Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
HP Pavilion 7850 Specificaties
De HP Pavilion 7850C is een desktop computer met een Intel -processor en het Microsoft Windows Millennium Edition -besturingssysteem . Gericht op thuisgebruikers , het omvat een uitgebreide softwarebundel van persoonlijke productiviteit toepassingen , multimedia tools, online services en anti - virus pakketten. Het wordt geleverd met een toetsenbord , muis , Polk Audio luidsprekers en een modem koord . CPU & geheugen

De HP Pavilion 7850 maakt gebruik van een moederbord gemaakt door ASUS met een Intel 810E chipset . Het heeft een 933 megahertz Intel Pentium III processor met een 133 megahertz front side bus aangesloten op de " Socket 370 " CPU- socket . De CPU heeft 32 kilobytes van niveau - een cache en 256 kilobytes van niveau - twee -cache , die beide gevestigd zijn op zijn sterven en zijn niet uitbreidbaar . Het moederbord kan maximaal twee 168 - pins DIMM's van PC - 100 RAM met een maximale capaciteit van 256 megabyte per DIMM . Het schip van de fabriek , hoewel, met slechts een 128 - megabyte module geïnstalleerd .
Multimedia

Een Intel 810E grafische controller is vooraf geïnstalleerd op het moederbord via de PCI-bus . Het ondersteunt de volledige 32 -bits kleuren bij een resolutie van 640 pixels breed en 480 pixels hoog en 16 - bits kleuren met XGA- resoluties tot 1024 pixels breed en 768 pixels hoog . HP voegt ook een Crystal sound decoding chip generatie 3 - D stereo audio signalen. De audio -chip is ook gevestigd op het moederbord en is aangesloten via de PCI-bus .
Drives

Een 3,5 - inch 40 - gigabyte harde schijf is de belangrijkste opslag optie 's systeem . HP bevat ook een cd - rw optische drive die kan lezen , schrijven en herschrijven van CD-media . De 7850 bevat zelfs een 1,44-MB 3,5 - inch diskettestation .
Interne uitbreidingsmogelijkheden

Hoewel het moederbord heeft drie PCI -slots , maar een blijft beschikbaar voor verdere expansie van de mogelijkheden van de computer . De meeste van haar drive bays zijn ook vol , hoewel een enkele 3,5 -inch externe bay is geopend , waardoor de toevoeging van een harde schijf , tape back-up of interne geheugenkaartlezer .
Externe poorten en aansluitingen < br >

HP
omvat een breed scala aan poorten aansluiting op het Paviljoen 7850 . Het heeft een gamepoort en monitorpoort naast de PS /2 poorten voor een toetsenbord en muis . Randapparatuur kan worden aangesloten op de twee seriële poorten , twee USB poorten of parallelle poort . Zijn geluidskaart biedt een audio- uitgang en een microfoon ingang , en zijn netwerk adapter en modem hebben ingangen voor RJ - 11 en RJ - 45 telefoon-en Ethernet-kabels .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Specificaties voor een Compaq …
·Monteer een computer 
·Hoe de processor upgrade op ee…
·Hoe om programma's en gegevens…
·Hoe maak je een PC Raam van pl…
·Het Geheugen Specificaties van…
·Gids voor het kopen van een Pe…
·Hoe maak je een computer wacht…
·Optiplex 320 Specificaties 
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hacks voor de Asus Eee PC 
·Hoe de BIOS-wachtwoord Bypass voor de De…
·Hoe maak je een sleutel die is afgevalle…
·Specificaties van de eMachines T3304 
·Hoe uw favorieten programmeren op een Mi…
·Hoe uw laptop Maak een touchscreen 
·Dell Precision 370 Mini Tower Specificat…
·Hoe maak je een Life graaf Reset op een …
·Hoe maak je een UPS- batterij Vervang 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com