Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik dit oplossen een HP PSC 1110 met een verkeerde printer Cartridge Error ?
De HP PSC 1110 is een alles - in-een inkjetprinter vervaardigd door Hewlett - Packard . Het print kleur en zwart -wit foto's en documenten , en de aangehechte copier lade kan scannen en kopiëren . Soms is een nieuwe cartridge slecht functioneert en wordt een foutbericht afgebeeld . In plaats van meteen weggooien , probeer een aantal problemen oplossen op je eigen . Het proces moet je ergens tussen vijf minuten en een half uur duren . Wat je nodig hebt
HP PSC 1110 printer
HP PSC 1110 nieuwe inktcartridge
Printerpapier
Wattenstaafjes
isopropylalcohol
Toon Meer Aanwijzingen
< br >

Zet de printer 1 . Noteer welke lampjes naast berichten knippert op het linker bovendeksel van de printer . Als het gele lampje naast "Check Print Cartridge " knippert , controleert u uw computer voor foutmeldingen . Als u de meegeleverde software die bij de printer hebt geïnstalleerd , verschijnt er een bericht verschijnen op uw computer specificeren wat er mis is met de cartridge is . Kopen van 2

Sluit de klep van de cartridges als de foutmelding zegt , " Het is open. " De cassette cover is in de voorzijde van de printer boven de papierlade . Wanneer het deksel open is het rust op de papierlade . Gewoon duw het dicht.
3

Controleer het foutbericht voor de problematische cartridge . Als de foutmelding zegt dat ofwel de kleurencartridge of de " rechterzijde " ( zwart ) wordt vervangen " ontbreekt, niet gedetecteerd , of verkeerd geïnstalleerd , " problemen voor die kleur . Als het niet zeggen welke cartridge defect is , opent u de cartridge deur , greep de voor-en achterkant van een cartridge en trek deze omhoog en naar buiten . Sluit het deksel . Als het foutbericht niet verdwijnt , de cartridge die u hebt verwijderd, is het probleem . Zo niet, dan is de andere cartridge .

Blik 4 onderaan de inktpatroon . Het kwam met een klepje aan de onderkant dat moest volledig worden verwijderd . Het ziet eruit als plakband . Eventuele resterende stukken kan de cartridge blokkeren van het werken . Trek iets van de bodem die lijkt op tape , maar niet verwijderen of krassen op de koperen plein . Zet de cartridge weer in en kijk of het foutbericht is verdwenen . Probeer niet om uw printer te gebruiken na het installeren van een nieuwe cartridge en sluiten van het deksel totdat het geluid stopt . De printerkop wordt resetten zodat de printer kan beschadigen.
5

Reinig de cartridge en de inkt lade . Dompel een wattenstaafje met isopropylalcohol en swab rond de onderzijde van de cartridge. Veeg de binnenkant van de inkt lade waarin de cartridge rust . Laat alles volledig drogen en plaats de cartridge om te zien of de foutmelding is verdwenen .
6

Probeer het afdrukken van een testpagina . Soms is de cartridge-chip is defect en de printer niet kan lezen hoeveel inkt heeft . Dit niet altijd voorkomen dat de cartridge uit te werken . Als de testpagina wordt afgedrukt , kunt u doorgaan met de cartridge en negeer de foutmelding .

Contact Hewlett - Packard 7 voor een vervanging of terugbetaling als geen van de stappen voor probleemoplossing werk .
< Br >

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je Canon printers installe…
·Epson 7800 Problemen 
·Wat is de oorzaak Lines in Plo…
·Hoe te installeren van de HP O…
·Het wijzigen van de toner in e…
·Hoe kan ik een printer toewijz…
·Hoe de Printer Cartridge Reset…
·Hoe te converteren Canon i9900…
·De meest voorkomende AGFA Plat…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Comcast compatibele draadloze modems 
·Problemen met de Zalman ZM1000 - HP 
·Hoe maak je een USB Hub Monitor 
·Compaq V2000 Weergavekwesties 
·Kunt u gebruik maken NetLibrary op een K…
·Het belang van Computers in de Work Forc…
·Hoe maak je een grafische rekenmachine g…
·How Come My Printer Zal het papier niet …
·Zo plaatst u een inktcartridge in de HP …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com