Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Wat is de Intel Max Turbo Frequency ?
Intel Max Turbo Frequency is een technologie die halfgeleider bedrijf Intel Corp ontwikkeld voor het verhogen van de basis frequentie van de processor van de computer ( of centrale verwerkingseenheid ) kernen . De basis frequentie wordt ook wel aangeduid als kloksnelheid , kloksnelheid of processorsnelheid . Intel Max Turbo Frequency staat officieel bekend als Intel Turbo Boost Technologie , of Intel Turbo Boost . Achtergrond

Op november 2008 , Intel Corp introduceerde Intel Turbo Boost met de i7 - 9xx serie , een van de CPU's van de top - tier i7 divisie onder zijn eerste consumentgerichte Intel Core merk . Toevallig werd de Core i7 eerder in het jaar geïntroduceerd . Tegen het einde van 2010 , heeft Intel de technologie toegepast op de rest van de i7-chips , alsmede de gegevens van de mid - level i5 series . Elke Turbo Boost chip heeft twee , vier of zes cores , die dienen als verwerkingseenheden van de CPU's .
Functie

De Intel max turbo frequentie technologie wordt automatisch geactiveerd wanneer de computer werkt onder zijn macht , stroom en temperatuur specificatiegrenzen . In een dergelijk geval vereist het besturingssysteem een hoger prestatieniveau , hetgeen leidt tot een toename van de kloksnelheid . Werking van Intel Turbo Boost kan worden in-of uitgeschakeld in de computer firmware interface genaamd de Basic Input /Output System of BIOS .
Versions

Vanaf oktober 2011 , de Intel Turbo Boost is in zijn tweede - generatie productiecyclus , het is bedoeld als Intel Turbo Boost Technology 2.0 . De originele versie gaat op de eerste - generatie Intel Core i5 en i7 CPU's , die Nehalem microarchitectuur gebruiken . De 2.0 versie wordt toegepast op de tweede generatie i5 en i7 processors , die Sandy Bridge -microarchitectuur gebruiken .
Snelste Turbo Boost tarieven

Van de eerste generatie , de snelste Intel Turbo Boost - compatibele CPU's van elke divisie zijn de 3,6 - GHz i5 - 680 en de 3,33 - GHz i7 - 980 , die kan worden versterkt om de tarieven van 3.86GHz en 3,6 GHz , respectievelijk . De snelste tweede generatie Turbo Boost - dragende CPU's van de i5 en de i7 divisies zijn de 3,3 - GHz respectievelijk i5 - 2500 en de 3,4 - GHz i7 - 2600 , . De maximale turbo frequentie 3.7GHz voor de i5 - 2500 en 3.86GHz voor de i7 - 2600 .

Previous: Next:
  PC Computers
·Compaq Presario C500 Problemen…
·Hoe uit elkaar te halen een Co…
·Soorten Computer Processor 
·Hoe maak je een E5200 Dual Cor…
·Hoe maak je een Pentium 4 heat…
·Hoe zet ik een Boot wachtwoord…
·Hoe Camcorder videobestanden c…
·Hoe Hook Up een Radeon X1400 P…
·Hoe te Computers Recycle in Mi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe je oude inktcartridges Recycle 
·Beperkingen van USB -kabels 
·Hoe maak je een Canon MP160 printer toev…
·Hoe te Externe Harde Schijven Problemen 
·Dell Precision Laptop BIOS-wachtwoord ve…
·Wat is een externe DVD-speler Enclosure …
·Hoe maak je een Synaptic Touchpad Aanpas…
·Hoe maak je een Samsung Printer Recycle …
·Hoe Linux op een Flash Drive downloaden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com