Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Veel voorkomende problemen met een PC
pc's zijn de meest voorkomende vorm van computer in de wereld . PC's kunnen een aantal verschillende besturingssystemen draaien , variërend van Microsoft Windows naar Unix en Linux . Ongeacht het besturingssysteem op de computer , kunnen een aantal gemeenschappelijke problemen voordoen met pc-hardware . Begrijpen die problemen kan helpen met het oplossen van problemen en reparatie . Problemen met het geheugen

Het meest voorkomende probleem ervaren door pc's is onvoldoende random access memory ( RAM ) . Als uw computer onvoldoende RAM hebt , het dwingt de harde schijf op te treden als korte - termijn opslag voor uitvoering van het programma . Omdat de harde schijf is langzamer dan RAM , het zorgt ervoor dat uw computer nog prettiger te langzaam en traag .
CPU Problemen

Oudere CPUs
mogelijk niet in staat om berekeningen uit te voeren snel genoeg meer moderne besturingssystemen en software . CPU-vermogen groeit snel , en na een aantal jaren , kunnen nieuwere software gewoon overtreffen mogelijkheid een oudere CPU's om berekeningen uit te voeren om het programma uit te voeren . Een goed voorbeeld hiervan is modern multiple - core CPU's . Multiple - core CPU's bevatten eigenlijk twee of meer CPU's in een pakket . CPU's die een generatie of twee oude hebben slechts een enkele kern , of enkele CPU .
Harde schijf defect

Harde schijven zijn complexe mechanische systemen waarbij onderdelen werken met zeer weinig marge voor fouten . Als een harde schijf leeftijden , kunnen onderdelen slijten , waardoor de mechanische storing . Sommige oudere computers kan geen betrekking op het volledige gamma van de nieuwere hoge capaciteit harde schijven . Als gevolg hiervan kunnen sommige nieuwere hoge capaciteit harde schijven niet werken in oudere computers .
CD /DVD Schijf kwesties

cd- en dvd-drives
gebruiken lasers om gegevens te lezen van het reflecterende gedeelte van een CD of DVD. Na verloop van tijd , kunnen cd-en dvd -station lasers uitgelijnd . Omdat cd-en dvd- drives zijn mechanisch , kunnen delen van de aandrijving niet in de tijd. Dit wordt meestal aangegeven door te klikken of schurende geluiden wanneer de computer probeert te krijgen tot het station .
Voeding Problemen

De voeding in uw PC is verantwoordelijk voor het leveren van stabiele kracht om onderdelen van de computer . Een voeding die te klein is kunnen problemen met oververhitting , opnieuw opgestart en computer vastlopers veroorzaken . Als voeding leeftijden , kan de spanning biedt aan systeemonderdelen beginnen te variëren , die gelijksoortige symptomen een voedingsnet te klein . Een voeding die failliet gaat of te klein is kan ook problemen , zoals het uitvallen , in andere computeronderdelen veroorzaken .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te Pickup Verhoging voor W…
·Hoe je basale computervaardigh…
·Hoe kan ik dit oplossen een fo…
·Tips voor de Lenovo ThinkPad T…
·De beste score Refurbished Com…
·Manieren om te Gooi oude compu…
·Informatie over Oude IBM Compu…
·Hoe maak je een Media Server c…
·Hoe maak je een computer uit v…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Hoe te bespoedigen een eMachines T3410 
·Hoe te microprocessors leren 
·Hoe kan ik papier in de Hewlett Packard …
·Hoe te Draadloos inschakelen op een MSI …
·Handmatig Zet een CPU Fan in een Averate…
·Hoe maak je een eenvoudige zonne-energie…
·Hoe maak je een tv als monitor Als de TV…
·Problemen met synchroniseren van de iPad…
·Hoe de processor in een PowerEdge Upgrad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com