Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De beste harde schijven voor notebooks
Speed ​​of capaciteit ? Intern of extern ? Veel harde schijf factoren zijn het overwegen waard bij het winkelen voor nieuwe opslag voor uw notebook . De belangrijkste factoren zijn degenen die je controle : Hoe ziet u uw notebook te gebruiken op een dag-tot - dag basis ? Wat zijn uw specifieke wensen ? Wat zijn uw wensen ? Hitachi Travelstar 7K500

Hitachi Travelstar
lijn van laptop harde schijven is een goede keuze als je op zoek bent naar een traditionele 2,5 " interne harde schijf voor uw laptop . De top-of - the-line 7K500 model voorbeeld alle reden serieuze computer - gebruikers liefde Travelstar schijven . in head - to-head vergelijkingen , de Hitachi Travelstar 7K500 beter gepresteerd dan de Western Digital Scorpio in elke fase . Misschien het meest indrukwekkend , de Hitachi Travelstar 7K500 geeft je maar liefst 500GB aan opslagruimte voor minder dan $ 100 gloednieuwe .

Als uw primaire harde schijf defect is en je op zoek bent naar een traditionele , interne vervangende schijf , de Hitachi Travelstar 7K500 is een uitstekende kandidaat .
Kingston SSDNow V +

Als u op zoek bent om te upgraden naar een cutting - edge Solid - State Drive ( SSD ) , check out Kingston V + serie " SSDNow " drives . Ze variëren in capaciteit van 64GB tot 256GB , en variëren in prijs van ongeveer $ 150 tot $ 750 . betaalt u aanzienlijk meer per gigabyte dan je zou doen met een traditionele ATA notebook drive, maar SSD's zijn aanzienlijk sneller en stabieler . ( kleinere SSD-schijven van 4 tot 16GB bent wat je meestal vinden in reisvriendelijke netbooks en mini - laptops . ) op Twitter

Als de naam Kingston vertrouwd klinkt , het is omdat ze veel best - selling -sticks en geheugenkaarten . Als u computers en randapparatuur te gebruiken op een dagelijkse basis , is de kans bent u al in het bezit minstens een Kingston product . en de kans groot dat je niet hebben gehad om het nog te vervangen . Kingston's SSD's zijn gebouwd volgens dezelfde hoge normen van duurzaamheid en bruikbaarheid .

Kingston SSDNow V + drives
de voorkeur boven vele andere merken omdat ze bieden TRIM ondersteuning out-of - the-box . ( TRIM is een technologie die het mogelijk maakt om eerder gebruikte schijfruimte te schrijven zonder te wachten op de hardware om deze eerst te wissen . Dit de prestaties van SSD-schijven aanzienlijk verhoogt . )
LaCie d2 Quadra

Als uw zoektocht is naar een externe harde schijf ( een tweede harde schijf die u aansluit op uw notebook via USB-kabel ) dan is de top-of - the-line is de LaCie d2 Quadra . het is zeer gebruiksvriendelijk en biedt echte plug - and- play ondersteuning op zowel Mac als PC . en het kan worden aangesloten op uw notebook via USB , FireWire ( alle normen ) en eSATA , wat betekent dat de compatibiliteit zou een kwestie voor elke notebook ingebouwd in dit millennium niet 500GB verkoopt voor minder dan $ 150 - . niet een mind - blowing prijs , maar uiterst beurs in de eens dure wereld van de externe . harde schijven

als u op zoek bent naar een "bang -for - the- buck " externe harde schijf optie , check out Seagate FreeAgent series - niet zo snel of feature- rijk als het LaCie-product , maar betrouwbare en iets goedkoper per gigabyte . Als je iets goed bestand tegen vuur en water nodig hebben , probeer dan de ioSafe Solo .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Vista - compatibele Wireless -…
·Wat is een Off - Lease Compute…
·Hoe kan ik permanent wissen be…
·Media Card Recovery 
·Hoe kan ik een Dell Dual Proce…
·Hoe te Overclock een AMD Turio…
·Wat is het verschil tussen een…
·Verschillen tussen Notebook & …
·Kan ik Sluit een USB-hub om an…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe krijg ik mijn Epson Bluetooth Print …
·Hoe kan ik een Acer AX1200 Problemen 
·Hoe je RAM te installeren op een Dell La…
·Het verschil tussen een Canon MX330 en M…
·Hoe de printer Heads Clean op een Lexmar…
·Theorieën van Serial Verdelers 
·Hoe je documenten Overdracht van Iomega …
·Wat Movie bestanden kunnen worden bekeke…
·Cache Control Options in Apache2 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com