Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is Intel Xeon MP
? Intel Corporation is een long-running en bekende producent van microprocessoren voor gebruik in zowel de consumenten -en zakelijke computerproducten . Naast zijn lijnen van de consument processors , Intel de markt gebracht de Xeon lijn van multiprocessing of multisocket processors . Ontworpen voor de hoge eisen die door zakelijke servers , werkstations en embedded systemen , de Xeon lijn oorspronkelijk gedeeld namen met zijn collega's van de consument , zoals de Pentium II , altijd met de " Xeon " moniker toegevoegd aan het eind om te differentiëren van de twee . Lijnen model

De Intel Xeon microprocessor lijn is voorzien van drie model groepen vanaf het moment van publicatie . Elk is geschaald in design en prijs op de verschillende behoeften van hun klanten te voldoen . De Intel Xeon E3 familie van producten is ontworpen om de behoeften van kleine bedrijven die meer geavanceerde technologie dan de gemiddelde desktop computer nodig te voldoen . De Xeon 5500 en 5600 serie processoren zijn ontworpen als een datacenter oplossing voor de middelste laag in het bedrijfsleven computerarchitectuur . De Xeon E7 familie van producten is ontworpen voor bedrijfskritische werk in een datacenter , als onderdeel van de centrale kern van het systeem waar de meeste rekenkracht is vereist .
Aantal cores

Elk van de modellen in de Xeon lijn hebben een verschillend aantal processorkernen , die de verwerkingssnelheid van het systeem en wat voor soort belastingen een op het systeem kan zetten zonder te crashen of waardoor er vertraging beïnvloeden . Zelfs binnen elke productfamilie , kan het aantal cores afhankelijk van het exacte model . In de E3 familie , het totale aantal kernen varieert van twee tot zes , afhankelijk van het aangeschafte model . In 5500 en 5600 assortimenten , het aantal kernen variëren van twee tot vier en vier tot zes respectievelijk . Met de E7 -serie , het aantal cores op de 32 -nanometer units variëren van zes tot 10 , terwijl de 45 - nanometer- eenheden hebben overal 4-8 cores .
Application < br >

Intel Xeon -microprocessors
worden gebruikt in een breed scala van toepassingen , afhankelijk van het model . Xeon E3 processors maken vaak hun weg in kleine zakelijke toepassingen , waarbij een krachtiger systeem dan een desktop nodig is , zonder onnodig groot , duur of verfijnd . Xeon 5500 en 5600 systemen zijn beter geschikt om te werken in grotere zakelijke toepassingen , waar ze vaak een belangrijk element van een multitiered computerarchitectuur , als de go-between voor de gebruikers en het centrale computersysteem en de verwerking van verzoeken en informatie . Het Xeon E7 wordt vaak gebruikt in de kern van een centraal computersysteem , gewoonlijk als deel van bedrijfsinfrastructuur . Het is de beste van de Xeon lijn voor deze taak , vanwege de immense rekenkracht .
Energy Efficiency

De Xeon lijn van microprocessors zijn ontworpen om optimale prestaties te leveren met minimale operationele kosten . Daartoe worden alle regels ontworpen met geautomatiseerde opties voor energie , ontworpen om de minimaal benodigde stroom verbruiken tijdens pauzes en alleen gebruik maken van de maximale hoeveelheid energie wanneer het systeem moeilijk wordt belast genoeg om het te vereisen . Ze kunnen ook handmatig worden geconfigureerd om de specifieke behoeften van een individueel systeem passen , en maximale prestaties te leveren met een minimum aan energie .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te kopen PC Onderdelen 
·Hoe maak je een UDF USB Wis 
·Common Interface harde schijve…
·Hoe op te lossen IRQ-conflicte…
·Gevaren van Doneren Computers 
·Hoe maak je verbinding een DVD…
·Gouden contacten worden gebrui…
·Hoe gebruik ik een seriële ka…
·Solid State Drive Installatie 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·De beste harde schijven voor notebooks 
·De beste manieren om Cable Tie Computers…
·Atom N330 Vs . N450 
·Hoe te bespoedigen Apache 
·Hoe maak je een Disc Beeld Toevoegen aan…
·Hoe maak je een Bluetooth Mouse & Keyboa…
·Hoe weet je dat het Drum voor een laserp…
·Hoe kan ik een Photo Inkjet Printer Prob…
·Hoe te Analoge video op Windows Vista So…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com