Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Synchrone Tellers & Asynchronous Tellers
Op het gebied van digitale elektronica , een " teller " is een sequentiële logische schakeling . Het circuit bestaat uit een reeks flip - flops : elektronische circuits die twee stabiele omstandigheden , die elk met een van twee alternatieve ingangssignalen hebben . De circuits kunt door een opeenvolging van toestanden . Twee soorten teller bestaan ​​: synchrone en asynchrone . Synchrone Tellers

Synchrone tellers
bestaan ​​meestal uit een geheugen element, dat wordt uitgevoerd met behulp van flip - flops , en een combinatie- element , dat traditioneel wordt geïmplementeerd met behulp van logische poorten . Logische poorten logische schakelingen met een of meer ingangsklemmen en een uitgangsklem , waarbij de uitgang geschakeld tussen twee spanningsniveaus bepaald door een combinatie van ingangssignalen . Het gebruik van logische poorten voor combinatorische logica vermindert meestal de kosten van componenten voor toonbank circuits tot een absoluut minimum , dus het blijft een populaire aanpak .
Clock Pulse

Synchrone tellers hebben een interne klok , terwijl asynchrone tellers niet doen . Bijgevolg alle flip - flops in een synchrone teller gelijktijdig aangedreven door een enkele, gemeenschappelijke klokpuls . In een asynchrone teller de eerste flip - flop wordt aangedreven door een puls van een externe klok en elke volgende flip - flop wordt aangedreven door de uitvoer van de voorgaande flip - flop in de sequentie . Dit is het essentiële verschil tussen synchrone en asynchrone tellers .
Asynchronous Tellers

asynchrone tellers
, ook wel bekend als rimpel tellers , zijn de eenvoudigere soort , waarvoor minder componenten en circuits minder dan synchrone tellers . Asynchrone tellers vergemakkelijken het realiseren dan hun tegenhangers synchroon , maar de afwezigheid van een interne klok introduceert enkele belangrijke nadelen . De flip - flops in een asynchrone teller verandering staten op verschillende tijden , zodat de vertragingen in het veranderen van de ene toestand naar de andere - bekend als propagatie vertragingen - op tot een algehele vertraging te maken . De meer flip - flops een asynchrone teller bevat , hoe groter de totale vertraging .
Overwegingen

Typisch asynchrone tellers zijn minder nuttig dan synchrone tellers in complexe , high - frequentsystemen . Sommige geïntegreerde schakelingen reageren sneller dan anderen , dus als een externe gebeurtenis zich voordoet dicht bij een overgang tussen staten - bij sommige , maar niet alle , hebben de geïntegreerde schakelingen toestand veranderd - het kan fouten introduceren in de toonbank . Dergelijke fouten zijn moeilijk te voorspellen, omdat het willekeurig variabele tijdsverschil tussen gebeurtenissen . Bovendien kan propagatie vertragingen maken het moeilijk op te sporen , of decoderen , de uitgang staat van een asynchrone teller circuit elektronisch .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Hook Up Twee sets luidspre…
·Hoe de temperatuur van een com…
·Hoe stel ik de Date op een Xer…
·Hoe te Computers Transfer 
·9 - Bit Serial Protocol 
·Hoe maak je een harde schijf D…
·Hoe te stoppen Mensen uitschak…
·What Went Wrong Wanneer uitvin…
·Hoe je OS X installeren op een…
  Related Articles
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
Hoe te downloaden & Display PDF's op de …
Negen Verschillen in de iPad en iTouch 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
  Hardware Articles
·Hoe je problemen JPEG's kopiëren naar D…
·Hoe maak je een SATA harde schijf in een…
·Hoe software te installeren voor een Bro…
·Hoe kan ik een laptop Toevoegen aan mijn…
·Hoe installeer ik een Processor Ventilat…
·Hoe te Standaard Linpus Desktop Restore …
·Hoe kan ik een printer op een Mac Dat we…
·Hoe maak je verbinding een notebook driv…
·Om de Heat Sink Vervang op een Dell Lati…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com