Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe kan ik installeren Iomega Jaz drive op Windows Vista ?
Lang voordat er waren USB flash drives , Iomega maakte de Jaz drive. Uitgebracht in 1995 , de draagbare 540MB en 1GB capaciteit drives waren groter dan de meeste harde schijven van computers van de dag . In 1998 , Iomega verhoogde opslagcapaciteit voor de Jaz tot 2 GB , waardoor het de ultieme plug - en - play opslagoplossing maakte - tot de invoering van betaalbare USB-drives . Iomega maakt niet langer de Jaz , noch is het sterk concurrerend met moderne draagbare opslagmedia , toch, het Jaz is nog steeds een betrouwbaar medium voor het opslaan van belangrijke bestanden . De parallelle - poort versie van de Jaz drive is niet compatibel met Windows Vista . Echter , als je de SCSI -versie , installeert het in Vista relatief gemakkelijk . Wat je nodig hebt
Windows Vista - compatibele SCSI adapterkaart
SCSI -kabel
kruiskopschroevendraaier, nr. 2
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koop een SCSI -adapter add - on kaart die stuurprogramma's voor Windows Vista heeft . Schakel de computer uit en koppel vervolgens alle kabels en randapparaten . Kopen van 2

Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de schroeven waarmee het toegangspaneel voor de behuizing te verwijderen . Verwijder het toegangspaneel .
3

Schuif de antistatische polsband op je arm . Clip het andere uiteinde op een metalen deel van de behuizing van de computer .
4

Selecteer een leeg PCI-slot op het moederbord . Gebruik de schroevendraaier om de plaat te verwijderen op het chassis dat de lege sleuf beschermt . Verwijder de SCSI-adapter -kaart uit de verpakking en druk het stevig in het PCI slot . Zet de kaart vast met de schroef die u hebt verwijderd uit de sleuf plaatafdekking .
5

Plaats het paneel op de zaak . Sluit alle kabels en randapparaten aan de computer . Schakel de PC en wacht tot het opstarten in Windows .
6

Plaats de driver- cd voor de SCSI-kaart wanneer daarom wordt gevraagd . Volg de aanwijzingen om de stuurprogramma's voor de SCSI -kaart te installeren , dan herstart de pc .
7

Sluit de netadapter op de Jaz -station , en steek het andere uiteinde in een stopcontact . Sluit de SCSI- kabel aan op de Jaz -station en de haven op de SCSI- add-on -kaart . Wacht tot Windows Vista om de schijf te detecteren en stelt het als een verwisselbaar opslagapparaat . Start de computer opnieuw wanneer daarom wordt gevraagd .

Klik 8 ' Start' en vervolgens ' Computer ' nadat de PC opnieuw is opgestart . De Jaz drive moet nu in de Windows Explorer-vensters als verwisselbaar opslagmedium . Het volume naam van het station moet ook zichtbaar zijn .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Dreambox bijwe…
·Hoe je OEM Sata harde schijven…
·Hoe te gebruiken samen 2 harde…
·Problemen met een Toshiba DVD …
·Hoe om bestanden te convertere…
·Hoe afdrukken vanaf een laptop…
·Hoe te beveiligen met wachtwoo…
·Wat zijn Asymmetrische Process…
·Problemen met beschadigde schi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een geluidskaart voor een laptop?…
·De goedkoopste manier om BIOS updaten 
·Mijn Dell Smart Step Is Oververhitting 
·Hoe je de sleutels vervangen op een IBM …
·Hoe het opzetten van VMware Infrastructu…
·Wat doet Kindle 3 Come With ? 
·Hoe de Serial Plug Converteren naar de U…
·Hoe maak je een PC afgespeeld op een tv …
·Hoe de Lexmark 2500 Series Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com