Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een CD-RW
? CD - RW staat voor De term kan worden gebruikt om ofwel een station of een schijf te beschrijven " compact disk herschrijfbare . " . CD - RW-stations kunnen schrijven naar CD-R -schijven , die slechts eenmaal kan worden geschreven naar , en cd - rw- schijven , die kan worden geschreven en gewist meerdere malen . Ze kunnen ook lezen zowel professioneel geproduceerd en thuis - gebrande CD . Functies

CD-RW schijven
kan ongeveer 700 megabytes aan data . CD - RW-stations variëren sterk in hoe snel ze de gegevens kunnen lezen en opnemen . Het eerste nummer op een CD-RW drive is de opnamesnelheid . Het tweede getal staat voor de snelheid waarbij de aandrijving opnieuw schrijft. Het derde nummer is de leessnelheid van vooraf opgenomen schijven . Zowel interne als externe CD - RW- drives zijn beschikbaar . De meest voorkomende manier om een cd - rw- schijf aansluit op een computer is door Integrated Drive Electronics ( IDE ) . Echter , er zijn andere verbindingsmethoden , zoals Small Computer Systems Interface ( SCSI ) , parallel , Universal Serial Bus ( USB ) en FireWire .
Functie

You must gebruik software om gegevens op een CD - RW branden . U kunt Windows of Mac OS gebruikt , of u kunt een software-programma , zoals RecordNow of NERO naar uw cd - rw- schijven branden . Het branden van cd's is een gevoelig proces , dus moet je een anti - virus software uit te schakelen en sluit alle geopende programma's voor het branden van uw gegevens . Dit bespaart u tijd , omdat eventuele fouten die plaatsvinden zal vereisen dat je herschrijven van de CD-RW , en in sommige gevallen moet u de schijf volledig te wissen voordat u opnieuw start het brandproces .
< br > Voordelen

Wanneer u geen gegevens schrijven naar een CD-R , moet de schijf worden afgerond . Zodra dit voltooid is, kunnen de gegevens niet worden gewijzigd . Dit kan een verlies van schijven veroorzaken als er problemen optreden tijdens het brandproces . CD - RW schijven , anderzijds , kan opnieuw worden geschreven indien nodig. Er zijn ook DVD - RW en CD-RW combinatie drives op de markt beschikbaar die u kunt gebruiken om films , muziek en data schijven branden . Deze schijven zijn handig als u slechts een bay beschikbaar voor een CD-station .
Overwegingen

Er zijn grenzen aan hoe vaak een CD-RW kan worden gewist en herschreven . U kunt ook buffer te leeg raakt ervaren tijdens het opnameproces . Dit gebeurt wanneer het geheugen cache van de computer loopt uit de data naar de CD-RW te sturen . Ook CD - RW's vaak de gegevens registreren bij lagere snelheden dan CD - R .
Preventie /Solution

Zorg dat u een snelle cd - rw- schijf te krijgen met buffer underrun bescherming. Het vergroten van de omvang van de buffer in uw cd software voor het branden kan ook helpen . Bovendien, hoewel CD - RW's zijn relatief goedkoop , er goedkopere soorten gegevensopslag . Als u alleen met behulp van cd - rw- schijven om gegevens tussen computers , hoe beter je bent vertrokken om een of twee USB flash drives . Niet alleen zijn flash drives minder duur in de lange termijn dan cd - rw- schijven , ze zijn ook veel sneller en gemakkelijker te gebruiken . Veel flash drives hebben ook een grotere opslagcapaciteit dan cd's . Met behulp van de flash drive in plaats van uw cd - rw- schijven zullen hun levensduur te verlengen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te schrijven Protect een J…
·Intel P4 2.0A Specificaties 
·Hoe speel ik een muziek -cd op…
·Hoe een onregelmatige Sized Di…
·Moderne technologie Uitvinding…
·Hoe gegevens Uit herstellen va…
·Hoe de Drive Mijn HDD is op Wi…
·Hoe om te defragmenteren MFT S…
·Heeft bouwen van een computer …
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Kunt meer dan een MacBook Gebruik een Mo…
·Hoe je wachtwoorden instellen op de Cisc…
·Hoe te Apps op de iPad bijwerken 
·HP LaserJet printer fouten 
·Hoe te Overclock een eMachines PC 
·Vista herkent een lege cd 
·Hoe maak je een Write Protected Format F…
·Hoe kan ik een printer met behulp van ee…
·Video's downloaden op een thumb drive 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com