Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Digital Signage Strategies
Digital signage is een relatief nieuwe techniek die de flexibiliteit en snelheid van digitale computing biedt aan de voortdurend veranderende wereld van marketing en visuele communicatie . Of het nu gaat kennisgeving bestuurders van komende veranderingen in de verkeersveiligheid voorwaarden of informeren van klanten van de nieuwste geldbesparende deal , digital signage is een efficiënte , praktische methode van het vrijgeven van informatie . LED Displays

LED displays
zijn gebruikt voor een aantal jaren om informatie weer te geven . LED staat voor Light Emitting Diode . Een bekend voorbeeld van deze vorm van digital signage kan buiten de meeste banken worden gezien in het hoge scherm tekenen dat gegevens zoals de datum , het weer of mededelingen met betrekking tot de bank laten zien . Letters en cijfers verschijnen om over een elektronisch bord schuiven . Binnen het scherm , een computer draait kleine lampjes aan en uit in een volgorde die deze uitlezing produceert . Hoewel vooruitgang is geboekt in LED-verlichting technologie, zijn deze vooral invloed hebben op de omvang van de lampen zelf . Met kleinere lichten , kan de complexiteit van informatie worden vergroot .
Networked Flatscreen tv

Als je rond veel universiteitscampus kijkt, zult u een flatscreen-tv gemonteerd op muren weergave te zien huidige gebeurtenissen , academische en recreatieve kalenders , foto's van opmerkelijke studenten en andere belangrijke visuele informatie die is ontworpen om gezien te worden door het college gemeenschap . Concerto , Xibo en EnQii zijn enkele voorbeelden van software-oplossingen voor het opzetten van een netwerk van tv- schermen die informatie over een hele gemeenschap te verspreiden . Door het aansluiten van al deze output apparaten op een netwerk , het veranderen informatie op grote schaal wordt het veel eenvoudiger .
Computer - Generated Holography

Hoewel niet zo vaak de andere vormen van narrowcasting holografische schermen de mogelijkheid om het oog misschien beter vangen dan andere elementen vanwege hun ondergedompeld , driedimensionale kwaliteit . Hologrammen worden gemaakt met behulp van lampjes en lasers die dienen te maken van de illusie dat een driedimensionaal object aanwezig is in een omgeving . Zo kan een bewegend virtueel persoon verschijnen in een winkel om vragen te beantwoorden of u rechtstreeks in de richting van een belangrijke verkoop . Computer - gegenereerde stripfiguren kunnen kinderen benaderen en les te lezen over de veiligheid bij het betreden van een pretpark of speeltuin . Deze bewegwijzering techniek is niet zo populair vanwege de tijd die betrokken zijn bij het ​​ontwikkelen van realistische 3D-projecties en de kosten die gepaard gaan met dure multi- projectie- eenheden .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een PNY Memory Sti…
·Hoe kan ik een 20GB Transfer n…
·Hoe te Password Protection ins…
·Hoe te formatteren van een Kin…
·Definitie van Cybernet 
·Hoe maak je een SanDisk U3 Sma…
·Hoe de Jumpers wijzigen op een…
·Hoe u een DVD - R Recover 
·Hoe maak je verbinding met een…
  Related Articles
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe je foto's importeren uit een Canon D…
Hoe maak je een computer Digital Audio W…
Hoe maak je een videokaart voor Digitale…
Hoe maak je een AMD Athlon 64 X2 videoka…
Hoe maak je een digitale pen op een tabl…
Digitale schrijfblokken die zijn Vista c…
Hoe wordt een digitale pen gemaakt ? 
Hoe maak je een Scholastic Digital Organ…
  Hardware Articles
·Hoe een inktcartridge wijzigen voor een …
·Hoe maak je een fuser reinigen 
·Waarom heeft een Asus BIOS-update misluk…
·Wat heb ik nodig om verbinding Kabel TV …
·Packard Bell Easynote R4622 Specs 
·Wat is de Intel Max Turbo Frequency ? 
·Hoe de Dell Model 1525 Reset 
·Hoe maak je een harde schijf in IBM Lapt…
·Hoe USB gebruiken met mobiele Internet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com