Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een Photo Inkjet Printer Problemen
Bij technische problemen voordoen met een foto inkjet printer , is het tijd om te lossen. Volg deze stappen om frustratie te voorkomen en vast te stellen dat de foto inkjet snelle printer . Wat je nodig hebt
internetverbinding
Foto inkjetprinter
Toon Meer Aanwijzingen
1

Beschouw de hand liggende . Zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld , aangesloten op een werkend stopcontact en alle kabels zijn aangesloten op de computer . Kopen van 2

Controleer de status . Neem een ​​kijkje op de status van licht of het LCD-scherm van de printer . Als het knippert of een foutmelding , raadpleeg de handleiding . Ook naar het menu 'Start' op uw computer . Onder "Instellingen ", selecteer " Printers en faxapparaten . " U kunt de status van de printer controleren met deze optie .
3

Dubbel check het papier . Als u geen papier meer of het papier is vastgelopen in de printer , zal het niet werken . Raadpleeg de handleiding op de veiligste manier om papier te verwijderen vinden .
4

Voer een zelftest . Veel printers hebben een zelftest operatie die werkt zonder input van de computer . Controleer uw handleiding .
5

Een testpagina afdrukken . Als uw printer een zelftest heeft, het openstellen van de "Printer Eigenschappen" op uw computer en een testpagina afdrukken vanaf daar.
6

Controleer de testpagina . Als er witte lijnen , kan het nodig zijn om de koppen te reinigen . Als het uit het midden , moet u de printkoppen uitlijnen . Als de kleuren zijn flets of ontbreken , verander je inkt cartridges .
7

Reinig de printkoppen . Dit gebeurt vanuit ' Printer Properties . " Ga naar je " Control Panel " en klik op " Printers en faxapparaten " en klik met de rechtermuisknop uw printer en kies 'Eigenschappen'. Van daar , ga naar de " Maintenance " -pagina en selecteer " Printkoppen reinigen " of " Clean Nozzles . "

Change inktpatronen 8 . Je meestal een foutmelding krijgen wanneer de inkt bijna op is . Zoek uit welke cartridge bijna leeg is en verwijder deze . Noteer het nummer en ga naar de winkel of online gaan en een nieuwe krijgen .

Update stuurprogramma 9 . Als de zelftest ziet er goed uit , maar de test van de computer niet , probeer het opnieuw installeren van de drivers . Gebruik de cd die bij de printer is geleverd of ga naar de website van de fabrikant .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te spooler fouten te repar…
·Hoe te strijken Transfers Met …
·Hoe te Zeen Problemen 
·Hoe te Brother Recycle Toner 
·Informatie over Epson Photogra…
·Hoe in Installeer een HP Offic…
·Hoe maak je een Pixma IP1880 R…
·Hoe kan ik een zwarte inktcart…
·Hoe de inktpatroon vervangen i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te openen een Saitek P2500 
·Hoe te configureren een Adaptec SCSI Car…
·Hoe maak je een digitale handtekening in…
·Hoe te Etiketten voor Office Depot Omsla…
·Hoe te Rhythmbox gebruiken op een iPod 
·DIY Rapid Prototyping machines 
·Hoe te verwijderen van een MacBook Air i…
·Hoe kan ik Blu - rays afspelen op mijn H…
·Hoe te Beschadigde Laptop Toetsenborden …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com