Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Heb ik nodig SilverFast en Adobe Element of Just One ?
Zowel SilverFast en Photoshop Elements zijn krachtig beeld optimalisatieprogramma's . Als u werkt met krassen , stoffige negatieven of oude , gescheurde beelden , zult u beiden nodig hebben om hun kwaliteit te herstellen . Voor alle andere activiteiten echter een of de ander voldoende . Door te weten de sterke en zwakke punten van elk programma , zult u in staat om te beslissen welk programma te kopen op basis van de aard van de beeldverwerking u het meest doet . SilverFast

SilverFast
is een programma dat je kunt gebruiken om beelden te optimaliseren als je ze te scannen . Het programma integreert met de scanner , in sommige gevallen gebruik van de hardware , om defecten uit negatieven , foto's en papieren documenten te verwijderen . In het geval van krassen , de software gebruikt mogelijkheid een scanner te stralen infrarood licht . Dit licht gaat door negatieven gemakkelijk , maar weerkaatsen van krassen en stof . U kunt de belichting Multi - functie gebruiken om meer kleur informatie dan met een scanner alleen vast te leggen . SilverFast 's Multi - Exposure functie zorgt ervoor dat de scanner om verschillende posities te nemen , elk langer dan de vorige .
Adobe Photoshop Elements

Adobe Photoshop Elements
is een versie van Photoshop , dat is gericht op hobbyisten en kunstenaars . Het is een goedkopere versie van Photoshop en mist een aantal vaardigheden die het volledige programma bezit . Bijvoorbeeld met Photoshop Elements , kunt u geen printer vriendelijke beelden in de CMYK kleurmodus exporteren. U kunt echter gebruik maken van het programma te gebruiken touch - ups uitvoeren op afbeeldingen , inlcluding op beelden die u vastlegt met een scanner . Een van de tools die je kunt gebruiken zijn de Red Eye Removal Tool , de Clone Stamp Tool , de Spot Healing Brush Tool en de Color Replacement Tool .
Overlappende functies

Beide stukken software bevatten tools die u kunt gebruiken om de totale uitstraling van een afbeelding te verbeteren . Bijvoorbeeld met SilverFast 's Auto IT8 Collaboration -functie , kunt u snel kalibreren uw scanner op een zodanige manier dat het nauwkeurige beelden zal creëren met meer consistentie . Slecht gekalibreerde scanners soms creëren beelden die een dominante tint die niet aanwezig is in de oorspronkelijke bevatten . U kunt dergelijke problemen te verhelpen in Photoshop Elements of je kan voorkomen dat ze met SilverFast .
Met een of het ander

SilverFast
kan niet kwesties die in de oorspronkelijke afbeelding bestaan ​​corrigeren . Bijvoorbeeld, als een onderwerp in beeld heeft rode ogen , SilverFast kan niet dit te corrigeren wanneer het scant de afbeelding . Voor deze , zou je een programma als Photoshop Elements gebruiken . Omgekeerd kan Photoshop Elements geen gegevens zetten in een gescande afbeelding die niet in het origineel was . U kunt het gebruiken om dit te simuleren , maar het zou niet zo goed als je had gewoon gebruikt SilverFast te grijpen zo veel kleur detail van het originele beeld mogelijk te kijken . Daarom is elk programma heeft beperkingen , en welke je gebruikt hangt af van hoeveel het bewerken van je moet doen om het resulterende beeld .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Grondbeginselen van Microproce…
·Hoe USB Macht controleren 
·Hoe kan ik een analoge tv als …
·Hoe u de HP 1315 Met Windows V…
·Hoe een computer te gebruiken …
·Hoe de Beep opstartgeluid op e…
·Hoe de vingerafdruklezer confi…
·Hoe maak je een Floppy Drive c…
·Hoe te Echo verminderen op een…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Zo plaatst u een inktcartridge in een Ca…
·Draadloze opties voor Desktops 
·Via Sata Card Problemen oplossen 
·Hoe maak je een draadloze verbinding van…
·Hoe je SD-kaart partities verwijderen 
·Hoe kan ik een HP PSC 1315 installeren 
·Het gebruik van meerdere processors in e…
·Hoe maak je een Flash Drive Met Unix Geb…
·Hoe kan ik een MacBook Invisible Zorg om…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com