Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Kunt u Hook Up Direct TV op een PC ?
Soms is het niet handig om je DirecTV dienst te bekijken op een televisie en kijken op een computer de voorkeur . Als dit het geval is voor u , een paar verschillende opties zijn beschikbaar voor het aansluiten van uw DirecTV dienst op een personal computer . U kunt ook in staat om opgenomen programma's kijken op uw computer . Aansluiten Met TV Tuner

Een optie die je hebt als het gaat om het aansluiten van uw DirecTV signaal naar een personal computer is een tv-tuner te gebruiken . Een tv-tuner is een apparaat dat wordt aangesloten op uw computer op een tv -signaal ingang te koppelen . De TV- tuner kan aan de binnenkant van de computer worden geïnstalleerd of wel alleen verbinden aan de buitenkant met een USB -aansluiting . Sommige computers worden standaard geleverd met een TV-tuner ingebouwd
DirecTV naar PC

Als u een DirecTV abonnement hebt , kunt u ook in staat zijn om een functie bekend als gebruiken DirecTV naar PC . Dit is een functie die rechtstreeks wordt aangeboden door DirecTV , u te laten kijken naar opgenomen programma's op uw computer , zelfs terwijl andere show wordt afgespeeld op de TV . Om deze optie in te schakelen , moet u uw DVR aangesloten op het internet . Dan moet je een applicatie te downloaden naar uw computer vanaf de DirecTV website .
Behulp DirecTV naar PC

Zodra u DirecTV naar PC zetten , je kan het gebruiken om programma's te bekijken die u op uw DVR hebt opgenomen . Deze optie staat u niet toe om live programmering op de computer te kijken . Echter , als je start met het opnemen van een show op uw DVR , je hoeft niet te wachten tot het te voltooien voordat u het kunt bekijken op uw computer . Dit betekent dat je in theorie zou kunnen kijken naar een show dat is slechts iets vertraagd .
Overwegingen

Een tv-tuner kunt u live televisie kijken op uw computer en eventueel te nemen toont op de harde schijf . Met een tv -tuner , kunt u het kanaal te veranderen en kijk programma's net zoals je in staat om met een traditionele televisie zou zijn . Sommige gebruikers zelfs een afstandsbediening die is ontworpen om te werken met hun computer , zodat ze niet hoeven recht te worden door de computer om de programmering te controleren .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe maak je een Gaming Machine…
·Wat is een Dual Processor 
·De Medion DD1 Specs 
·Toegang tot een verborgen part…
·AMD Athlon LE1640 vs Dual Core…
·HP 8660C Specificaties 
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·EMachines W3650 Specs 
·Kenmerken die invloed hebben o…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe maak ik mijn laptop scherm Brighter …
·Moederbord en processor Compatibiliteit 
·De rekenkracht van de Intel Core 2 Duo 
·Hoe maak je een Mass Storage Driver Inst…
·Hoe te Epson Ink Jet Cartridges Vul 
·Hoe kan ik een externe harde schijf te h…
·Hoe te voorkomen Mijn Macbook Van getrac…
·Hoe Zorg ervoor dat uw videokaart en moe…
·HP 6800 Installatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com