Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe u een DVD - R Recover
Hoewel een DVD - R-schijf is een van de meer duurzame formaten voor het opslaan van informatie buiten uw computer , kan een DVD-R nog onbespeelbaar geworden . Als de schijf oppervlak bekrast , of als de bestanden op de dvd beschadigd raken als gevolg van een virus of onjuiste opmaak , kunnen DVD-spelers of disk drives niet aan de bestanden op de schijf te lezen . Als u een DVD-R die niet kan worden gelezen , kunt u in staat om de DVD - R te herstellen . Wat je nodig hebt verhuur dvd - R
Lege DVD - R
Computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Plaats de DVD-R in het dvd 's op uw computer rijden . Als de DVD-R heeft nagelaten om te spelen in een dvd-speler , is het mogelijk dat de DVD drive op uw computer, wat kan meer geavanceerde technologie dan de dvd-speler hebt , het kan lezen . Als de DVD-R niet automatisch gestart wanneer geplaatst in het station , gaat u naar "Start " en " Computer " en dubbelklik op het dvd-station in de lijst om te zien of de dvd speelt . Kopen van 2

Rip de DVD - R en branden op een nieuwe DVD-R als de DVD drive herkent en speelt de disc . Download een rippen programma zoals DVD Decrypter of DVD Shrink , en kies de "ISO " of "Full Backup " modus om de inhoud van de dvd rippen , precies zoals ze op de DVD-R , op uw computer ( zie bronnen ) .
3

Brand het ISO-bestand dat u geript van de DVD naar een nieuwe DVD-R . ISO-bestanden , ook wel dvd- beeldbestanden , zijn de standaard bestand op een DVD , kan dus bijna alle dvd - brandprogramma's te branden op schijf . Plaats een lege DVD-R in het dvd -station , start uw gebruikelijke brand programma en volg de schermen om de DVD ISO branden op de schijf .
4

Download een gratis programma dat dvd's kan herstellen als uw DVD- schijf uitvalt om de schijf te lezen of als u een foutmelding te zeggen dat de schijf bevat beschadigde bestanden te krijgen. Gratis herstelprogramma's voor dvd's omvatten Recovery Toolbox en CDCheck ( zie bronnen ) . Installeer de recovery programma op uw computer .
5

Plaats de DVD-R die niet terug zal spelen in het dvd -station van de computer en open het herstelprogramma . Selecteer de map waarin u de herstelde DVD-R -bestanden opslaan en kies de "Check All " knop in het herstelprogramma te proberen om alle bestanden te herstellen op de schijf . Alle van de schijf bestanden gevonden en gelezen door het herstelprogramma , ook die zonder problemen , worden gekopieerd en opgeslagen in de map die u hebt gekozen voor de output .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe partitie een SATA HDD 
·Hoe maak je een CDFS Opmaak ve…
·Hoe te Overclock een HP Jornad…
·Wat maakt een harde schijf cra…
·Hoe te initialiseren My Drive 
·De gemakkelijkste manier om ee…
·Hoe maak je een PATA harde sch…
·Raid Striping Vs . Spanning 
·Hoe kan ik een 20GB Transfer n…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Intel Core 2 Quad Processor Vergeleken m…
·DIY Programmer 's Desk 
·Hoe te verwijderen Schrijf Bescherming V…
·Hoe te Metallic inkt te krijgen voor een…
·Hoe maak je een Compaq Presario V4000 Sc…
·Hoe een computer te verdienen aan een se…
·Hoe Hook Up Your Toetsenbord en muis met…
·Hoe je inktcartridges installeren op een…
·Over Hewlett Packard inktcartridges 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com