Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Laser Printer Tips
Als u eigenaar bent van een laserprinter , zijn er enkele dingen die je kunt doen om het meeste uit het apparaat te krijgen. Het houden van uw printkosten laag is belangrijk , omdat het duurste deel van het bezit van een laserprinter is het kopen van vervangende inkt . De tijd nemen om uw printer schoon te houden kan de kwaliteit van uw afdrukken te verbeteren en uw totale printkosten te verlagen . Haal meer leven uit van de cartridge

Wanneer de tonercartridge begint op te raken , kunt u meer leven uit te halen door deze te verwijderen en goed schudden . Dit verplaatst de resterende toner poeder rond in de cartridge , die u een extra paar dagen van afdrukken kan geven . Afhankelijk van hoeveel afdrukken je dat doet , kunt u in staat om strek je toner en trim je toner kosten .
Schoon Onder de cartridge

De oppervlakte onder de laser - printer cartridge vaak vervuild raakt met papier stof en inkt residu van de tonercartridge . Dientengevolge , het papier die door dit gebied neemt dit residu , waardoor vlekken en zwarte vlekken . Als u problemen hebt met het afdrukken ziet , verwijder de tonercartridge en reinig het gebied eronder grondig . Een kleine stofzuiger met een spleetzuigmond is perfect voor het verwijderen van eventuele ophoping van papier stof en vuil .
Use Cleaning Sheets

Als u vlekken of strepen opmerkt op uw afdrukken , investeren in een set van reinigingsmiddelen platen voor uw laserprinter . Deze platen zijn iets kleverig zijn ontworpen om te gaan door de papierbaan en val vuil en vuil in de printer . Reinigingsvellen werken goed , omdat ze delen in de printer die niet toegankelijk zijn kunnen bereiken . U kunt deze reinigingsvellen vinden bij de meeste kantoor - aanbod winkels of online .
Vergelijk paginarendement

Vervangende cartridges
zijn de grootste kosten van het bezitten van een laserprinter . Je zou in staat zijn om geld te besparen door de aankoop van generieke vullingen in plaats van naam-merk te onderscheiden, maar het is belangrijk om pagina opbrengsten te vergelijken en de prijs - per - pagina te berekenen voor verschillende soorten inkt . Druk een configuratiepagina af als u de cartridge gaat en noteer het aantal pagina's . Vervolgens drukt u opnieuw een configuratiepagina wanneer die cartridge begint te leeg te krijgen. Als je eenmaal weet hoeveel pagina's je uit de cartridge , kunt u uw prijs - per - pagina te berekenen en te zien welke cartridge is de betere waarde .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je het hoofd van Epson NX3…
·Hoe te Refill Epson 9 - Pin Ca…
·Hoe kan ik Hook Up een HP Lase…
·Veroorzaken van een papier ver…
·Hoe schakel ik de Printkop op …
·Hoe maak je een Samsung Laser …
·Hoe te NVM resetten op een Xer…
·Hoe te Printers Verwijder afst…
·Hoe kan ik Schoon een kanon Mu…
  Related Articles
iPad Tips 
iPad Tips en hints 
Tips voor het opzetten van een iPad 
Apple iPad Tips 
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
iPad Protective Film Tips 
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een laptop computer Pick 
·Hoe Set Video RAM-grootte op een Toshiba…
·Hoe maak je een toetsenbord vervangen op…
·Wat is Dual Channel DDR3 ? 
·Hoe de chip resetten op een Pro9000 
·Celeron ULV 743 Prestatie 
·Hoe de Speed ​​Test op een Wi - Fi Route…
·Hoe maak je een Canon ScanFront 220p Pro…
·Hoe maak je een tv gebruiken als monitor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com