Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De juiste manier om Partition Raid 0 Harde Schijven
RAID en compartimentering zijn beide methoden van het creëren van logische harde schijven die zijn verschillende maten dan de fysieke stations waarop ze zijn opgeslagen . Er is maar een juiste manier om partitie schijven gebruikt voor RAID- opslag . Harde schijf partities en RAID

partitioneren
is een soort harde schijf formatteren , waarin de schijf te gebruiken als een of meer ' logische stations . " Logische stations zijn wat het besturingssysteem ziet , en wat u daadwerkelijk gebruikt ; . De fysieke schijf worden ze opgeslagen op hen bevat

Als een analogie , overweeg dan een grote , lege stuk grond die is gepland voor gebruik als woon- huisvesting en landbouw . De woningen en boerderijen kunnen worden beschouwd als de " besturingssysteem " en " toepassingen " opgeslagen op dat land te zijn , maar voordat ze kunnen worden gebouwd , moet een landmeter het land in partities die bepalen waar de huizen en boerderijen zullen eerst gaan verdelen . Als u wilt dat de boerderijen later verplaatsen , zult u een nieuwe landmeter moeten herindelen het land , die kunnen zeer lastig als je nodig hebt om af te breken huizen om nieuwe boerderijen te bouwen .

Meeste nieuwe harde schijven
worden verkocht met een reeds bestaande partitie : een logische drive die de gehele ruimte van de fysieke harde schijf capaciteit in beslag neemt . Veel besturingssystemen vereisen ook extra verborgen partities , dat zijn kleine hoeveelheden opslagruimte gereserveerd voor intern gebruik . Deze kunnen worden beoordeeld met een low- level disk utilities , maar als de ruimte wordt altijd gebruikt vanaf de punt van de mening van de gebruiker , is het makkelijker om te denken van hen als aandrijving overhead , in plaats van afzonderlijke bruikbare partities .

een fysieke schijf kan ook worden gemaakt in twee of meer logische partities : bijvoorbeeld , kan een 500 gigabyte fysieke schijf worden opgedeeld in twee logische schijven van 300 gigabyte en 200 gigabyte . Voorkomende redenen hiervoor zijn het besturingssysteem waarmee scheiden van een logische data schijf, beide zijn opgeslagen op een schijf , maar ze lijken het besturingssysteem als afzonderlijke schijven

Ondertussen RAID keert deze formule : . een RAID -formaat creëert een " superpartition " waarin meerdere schijven omspant . RAID 0 , bijvoorbeeld , kan vier 500 gigabyte drives te nemen , en ze lijken een logische twee terabyte aandrijving ( 4 * 500 = 2000 gigabytes , of 2 terabyte ) .
Partitioneren RAID Drive

RAID
werkt door meerdere aandrijvingen combineren , en er is maar een manier om partitie deze stations : als een enkele partitie , een logische schijfeenheid per fysieke schijf . Sommige RAID systemen misschien laten bijvoorbeeld een RAID meerdere partities op dezelfde fysieke aandrijving , maar om dit te doen zou zijn om het doel van een RAID , die bedoeld is om meerdere schijven omvatten verslaan .

echter , als je eenmaal hebt een RAID-systeem toegepast op meerdere schijven , zij op hun beurt zich te presenteren als een logisch station aan uw besturingssysteem , en deze kunnen op hun beurt worden gepartitioneerd . Dus beginnen met vier 500 gigabyte drives , zou je partitie een ieder als een enkele schijf . De RAID 0 -systeem zou vervolgens een logische twee terabyte schijf uit hen , op welk punt , als u dat wenst , kunt partitie de RAID zelf in een logische terabyte schijf en twee 500 gigabyte schijven , of een combinatie u verkiest u .


Previous: Next:
  Computer Drives
·De vooruitgang in digitale tec…
·Hoe kan ik als vervanging van …
·Hoe kan ik een kopie van Get M…
·Hoe te Schakel de toepassing d…
·Hoe Hard Drives Detect 
·Hoe de overlay op een WinDVR 3…
·Categorie 5e ( CAT5e ) kabel i…
·Hoe maak je een RCA convertere…
·Hoe schoon Mail Vanuit een har…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Intel I3 Identificeer 
·Hoe Fix USB Flash Drives Als je een stor…
·Moederborden met ondersteuning voor AMD …
·Hoe zien of een computer is gecrasht Doo…
·Hoe je SMTP -mailserver configureren 
·Hoe te Parts Salvage Van een inkjetprint…
·Celeron 440 Vs . Athlon LE - 1640 
·Wat is AMD Turion 64 mobiele technologie…
·Hoe maak je een Canon I850 Waste Ink Cou…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com