Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Wat is een RS - 232C- kabel?
De RS - 232C is een perifere kabel die van een computer naar een ander apparaat aansluit , zoals een modem of een printer . Het onderscheidende kenmerk van de kabel is de omvangrijke connector aan elk uiteinde , waarvan 25 pennen hebben en worden meestal gehouden in plaats van de bus door een metalen clip aan weerszijden . De RS - 232C kabel is algemeen bekend als een seriële kabel . Geschiedenis

De RS -232 standaard is gemaakt met de Electronic Industries Association in 1962 . De EIA later veranderde haar naam in de Electronic Industries Alliance . Dit maakt het een van de oudste computer normen bestaan ​​. De standaard was onderworpen aan een aantal wijzigingen . Elke revisie werd aangeduid door een letter toegevoegd aan het einde van het standaardnummer . RS - 232C werd geïntroduceerd in 1969 . RS staat voor " Registered Standard . " De verantwoordelijkheid voor de standaard werd overhandigd aan de Telecommunications Industry Association in 1988 . De standaard maakt nu gebruik van de TIA -code en de laatste herziening is " F. " Dus , is de huidige versie officieel heet TIA - 232 - F .
Parallelle en seriële kabels

Computers communiceren hetzij in " serie" of " parallel . " Alle wegen rond in een computer reizen voeren de gegevens in parallel. Computers omgaan met gegevens als binaire getallen . Een binair getal kan alleen op nul of een . Deze cijfers zijn gegroepeerd in aantallen van acht cijfers . Het cijfer wordt een bit en een acht bit -groep wordt een byte genoemd . De acht bits van een byte reizen zij aan zij langs acht parallelle draden in een computer . Alle vertrekken een bron op hetzelfde moment en op de bestemming aankomen op hetzelfde moment . Een parallelle kabel voor computer randapparatuur blijft deze regeling buiten de computer . Een seriële kabel reorganiseert de acht bits , zodat ze volgen op een na de ander en neer reizen dezelfde draad . Seriële kabels werden op grotere schaal toegepast dan parallelle kabels .
Pinout

Hoewel de gegevens al reist de zelfde draad , de RS - 232C- connector heeft 25 pinnen , maken 25 kanalen verbinden met bedrading in de kabelmantel . Niet elke pin wordt aangesloten op een andere draad . Meestal slechts 10 van de 25 pinnen worden gebruikt en twee van deze ( pinnen een en zeven ) niet aansluiten op draden in de kabel , maar zijn geaard . Een alternatieve configuratie maakt gebruik van nog eens zes pinnen om een nevengeul te maken , en twee pinnen worden gebruikt voor het testen .
Ontwikkeling

Zowel parallelle en seriële kabels zijn minder gangbaar geworden sinds de uitvinding van de Universal Serial Bus . De USB is veel kleiner dan de seriële of parallelle kabel connectoren , waardoor ze beter geschikt zijn voor het aansluiten van kleine randapparaten als memory stick , of USB draadloze adapters .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je verbinding een tv-…
·Hoe je HP 6980 netwerkprinter …
·Hoe maak je een interne webcam…
·Hoe te COM1 Communicatie Monit…
·Wat is de iCatch PC Camera ? 
·Een online flash Webcam Test M…
·Hoe te Sound Breng aan een TV …
·Hoe maak je een parallelle of …
·Hoe USB Sticks versleutelen 
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe te registreren HP Producten 
·Hoe maak je een CPU Multiplier Athlon XP…
·Hoe te installeren Win XP op een USB Fla…
·Hoe maak je een SlingCatcher Remote te w…
·HP LaserJet 2100 werkt niet met USB - na…
·Hoe Video Display Drivers bijwerken 
·De doe- gids voor het omzetten naar een …
·Hoe volledig gegevens van een Thumb Driv…
·Hoe Soldeer een computer moederbord 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com