Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Basic PC Problemen
Terwijl de computers het leven oneindig veel gemakkelijker op talloze manieren hebben gemaakt , kunnen ze ook heel de pijn als ze scheef gaan . Meest voorkomende pc- problemen worden veroorzaakt door eenvoudige dingen die kunnen worden vastgesteld in een kwestie van minuten , dus niet gaan denken dat het tijd is om een nieuwe computer te kopen , alleen maar omdat de jouwe is een beetje trager dan vroeger lopen . Random Crashes

Een van de meest voorkomende problemen die PC-eigenaren gezicht is willekeurige crashes van het besturingssysteem
. Windows eigenaars zijn gekomen om bijnaam deze gebeurtenis de " blue screen of death , " als gevolg van het blauwe scherm dat informatie toont onmiddellijk vóór het afsluiten . Hoewel dit kan soms aangeven dat er een hardwarefout ( hetzij wegens verouderde drivers of het apparaat fysiek beschadigd ) , meer wel dan niet wordt dit veroorzaakt door oververhitting van kernonderdelen van de computer is . Dit kan worden opgelost door simpelweg het schoonmaken van het stof uit je pc toren om de paar maanden de tijd om een betere luchtstroom mogelijk te maken.
Running Langzaam

Hoe meer u een computer gebruikt , hoe trager het wordt. Dit is gewoon een feit van het leven en wordt veroorzaakt door het toegenomen gebruik van programma's en bestanden . Om u te helpen dit te verhelpen , althans in Windows , alles wat je hoeft te doen is het uitvoeren van een computer defragmenteren . Wat dit programma doet is , in essentie , sorteren van uw bestanden om ze gemakkelijker te openen wanneer u probeert uw webbrowser of muziekspeler of een ander programma te laden op uw pc .
Failure naar OS

start Als de computer gaat branden, maar er niet in slaagt om op te starten in het besturingssysteem , zou een van de twee dingen mis is met uw computer. Ofwel uw besturingssysteem is beschadigd en moet u het besturingssysteem opnieuw te installeren , of is er iets lichamelijk mis is met de harde schijf . Mocht dit het geval is , is uw enige optie is om een ​​nieuwe harde schijf aan de oude te vervangen kopen . Afhankelijk van de schade , mag u niet in staat zijn om de gegevens van de oude harde schijf te herstellen . Houd dit in gedachten bij het overwegen van uw opties .

Vermijd dit probleem door een back -up van uw harde schijf op een regelmatige basis , hetzij door de opslag van belangrijke bestanden op een USB-stick of met behulp van een externe harde schijf die wordt aangesloten op een USB port .
OS is traag opstarten

Als uw computer op te starten in het besturingssysteem , dan kunt u er zeker van zijn dat de harde schijf is niet het probleem . In plaats daarvan het probleem kan zijn met uw RAM wordt overbelast tijdens de OS opstarten . Dit wordt veroorzaakt door het hebben van te veel programma's opstarten als je jouw computer wordt ingeschakeld . Dit probleem kan op twee manieren worden aangepakt : ofwel door te gaan in de opties menu van elk programma dat wordt gestart en het uitschakelen van de mogelijkheid om op te starten bij de start - up , of door ( in Windows ) gaan naar het menu Start , klik op " Uitvoeren " en te typen " msconfig " in de bar . Dit zal een venster waarin u de mogelijkheid elke boot programma u wilt op te zetten en uit geeft .
Juiste Drivers

Als u hardware problemen , zoals als een videokaart niet wordt herkend door de computer of een geluidskaart geen geluid blussen , de oplossing is vaak heel simpel : update uw drivers . Veel mensen houden de overtuiging dat als ze eenmaal de drivers die op de schijf die bij de videokaart te installeren , ze zijn ingesteld . Echter, zoals besturingssystemen en andere programma's worden vrijgegeven die geavanceerde technologie , bedrijven die het ontwerp deze geluidskaarten vrijgeven bijgewerkte drivers te zorgen dat hun producten nog steeds werken met de nieuwere software en hardware .
< br >

Previous: Next:
  PC Computers
·HP dc5100 Specs 
·Hoe maak je een PC doneren aan…
·Hoe kan ik een DVD of Audio Di…
·Dual Vs . Quad Core voor Gamin…
·Hoe kan ik een printer toevoeg…
·Hoe Hook Up een Barcode Scanne…
·ATI Radeon 7500 -instructies 
·Tastbare voordelen van een com…
·Computer Build Quality Checkli…
  Related Articles
Hoe de agenda functie gebruiken op de Ap…
Hoe de Map functie gebruiken op de Apple…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe de overdracht van een pc naar een iP…
Hoe te Sync mijn iPad met mijn PC 
Hoe kan ik een video vanaf een iPad over…
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik documenten scannen in een for…
·Hoe te identificeren een Dell Power Supp…
·Hoe kan ik een vastgelopen afdruktaak te…
·Hoe te kopen een nieuw scherm voor een l…
·Hoe te Surround Sound Speakers Aansluite…
·Informatie over IBM PC moederbord MS - 7…
·Epson CX6400 probleemoplossing 
·De verschillen tussen een USB Flash Driv…
·Hoe je de harde schijf upgraden in een X…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com