Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik papier in de Hewlett Packard printer
? Er zijn een verscheidenheid van Hewlett Packard (HP ) printers op de markt vandaag . Een van hen is de HP Officejet all - in-one printer , die kan worden gebruikt voor kopiëren, faxen en afdrukken vormen in diverse papierformaten . De papierlade , waar u het papier in de printer , is geschikt voor Letter, Legal en A4-formaat vellen papier . De HP maakt printen en kopiëren eenvoudig . Het moeilijkste deel zou kunnen worden het papier erin . Instructies
1

Zoek de uitvoerlade van de HP-printer . Het zal worden gevestigd onder het bedieningspaneel , dat is aan de linker - bovenkant van de printer . Verwijder de lade door het opheffen van de voorrand van de lade omhoog , en vervolgens naar u toe te trekken . Leg het opzij nadat het is gratis . U moet dit doen om een volledige waaier van de papierinvoerlade eronder hebben .

Slide 2 de papierbreedtegeleider , verbonden aan de papierinvoerlade ( hetgeen lager is dan de papieruitvoerlade ) , helemaal links van de lade tot deze niet verder kan worden geschoven . Forceer het niet , gewoon openen op de breedste stand.
3

krijg je een stack van ongeveer 25-50 vellen papier ( afhankelijk van de dikte van het papier ) en vierkant ze af zodat ze allemaal even en elkaar gericht . Doe dit door op de stapel tegen een tafel, zodat de zijden van het papier zijn rechte en zelfs met elkaar . Het type papier maakt niet uit, zolang het printerpapier , en vrij van rimpels , nieten , vouwen of warpings . Als u probeert af te drukken met een glossy of fotopapier , moet dan maar een kant van het papier worden afgedrukt . Plaats de glanzende zijde naar beneden in de lade ( dit zal omdraaien en automatisch printen op de juiste kant ) .

Dia 4 van de stapel papier in de invoerlade van de printer . Plaats de smalle /korte zijde van het rechthoekige papier in de printer . Schuif deze zo ver mogelijk naar binnen zonder te forceren . De printer heeft rollers in dat de bovenste vel papier zal grijpen , zodat u niet hoeft te drukken in te ver , net zo ver mogelijk zal gaan .

Slide 5 terug naar de rechts de breedtegeleider u verplaatst in stap 2 . Schuif deze strak tegen de nieuw geplaatste stapel papier .
6

Plaats de uitvoerlade die u in stap 1 verwijderde . Doe dit door het omkeren van de acties . Schuif het in de eerste plaats, laat het vangen op zijn plaats , en laat het vallen op zijn plaats .

Print 7 op een testdocument om ervoor te zorgen dat het papier is geplaatst en dat de printer werkt zoals het hoort .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Refill een HP 920XL car…
·Lexmark x1185 Installatie 
·Hoe muziek formaat op een Lexm…
·Hoe kan ik een HP 895cxi print…
·Hoe het opzetten van een netwe…
·Epson CX4800 printer Stylus In…
·Ik kan geen verbinding mijn Bl…
·Hoe te Refill inkt voor een HP…
·Hoe te Brother inktcartridges …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·2600 XT Ddr3 Vs . DDR4 
·Hoe kan ik een Dell Precision 210 Overcl…
·Hoe Vergelijk Laptops door Weight 
·Hoe maak je een Epson Smart Chip Reset 
·Hoe kan ik een HP Deskjet D2400 printer …
·2350 Master Clock Instructies 
·Hoe de BIOS Unlock in een HP Pavilion 
·Hoe Hook Up Laptop op een tv met Beeld e…
·Kun je Crossfire een Moeder GPU Met ande…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com