Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
HP Pavilion A500n Specs
De HP Pavilion a500n was een desktop- pc die de VS gevestigde technologiebedrijf Hewlett - Packard uitgebracht voor de Noord-Amerikaanse markt op 12 maart 2004. Met een voorgeïnstalleerde versie van Windows XP Home Edition besturingssysteem , werd het paviljoen a500n ontworpen voor thuisgebruikers die een relatief goedkope computer voor eenvoudige dagelijkse computergebruik nodig . Audio en Video /Graphics

De HP Pavilion A500n 's audio-en video /grafische controllers zijn geïntegreerd op de Asus A7V8Z - LA moederbord. De voormalige ondergebracht de Audio Codec '97 norm van fabrikant van halfgeleiders Intel Corporation en kenmerkte maximaal zes kanalen met audio . Deze laatste gebruikt maximaal 64 megabyte geheugen van de computer en ondersteunde het MPEG2-formaat voor full - motion digitale video afspelen .
Disk Drives , Processor en geheugen

HP
verstrekt een CD-RW/DVD combo voor de Pavilion a500n . Klanten konden de optische drive te gebruiken voor het afspelen van dvd's , evenals het afspelen en opnemen van bepaalde CD-formaten . De snelheid waarmee de cd-rw/dvd-station zijn functies uitgevoerd bestond uit een 48x lezen ( spelen ) snelheid , 24x schrijfsnelheid ( opname ) snelheid en 48x herschrijven ( re-recording ) snelheid voor cd's , en een 16x leessnelheid voor DVD's . Ook inbegrepen is een 80 - gigabyte harde schijf met een rotatiesnelheid van 7200 toeren per minuut en een 3,5 - inch diskettestation aanbieden van 1.44 MB .
Processor en geheugen
< br >

Elke HP Pavilion a500n kwam met een Athlon XP 2800 + processor van de fabrikant van halfgeleiders Advanced Micro Devices . Het had een verwerkingssnelheid van 2,08 gigahertz . Ook is het verbonden met de Asus moederbord voor data -overdracht met een snelheid van 333 megahertz .

De a500 had twee 184 - pin dual in-line geheugenmodule ( DIMM ) slots, die de eerste generatie van synchronous dynamic gebruikt random access memory architectuur , of DDR SDRAM . Een van deze sleuven bevatten 512 MB ​​geheugen gesoldeerde . HP had echter geven gebruikers de mogelijkheid om de RAM te maximaliseren tot 1 GB .
Connectiviteit

Elk HP Pavilion a500n had een 56 kilobit per seconde ( Kbps ) modem en 10/100 Base - T Ethernet -interface , die tot op voorwaarde tot 100 megabits per seconde in het dataverkeer . Externe interfaces van de desktop omvatte zeven USB 2.0-poorten , zes audio-aansluitingen , twee IEEE 1394 -poorten en twee PS /2 connectors . Haar digitale media-adapter is geschikt voor Compact Flash I en Compact Flash II , SmartMedia , Memory Stick en Memory Stick Pro , MultiMediaCard , Secure Digital , Micro Drive en xD Picture Card flashgeheugen formaten .
< br >

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Welke klasse van Machine Is de…
·Hoe te verbinden HP Pavilion 6…
·HP Pavilion A6010N Memory Spec…
·Hoe te Rate desktopcomputers 
·Hoe werkt de Mac vergelijken m…
·Hoe de CMOS resetten op een HP…
·Hoe kan ik de LPT1 -poort insc…
·Hoe te Rate Computer Speed ​​&…
·Wilt u geld besparen als u koo…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een harde schijf toevoegen i…
·Hoe kan ik een Sony Vaio Fix Na Morsen L…
·Problemen met een Canon Pixma 
·Hoe om films te branden op schijf 
·Hoe maak je een Flash Drive Speed ​​Test…
·Hoe je het geheugen van een eMachines PC…
·Hoe om tv te kijken op een pc gebruiken …
·Hoe Hook Up My Lexmark Z1300 printer zon…
·Hoe maak je een iPad Take uit de houder 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com