Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe maak je een computer voor beginners Bouwen
Bouwen aan je eerste computer is spannend en opwindend . Het eindproduct kan een hogere kwaliteit en tegen lagere kosten dan wat je koopt van een fabrikant . Het geeft je de vrijheid om precies te vinden welke merken van de onderdelen die u wilt gebruiken , en je hoeft niet dezelfde soort beperkingen gelegd op je dat vooraf geassembleerde computers hebben. Het bouwen van een computer is niet een lange of moeilijk proces , maar je moet goed worden voorbereid . Wat je nodig hebt
Voeding
PC behuizing
schroevendraaier
Moederbord
CPU
CPU heatsink
PCIe videokaart
RAM
SATA schijven
SATA kabels
Toetsenbord
muis
Netwerk kabel
Luidsprekers
Toon Meer Aanwijzingen

Onderzoek 1 en koop uw componenten . Bepaal uw budget , en dit zal de rest van het proces bepalen . Onderzoeken welke componenten het beste van dienst bij uw behoeften , wensen en budget . Maak uw aankopen op basis van uw onderzoek . Kopen van 2

Installeer de voeding in de behuizing van de computer en steek de stekker in de muur . Werken op een harde, vlakke ondergrond . Schakel de stroom uit te schakelen op de achterkant van de voeding voordat u de stekker in het stopcontact . Altijd onderhouden van contact met het metalen gedeelte van de zaak bij het hanteren van een computer componenten voor de rest van de stappen . Dit helpt schade door statische elektriciteit te voorkomen .
3

Monteer het moederbord aan de binnenkant van de behuizing met behulp van de bijgeleverde standaard - offs en schroeven . De zaak dient op zijn kant te zijn voor deze stap en totdat anders geïnstrueerd. Sluit geen kabels niet aan op het moederbord op dit moment .
4

Steek de CPU in de CPU socket . Plaats voorzichtig de CPU en de CPU- socket op het moederbord en zet de arreteerhefboom . Zorg ervoor dat u geen pinnen buigen . Verdeel de koelpasta en bevestig de CPU heatsink zoals aangegeven door de fabrikant .
5

Insert de PCIe videokaart in het PCIe slot . Sla deze stap over als u van plan om een onboard videokaart gebruiken . Je nodig hebt om het afdekplaatje te verwijderen in het geval en zet de kaart met de meegeleverde beugel .

Dia 6 van de RAM in de geheugensleuf ( s ) . Zorg ervoor dat de RAM is volledig geplaatst en de plastic lipjes pop op zijn plaats om het te beveiligen.
7

Beveilig elke schijf in de drive bay ( s ) met de meegeleverde schroeven of beugels . Zorg dat de drive aansluitingen worden geconfronteerd met de binnenkant van de case . Het kan makkelijker zijn om de zaak op te komen voor deze stap .
8

Sluit de SATA- kabels van de drive ( s ) op het moederbord . De kabels kunnen niet worden aangesloten in de verkeerde richting . Gewoon beginnen met het laagste nummer SATA poort op het moederbord .
9

Bevestig alle overige bedrading . Sluit het geval en knipperlichten , gevolgd door de voedingsdraden van de stations en videokaart . Sluit de voedingskabel aan op het moederbord laatste .
10

Sluit de behuizing en bevestig uw randapparatuur . Sta de zaak op en zet de panelen weer op . Sluit uw toetsenbord , muis , netwerkkabel , luidsprekers en andere randapparatuur op de computer .
11

Zet de stroomschakelaar aan de achterkant van de voeding en configureren van het BIOS .
< Br > 12

Installeer het besturingssysteem , drivers en updates .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Wie zijn de twee mensen die de…
·HP Pavilion A500n Specs 
·Hoe de Temperatuur Monitor op …
·HP Pavilion Slimline 3300F sta…
·De specificaties van een Intel…
·Specificaties voor een Mac Min…
·Hoe maak je een computer schoo…
·Correcte plaatsing van een Com…
·Intel Core i5 750 vs i3 540 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te openen een iMac 20 
·Hoe de cover van een Toshiba Satellite V…
·Voltage Regulator Vs . Surge Protector 
·Voors en tegens van het gebruik van comp…
·Hoe maak je een subwoofer maken voor een…
·Hoe dat te doen CD duplicatie 
·Hoe ik mijn seriële printer aan te slui…
·Hoe kan ik upgraden geheugen op een Leno…
·Hoe te Partitie Harde Schijven 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com