Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Toner Vs . Ink
Of een laser-of inkjetprinter is beter voor u hangt af van hoe zwaar je uw printer en uw budget te gebruiken . Toner en inkt printers hebben elk voor-en nadelen . Echter , kan er inkt printers vooruit te springen in de wereld van de geneeskunde . Verschillen

Een groot verschil
tussen de twee is de apparatuur die ze gebruikt inch toner wordt gebruikt in laserprinters en kopieerapparaten , terwijl de inkt wordt gebruikt in inkjetprinters . Ook toner is een poeder ( koolstof gebaseerde of organische kleurstof korrels met polymeren ) , terwijl inkt is vloeibaar . Beide worden verkocht in patronen die kunnen worden gevuld om geld te besparen . Toner is meestal duurder dan inkt , maar het duurt langer en drukt meer pagina's . Inkt is cleaner werken , maar kunnen verstoppen , uitstrijkje en maak vlekken als de printkop vuil .
Wat is Toner Made Of ?

Toner
wordt gemaakt van een zeer fijne basispoeder dat verschillende polymeren , afhankelijk van welk product het wordt gebruikt voor bevat . Hoge kwaliteit tonerpoeder is super fijn , terwijl de minder kwaliteit die wellicht meer korrelig . Volgens Gareth Evens , hogere onderzoekvennoot op MadSci , " Toner voor kleur fotokopieerapparaten bestaat uit een pigment , gewoonlijk vaste organische kleurstoffen en een polymeer bindmiddel , zoals een polyester of styreen -acrylaat . Het doel van het bindmiddel tot het pigment houden plaats in het uiteindelijke beeld . het biedt ook glans aan het imago gebieden . " Zwarte druk wordt gemaakt van een carbon base .
Waar is de inktcartridge vandaan?

Inktcartridges
is ontstaan ​​uit de behoefte aan snellere , hogere output afdrukken . Rond 1984 , de eerste inkjetprinter kwam uit op de markt . " Drop on demand " of driver - bevolen inkt distributie , veranderde de grafische industrie . Mensen niet meer moesten stoppen en zet in rommelige schrijfmachine en dot matrix printer linten , noch moeten ze manueel bijvullen toner cartridges ( een proces dat rommelig en gevaarlijk kan zijn ) . Inkjetprinters echt raakte het grote in het huishouden markt in de jaren 1990 , ze nog steeds domineren het veld omdat ze veel meer goedkoop en klein dan laserprinters
Hoe Inkjet Printing kunnen helpen Science
.

Artsen
in Manchester , Verenigd Koninkrijk hebben een grote printer die cellen kan afdrukken in een huidtransplantatie die vervolgens kan worden toegepast op slachtoffers en chirurgie patiënten verbranden ontwikkeld . De printer is zeer groot , en de inkt is speciaal geformuleerd . Heupprothese patiënten in de Manchester Royal Infirmary waren deel van de studie , waarbij " de cellen in een speciale printer inkt vloeistof gebracht en kunstmatig vermenigvuldigd . Vervolgens de printer de cellen op een plastic oppervlak , die fungeert als een scaffold om de cellen te ondersteunen , " zegt professor Brian Derby , die hoopt dat de nieuwe technologie zorg en herstel voor hoge - traumapatiënten kan een revolutie .
Is toner of inkt de juiste keuze voor mij ?

Het hangt af van uw behoeften . Voor hoge output en beeldhelderheid, laserprinters zijn de beste keuze . Echter, ze zijn erg duur , omslachtig en neemt vaak een aanzienlijke hoeveelheid ruimte . Toner kost een aanzienlijke hoeveelheid geld en kunnen rommelig met te werken tijdens cartridge veranderingen.

Voor de thuisgebruiker , een goede inkjet printer is waarschijnlijk de beste weddenschap . Er zijn cartridges beschikbaar voor allerlei projecten , waaronder foto-en ambachten. Inkjet printers zijn licht , klein en vaak goedkoop. Zij kunnen echter ook een zeer lange tijd een foto correct worden afgedrukt , en er is altijd het gevaar van vlekken een print - out die niet is opgedroogd helemaal .

Het argument van laser versus inkjet wordt beste bedacht door rond te shoppen , lezen betrouwbare beoordelingen en het maken van een grondige inventarisatie van druk behoeften . De meest kosteneffectieve en toonbaar methode is degene die de beste waar voor je geld krijgt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe het opzetten van een Dell …
·Hoe kan ik problemen met de fa…
·Hoe je HP 4700 zwarte inktcart…
·HP CP2025dn Vs . HP 3600n 
·Specs op een parallelle poort …
·Hoe Hook Up een printer 
·Hoe maak je een Canon MP610 In…
·Hoe kan ik dit oplossen een HP…
·Hoe maak je een Canon Inkjet P…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe stel ik mijn TV aan mijn monitor Be …
·Hoe te Huur DVD films af te spelen op ee…
·Problemen Met een Dual Layer DVD brander…
·Hoe een Intermec 3600 printkop Vervang 
·Hoe het opzetten van een webcam als een …
·Hoe te Onnodige computer bestanden verwi…
·Hoe kan ik Problemen met een Canon MP780…
·Hoe kan ik een printer In een Dell -comp…
·Wat als ik Cracked het scherm op mijn la…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com