Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn de fabriek gerepareerd Computers
? Factory gereviseerde of opgeknapte computers slaan de consument een hoop geld bij de aankoop van een computer . De meeste van deze computers hebben een bepaalde vorm van garantie op het product dat niet zo lang mee als de garantie op een nieuwe computer te doen, maar de consument de enige bescherming tegen defecte apparatuur . Gereviseerde

Grote bedrijven
vaak leasen of huren van computerapparatuur om te besparen op de initiële kosten van het kopen van regelrechte . Nadat de huurovereenkomst is voorbij , de computers ga terug naar de fabrikant en de computers krijgen nieuwe onderdelen . Deze computers zijn in orde , maar de updates die zijn gekomen sinds de computers werden aanvankelijk gehuurd . Dit is meer over het bijwerken van de computer dan is het over het herstellen van de apparatuur. Een computer is gereviseerd door de fabrikant of een geautoriseerde verkoper van de computer . De computer wordt nog gereviseerd , zelfs als het niet over een fabrikant certificering .
Refurbished

Gereviseerde computers
zijn een beetje anders dan een gereviseerde computer . De meeste mensen denken dat deze computers zijn hetzelfde , maar een gerenoveerde computer is een computer die is gekocht door een consument en keerde terug voor een defect , zoals een software probleem of een barst op de apparatuur . De computer defect of de storing is verholpen en vervolgens verkocht als een gerenoveerd computer . De meeste fabrikanten niet deze reparatie uit te voeren op de computer . In plaats van de defecte computer wordt doorverkocht aan een ander bedrijf dat alleen maakt de correctie aan het gebrek oorspronkelijk gevonden en vervolgens doorverkoopt de computer .
Savings

Zowel de gereviseerde en gerenoveerde computers meestal slaan de consument 10 tot 25 procent van de oorspronkelijke kostprijs van de computer . De keerzijde van de aankoop van dit type computer is dat het niet kan duren zo lang als nieuwe. Een computer die is gereviseerd en opgeknapt door de fabrikant een langere garantie dan de computers gereviseerd door een externe bron . De standaard garantie gegeven voor gereviseerde computer van de fabrikant is 90 dagen , terwijl de opgeknapte computer door een reseller duurt slechts 30 dagen . De consument kan zelfs kijken naar het krijgen van een uitgebreide garantie op de computer die kan duren tot een jaar na aankoop en kost een extra $ 50 (per maart 2011) .
Computer moet
< br >

kopen van een gereviseerde of gereviseerde computer is een goed alternatief om de uitgaven meer op een nieuwe , maar de informatie die een koper moet weten is hetzelfde alsof hij een nieuwe computer kopen . Het eerste wat je moet weten voor de aankoop van een computer is het geheugen en de snelheid die u nodig hebt , samen met de toepassingen die u wenst . Een persoon alleen met behulp van de computer te krijgen op het internet of met behulp van de computer voor basis tekstverwerking kan een gereviseerde computer te kopen met minder geheugen en stroom dan een persoon nodig een computer te helpen uitvoeren van een klein bedrijf , waarvoor meer snelheid en het vermogen om meer te behandelen software vereist . Met ingang van maart 2011 , Smartmoney.com beveelt aan dat de minimale snelheid , geheugen en macht een individu nodig heeft uit een basis gereviseerde computer is 1,5 gigahertz , 80 gigabyte harde schijf en 1 GB RAM-geheugen . Een persoon die een klein bedrijf meer geheugen en schijfruimte als het toerental vereist , de specifieke kenmerken van die zal afhangen van de specifieke behoeften van de gebruiker /bedrijf .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Problemen met het lezen van ee…
·? Wat zijn Zes Common Storage …
·Wat is een uitgebreide harde s…
·Hoe te wissen en opnieuw opbou…
·How to Set Up een screensaver …
·Hoe te Franklin MMC-kaarten ge…
·Personal computers te vinden, …
·Fingerprint Reader Technologie…
·Hoe het opzetten van een nieuw…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Tekentablet Kies 
·Hoe te Cassette Tapes omzetten naar CD o…
·Hoe partitie virtueel geheugen 
·Hoe maak je een Mac Pro -computer maken 
·Wat is SDRAM & DDRAM ? 
·Wat zijn Cube Gebaren ? 
·De Grootte van Grafische Kaarten 
·Hoe te veranderen van zwarte inkt op kle…
·Sprint Overdrive Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com