun eerste product , een audio- oscillator , een instrument dat wordt gebruikt door geluidstechnici . HP opgericht in 1947 en lanceerde zijn eerste computer in 1966 . Packard overleed in 1996 en Hewlett in 2001 . Bill Hewlett

geboren in 1913 , in Ann Arbor , Michigan , werd William R. Hewlett bekend als " Bill " in HP en de elektronica-industrie . Hij ontving een Bachelor of Arts diploma aan de Stanford universiteit in 1934 , en voltooide een masters degree in de elektronica van de Massachusetts Institute of Technology in 1936 . Daarna keerde hij terug naar Stanford om een ingenieursdiploma in 1939 te voltooien . Hewlett Packard ontmoetten in engineering klasse , en de twee vormden een bedrijf om een audio- oscillator die Hewlett had ontworpen in graduate school te produceren . De twee zetten in een garage , die nu een Palo Alto bezienswaardigheid, met $ 538 in het kapitaal . In 1983 , Hewlett ontving de National Medal of Science , de hoogste Amerikaanse onderscheiding voor wetenschappelijk werk .
David Packard

David Packard werd geboren in Pueblo , Colorado , in 1912 . Hij studeerde bij Hewlett bij Stanford en in 1939 ontving een master 's degree in de elektrotechniek van de universiteit . Tussen 1936 en 1938 , Packard werkte bij General Electric Co in Schenectady , New York , voordat hij terugkeerde naar Palo Alto om samen met oud- klasgenoot , Hewlett . Hij werd president van het bedrijf toen het opgericht in 1947 , en beheerde het bedrijf, terwijl Hewlett was in het leger tijdens de Tweede Wereldoorlog 2 . Packard liet HP voor een korte tijd 1969-1971 tot het nemen van de post van de Amerikaanse adjunct-directeur van Defensie . Toen hij terugkeerde naar Californië werd hij voorzitter van HP . In 1993 trok hij zich terug als voorzitter , maar diende als voorzitter emeritus tot zijn dood in 1996 .
De HP Way

In 1995 , een jaar voordat zijn dood , Packard publiceerde zijn boek " The HP Way . " Daarin beschrijft hij de stijl van leidinggeven en bedrijfscultuur bij HP die wordt gecrediteerd door sommigen met het beïnvloeden van de manier waarop andere bedrijven uit Silicon Valley ontwikkeld . Volgens Hewlett 's doodsbrief , zowel hij als Packard hekel overbodige formaliteit en hiërarchieën in bedrijven . Als gevolg daarvan , bekend om zijn creatieve cultuur die persoonlijk initiatief aangemoedigd HP geworden . Medewerkers werden toegestaan ​​om te werken aan persoonlijke ideeën op bedrijfsterrein . Hewlett en Packard geloofde dit aangemoedigd ingenieurs om innovatief te zijn . Ze hebben ook omarmd een mensgerichte stijl van leidinggeven , die winstdeling voor alle werknemers opgenomen
Filantropie

Beide mannen zetten charitatieve stichtingen : . De William and Flora Hewlett Foundation , die steunt sociale en milieu-oorzaken , en de David en Lucile Packard Foundation , welke programma's op het gebied van natuurbehoud , reproductieve gezondheid en het leven van kinderen en gezinnen wereldwijd ondersteunt . De Packards gefinancierd drie leerstoelen in Stanford op het gebied van bedrijfskunde , mariene wetenschap en literatuur . Hewlett en Packard samen financierde de Terman Fellows programma op Stanford , dat de financiering van onderzoek biedt aan jonge wetenschap en techniek hoogleraren .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Lenovo 3000 J Specs 
·HP Pavilion Slimline Specs 
·eMachines W2888 Specs 
·Hoe je de harde schijf te verw…
·Wat zijn de fysieke onderdelen…
·Hoe maak je een computer voor …
·Hoe de Power Supply verwijdere…
·Hoe maak je een Super desktop …
·Gateway E - 4000 Tower PC Spec…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Mijn Officejet Pro 7780 Zal niet op Cart…
·Hoe je Wireless Laptops & PC verbinding 
·Thin Client Server Eisen 
·Hoe maak je temperatuur een moederbord '…
·Hoe je USB Power Adjust 
·Hoe te solderen op een printplaat 
·HP Pavilion ZT1155 Specs 
·Hoe kom ik erachter uw geluidskaart Spec…
·Wat is een LCD inverter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com