Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Android Scripts Met behulp GScript
Sommige vooral tech - savvy gebruikers van Android-telefoons zijn zich bewust van de kracht van de OS in de kern van deze apparaten en zoeken om het te gebruiken om het maximale potentieel . Een van de manieren om dit te doen gaat om het verkrijgen van administratieve toegang tot de telefoon en het installeren van applicaties zoals GScript . GScript kunt u Linux shell scripts rechtstreeks schrijven naar de telefoon . Android OS

Het Android besturingssysteem
is een Linux - gebaseerd besturingssysteem speciaal gebouwd voor touchscreen handheld apparaten . Als zodanig , Android- telefoons bevatten veel van de functionaliteit en de interne werking van een Linux-systeem . Deze mechanismen zijn gewoonlijk verborgen voor de gebruiker achter de gebruikersinterface om niet te interfereren met dag-tot - dag te gebruiken . Echter, sommige ervaren gebruikers toegang wenst tot deze interne instrumenten voor hun eigen doeleinden .
Geworteld Android telefoons

Sinds het Android-systeem van de interne functionaliteit van het OS door deactiveert standaard moet u " wortel " van de telefoon . Beworteling middel tot het verkrijgen van root- toegang op een bepaalde manier . Typische gebruikers worden alleen verleend gebruikerstoegang , wat betekent dat ze kunnen alleen communiceren met de OS in een beschermde , beperkte manier. Door het verkrijgen van root-toegang tot de telefoon, kunt u administratieve taken zoals het installeren van apps van derden uit te voeren . De toepassing van derden markt is opgebloeid sinds de komst van de beworteling en de Library of Congress heeft dergelijke wijzigingen van Android-telefoons juridische verklaard . Wees ervan bewust dat beworteling kan uw garantie vervallen met de fabrikant van het apparaat .
Bash Scripting

Een van de manieren om te communiceren met een Linux- besturingssysteem gaat " bash scripting , 'of kortweg' scripting . "Linux interactie is gebaseerd op wat bekend staat als " schelpen ", meestal in de vorm van command - prompt lijnen van waaruit u kunt opdrachten geven aan de computer . Deze opdrachten kunnen variëren van eenvoudige weergave uitspraken aan volslagen geautomatiseerde programma's die kunnen dwingen de computer om een ​​breed scala van taken te doen . Typische geautomatiseerde taken omvatten het zoeken naar bestanden of mappen draaien van de computer op een bepaald moment .
GScript

GScript
is een third - party app waarmee je eenvoudig in te voeren scripts in Android . U kunt snelkoppelingen op het bureaublad maken om deze scripts om ze uit te voeren op elk gewenst moment . Na het installeren van GScript u scripts kunt toevoegen aan het bureaublad door te klikken op de "Add Script " knop , het invoeren van een bash-script , het benoemen van de script en op te slaan op het apparaat . Klikken op de snelkoppeling automatisch het script uitvoert . Sinds GScript vereist vaak root privileges te laten functioneren , moet u de Android-telefoon wortel voor installatie en gebruik .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik installeren Iomega …
·2.5 versus 3.5 Hard Drive 
·Embedded System Projects for F…
·Hoe zet je een processor op ee…
·Hoe te Noisy harde schijven Si…
·Firmware Vs . Hardware 
·Hoe te installeren SCSI harde …
·Wat is het verschil tussen opt…
·Wat is SATA op een PC moederbo…
  Related Articles
Hoe te knippen , kopiëren of plakken Me…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Hoe kan ik muziek uploaden naar een iPad…
Hoe je foto's uploaden van een pc naar e…
Hoe maak je een iPad gebruiken AT & T Co…
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Verkeerd geïnstalleerde …
·Hoe te Kodak Printer inkt Level Reset 
·Hoe te verbinden de LED Overschakelen na…
·De veiligheid van Laptops 
·Hoe om papier te besparen tijdens het af…
·Hoe te verwijderen van een Freedom minip…
·Hoe maak je een Canon BJC 85 Printer Pro…
·Hoe Computer Related Vermoeide ogen Voor…
·Hoe maak je een PCI videokaart In een 76…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com