Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Voordelen & Nadelen van DVD -ROM schijven
Read Only Memory ( ROM) -drives zijn uitgegroeid tot een standaard toevoeging aan huis en kantoor computers . Deze schijven maken het mogelijk voor gebruikers om informatie op te slaan en back-up van belangrijke documenten . Ze hebben een aantal voordelen boven een typische harde schijf , maar ze hebben ook een aantal nadelen, zoals het onvermogen om de opgeslagen gegevens te wissen en te veranderen. Backups

Elke computer gebruiker die heeft last van een gecrashte harde schijf het belang van back-ups kent . Een DVD biedt een grote opslagcapaciteit formaat waar gebruikers kunnen een back-up van belangrijke documenten en bewaar de schijf op een veilige plaats . De DVD-opslag rom biedt een manier voor gebruikers om een back-up documenten en toepassingen . Gebruikers kunnen ook besparen een hele afbeelding met behulp van software zoals Ghost Norton's een back-up van de hele harde schijf . Hoewel de dvd - rom niet kan worden overschreven met nieuwe gegevens , een back-up is normaal gesproken goed voor een aantal weken voordat een nieuwe moet worden gemaakt .
Bestanden delen

zijn verschillende manieren om bestanden te delen met iemand die niet op het lokale netwerk . Een DVD-ROM kan worden gebruikt voor het kopiëren en overzetten van bestanden naar de computer van een vriend of familielid . Bijvoorbeeld , sommige mensen delen muziek of bestanden , maar deze bestanden zijn te groot om e-mail . Een gebruiker kan een bestand te kopiëren naar een dvd en deze delen met een vriend , op voorwaarde dat de vriend heeft een dvd-speler op de computer is geïnstalleerd . DVD's bieden meer ruimte dan een cd - rom , zodat gebruikers kunnen meer data te delen .
Re - schrijven Mogelijkheden

Het nadeel van een ROM diskette is dat niet vergelijkbaar is met een harde schijf kan worden gebruikt . Een harde schijf kan worden gebruikt om gegevens op te slaan , te verwijderen , en vervolgens de ruimte wordt gebruikt voor nieuwe informatie . Een alleen-lezen diskette kunnen alleen worden gelezen nadat de gegevens worden geschreven naar het. Herschrijfbare dvd-en cd-stations bestaan ​​, maar ze kunnen duurder dan sommige ROM-stations zijn. Om deze reden , een eenvoudige ROM drive en schijf heeft een nadeel dan andere opslagapparaten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat zijn PLC's voor gebruikt 
·Hoe te Platters wijzigen in ee…
·Wat is de betekenis van de opt…
·Hoe kan ik een LCD -projector …
·Opties om Flash-geheugenkaarte…
·Hoe te laden muziek op een USB…
·De juiste manier om Partition …
·Hoe te Connect & Herken 2 SATA…
·Realtek Stereo Mix Will Not De…
  Related Articles
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
Hoe te downloaden & Display PDF's op de …
  Hardware Articles
·Hoe wis ik het geheugen op een HP Laserj…
·Hoe maak je een Jet Direct Card Configur…
·Hoe maak je een toetsenbord vervangen op…
·Beschrijving & Uitleg Input Devices 
·Wat doet ZIF voor? 
·Hoe maak ik een laptop scherm uit 
·Hoe je het geheugen wissen op een Dell L…
·Hoe om te achterhalen hoeveel RAM Mijn c…
·Hoe maak je verbinding Twee waarnemers o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com