Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
USB Cords Compatibel met de Samsung Solstice
De Samsung Solstice is een smartphone geproduceerd door Samsung , en het beschikt over een volledige , uitschuifbaar QWERTY -toetsenbord , global positioning system ( GPS ) navigatie en een touch screen . Een universele seriële bus -kabel kunt u uw mobiele telefoon aansluit op de computer , zodat u gegevens uitwisselen tussen de twee en laad uw mobiele telefoon . Maar , moet u een USB-kabel die compatibel is met uw telefoon voor dit te laten werken te kopen . De Samsung Solstice maakt gebruik van een mini -kabel , wat betekent dat het einde is vlakker dan de standaard mobiele telefoon USB -kabels . SGH - A887 USB datakabel
p Dit is standaard USB-kabel , en het is 3,3 meter lang en zwart . Het komt niet met een software, moet u beschikken over de overdracht software op uw computer is geïnstalleerd voor dit instrument goed te laten werken . Het is compatibel met zowel USB 1.1 -en 2.0-aansluiting , en deze kabel kunt u multimediabestanden tussen uw computer en telefoon , inclusief telefoonboek , muziek, games , foto's en ringtones . De productcode voor deze kabel is 24342 - B04 - 233 , en het kost tussen de $ 9,97 en $ 13,99 in 2010 .
USB datakabel

Deze kabel werkt met zowel de Samsung Solstice SDH - A887 en de Impression SGH - A877 , en u kunt deze kabel aansluiten op zowel een personal computer ( PC ) en de laptop . Het is compatibel met de USB 2.0 -aansluiting , en het laat je multimedia bestanden, zoals muziek , games , foto's en ringtones . Deze USB-kabel wordt niet geleverd met software , maar u kunt de overdracht software te downloaden vanaf uw mobiele telefoon bedrijf en gebruik het met deze kabel . De productcode voor deze kabel is DAT- SAMA887USB , en het kost tussen de $ 4,99 en $ 19,99 in 2010 .
A887 Solstice USB -kabel

De Samsung A887 Solstice USB datakabel 's productnummer is acca887usbM3 , en het kost tussen de $ 6,99 en $ 16,99 in 2010 . Met deze kabel kunt u gegevens tussen uw PC /laptop en mobiele telefoon synchroniseren , en je kunt ook deze tool gebruiken om uw mobiele telefoon op te laden . Deze kabel wordt niet geleverd met software of stuurprogramma's .
Datakabel

De Data Kabel voor Samsung Solstice SGH - A887 kunt u gegevens en mediabestanden tussen je overzetten computer en mobiele telefoon , inclusief telefoonboek items , taken en multimedia-items . Als u momenteel niet over overdracht software op uw computer , moet u kopen of downloaden om te gebruiken deze kabel . Het product nummer voor deze USB-kabel is WE31628DATSAMM300 - 01 , en het kost tussen de $ 3,39 en $ 10,99 in 2010 .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Wat is een RS - 232C- kabel? 
·Hoe kan ik scannen in een bewe…
·Hoe maak je verbinding een pc-…
·Hoe de Fellowes 99073 Surge Pr…
·Hoe te ontvangen Kabel -TV via…
·Hoe te herstellen van een JetD…
·Waarom is mijn webcam niet dui…
·Over Laser Printers 
·Hoe te Netgear Routers configu…
  Related Articles
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Video Compatibel met de iPad 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Hoe te Sync My iPad via een USB 
Hoe USB gebruiken met uw iPad 
Is de iPad Compatibel met Apple TV? 
Wat kan ik doen met de USB-adapter op de…
Hoe maak je een iPad opladen met USB 
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
  Hardware Articles
·Hoe te formatteren van de Samsung U600 4…
·Hoe te Sync My iPad via een USB 
·Hoe kan ik een paspoort in een Vista com…
·Hoe je twee DVD's Kopiëren naar One 
·De P4C800 - E Deluxe Specificaties 
·Hoe Dell 946 inktcartridges Fix 
·Hoe te openen een HP LaserJet P1006 Cove…
·Specifieke kenmerken van de Sony Vaio PC…
·De verenigbaarheid van een Lexmark en De…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com