Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Via Sata Card Problemen oplossen
De VIA VT6421A Serial RAID- controller kunnen gebruikers van Windows XP naar Serial ATA ( SATA ) harde schijven toevoegen aan een moederbord en het opzetten van een Redundant Array of Independent Disks ( RAID ) op de computer . Zonder een SATA -kaart , zal Windows XP herkent SATA of RAID opstellingen . Als Windows XP niet aan uw VIA SATA -kaart herkent na de installatie , controleer fysieke installatie van de kaart , dan is het stuurprogramma opnieuw installeren van het besturingssysteem . Wat je nodig hebt
antistatische polsband
Kruiskop schroevendraaier
Toon Meer instructies , Hardware
1

Zet de computer uit . Haal de stekker uit de achterkant van de zaak . Draai de schroeven waarmee de kap op de computer aansluit . Kopen van 2

Slide of pop van de zaak af te dekken. Zetten op een antistatische polsband of raak het chassis om de computer hardware te beschermen tegen elektrostatische schade .
3

Plaats de computer op zijn zijkant . Zoek de SATA -kaart geïnstalleerd in het PCI-slot , dat is in de buurt van de achterkant van de computer .
4

Controleer het oppervlak van de kaart op tekenen van schade , zoals verbrande of gebroken condensatoren of verbogen pinnen . Als de kaart zelf beschadigd is , zal deze moeten worden vervangen .
5

Trek zachtjes aan beide zijden van de kaart om te bevestigen de Via SATA PCI Controller -kaart correct is geïnstalleerd in het PCI slot . De kaart mag niet los komen uit de sleuf .
6

Zoek de SATA harde schijf geïnstalleerd in de baai aan de voorkant van de computer . Bevestig een 15 - pins SATA stroomkabel en een 7 - pins SATA data kabel zijn aangesloten op de achterkant van elke harde schijf .
7

Bevestig het andere uiteinde van elke SATA data kabel is aangesloten op een SATA poort op de kaart . Monteer de zaak en sluit de stekker aan op de computer .
Software

Start Windows XP op 8 . Meld u aan als beheerder . Klik op ' Start '. Klik met de rechtermuisknop "Deze Computer ". Klik op ' Beheer '.

Klik op " Device Manager . " 9 Uit te breiden " SCSI en RAID -controllers . " Dubbelklik op het stuurprogramma voor de VIA SATA PCI controller .
10

Klik op het tabblad ' Driver ' . Klik op "Installatie ongedaan maken . " Klik op " OK " om te bevestigen .
11

Herstart de computer . Plaats de cd die bij de SATA -kaart in het schijfstation . Klik op ' Installeren van lijst of specifieke locatie ( Geavanceerd ) " bij " Add New Hardware Wizard "verschijnt . Klik op 'Volgende'.
12

Klik op " Zoeken naar het beste stuurprogramma op deze lokaties . " Check " Ook op deze locatie zoeken . " Klik op " Browse" en ga naar " D : . \\ WinXP " Selecteer de map en klik op "Open " om het als een locatie toe te voegen .
13

Klik op " Next " en Windows XP zal de SATA-controller op de computer te installeren . Herstart de computer na de " Nieuwe hardware gevonden " verschijnt .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je RAM geheugen upgrade vo…
·Korte Functies van Memory Unit…
·Hoe kan ik een upgrade van de …
·ATI 4850 Vs . 5770 
·De verschillende snelheden van…
·Geheugen compatibiliteit voor …
·Wat is het virtueel geheugen w…
·Wat is een PCI -kaart ? 
·Hoe je RAM installeren in een …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe te printen via Bluetooth met de iPad…
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
Kan ik Mijn e-mail Via mijn iPad ? 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
De grootte van een SIM -kaart voor een i…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een externe harde schijf Seag…
·Factoren die van invloed Flash Drives 
·Hoe je het touchpad uitschakelen tijdens…
·Wat is een CD-RW 
·Hoe een Vervangen AT toetsenbord met een…
·Hoe je BIOS opmaken 
·Hoe kan ik een computer van Digital ID 
·Hoe je Bluetooth inschakelen met een Del…
·Verschil tussen Pentium III en Pentium 4…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com