Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Embedded System Projects for Fun
Bouwen embedded systeem projecten voor de lol kan belonen en leerzaam zijn. Door het bouwen van uw project rond een onbekende microcontroller ( of microprocessor ) , zult u een nieuw apparaat te leren terwijl ze plezier hebben op hetzelfde moment . Sommige aanvankelijke planning , zoals het zorgvuldig kiezen van een apparaat en ontwikkelomgeving , en het selecteren van een project met een passend niveau van moeilijkheid , kan ervoor zorgen dat het bouwen van uw embedded systeem project is leuk , niet frustrerend . Het selecteren van een project voor de bouw

Bij de keuze van een embedded systeem project voor de bouw , overwegen uw vaardigheden . Bijvoorbeeld, als je niet weet hoe te solderen , selecteert u een project dat kan worden voltooid zonder solderen . Overweeg ook om uw software te schrijven en debuggen van vaardigheden bij het selecteren van een project . Kortere , eenvoudigere code is gemakkelijker te debuggen en te werken . Ook al is een project kan worden geleverd met een gedrukte code lijst of bestanden te downloaden , is er bijna altijd wel wat debugging nodig is om een ​​systeem werkend te krijgen .
Beslissen over een apparaat en Development System
< br >

Zodra u een embedded systeem project in gedachten , kun je beginnen te denken over welk apparaat ( microcontroller , microprocessor of DSP ) te gebruiken . Als u het bouwen van een project op basis van instructies die een bepaald apparaat te specificeren , is het waarschijnlijk het beste aan de stok met dat apparaat om optimaal gebruik te maken van de instructies te maken . Echter , als je het bouwen van een project van de grond , moet u een apparaat voor uw project te kiezen . Twee belangrijke overwegingen bij het kiezen van een apparaat zijn geheugen en ingebouwde randapparatuur .

Kies een apparaat met een geheugen capaciteit voldoende is voor de software die nodig is voor uw embedded systeem project . Als u niet zeker bent over welk apparaat te selecteren , op zoek naar hulp van fabrikanten . Bijvoorbeeld , Atmel biedt een parametrische apparaat selectie tool voor de AVR productlijn . Ook hobbyist websites gewijd aan specifieke apparaten of apparaat gezinnen hebben vaak forums waar u hulp nodig het selecteren van een apparaat kan krijgen .

Kies een apparaat met ingebouwde randapparatuur geschikt is voor uw project . Bijvoorbeeld , als u het bouwen van een embedded systeem project te communiceren op een specifiek protocol , kies een apparaat dat is voorzien van ingebouwde ondersteuning voor het protocol . Als uw project vereist analoog-naar - digitaal of digitaal-naar - analoog conversie , selecteer een apparaat met een ingebouwde converter .

Fabrikanten Device meestal bieden goedkope starter kits of ontwikkeling boards die kunnen dienen als de verwerking basis voor uw project . Microchip , bijvoorbeeld , biedt de PICDEM Lab Development Kit . U kunt een hoop geld en tijd te besparen door gebruik te maken van de kant-en- klare elektronica van een starter kit of ontwikkeling boord . Voordat je probeert om ' roll uw eigen " , zorg ervoor dat een producent of distributeur vragen over de beschikbaarheid van een starter - kit of Development Board voor het apparaat dat u wilt gebruiken .
Getting Your System up and Running

Installeer de software voor je toestel en krijg een apparaat dat is aangesloten ( via een development board of een andere printplaat ) . Zorg ervoor dat uw installatie te testen met behulp van een zeer eenvoudige test programma dat visueel kan worden waargenomen , zoals de immer populaire LED flasher . Zodra het testprogramma werkt , kunt u beginnen met werken aan uw project . Je wilt niet te gaan werken met nieuw geschreven ( en eventueel gecompliceerde ) code zonder eerst je setup te hebben gecontroleerd .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Handmatig Veeg een harde schij…
·Hoe kan ik drivers voor een Au…
·Hoe maak je een Logitech Webca…
·Hoe maak je een webcam te verd…
·Hoe USB Ondersteuning voor per…
·Het overbrengen van films op e…
·Hoe maak je een Floppy Disk Fo…
·Hoe Hook Up een Desktop IDE ha…
·Wat is een Intel Core 2 Extrem…
  Related Articles
iPad Systeemvereisten 
Hoe maak je een iPad aansluiten op een B…
Hoe maak je een POS kassasysteem Gebruik…
Hoe maak je een Pro Tools HD systeem 
Benodigde apparatuur voor een typische C…
Hoe de System Memory voor een grafische …
Nvidia AGP 4X grafische kaart Systeemver…
Zal een 64Bit videokaart Werken in een 3…
Hoe maak je een Tablet PC -besturingssys…
  Hardware Articles
·Kunt u Laat uw laptop op All the Time 
·Hoe om te controleren een Toshiba Region…
·Specificaties van een Lenovo R61i 
·Hoe kan ik Refinish of herstellen oude b…
·Geforce 8600M Problemen 
·Hoe een Okidata C5200 printer gebruiken 
·Hoe maak je een Floppy Disk Change naar …
·Hoe te Start de MacBook Air van een exte…
·Hoe te ESXi 3.5 update 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com