Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe te Platters wijzigen in een harde schijf
Harde schijven opslaan van gegevens op reflecterende schijven , genaamd platters . Afhankelijk van het merk en het model , kan een harde schijf meerdere platters bevatten of slechts een enkele. Het is over het algemeen onverstandig om de openstelling van een harde schijf en verandering platters , maar soms is dit gebeurt voor data recovery doeleinden door platters een defecte schijf implanteren in een werkende een om gegevens op te halen . Of iemand kan gewoon nieuwsgierig . De interne omgeving van de harde schijf is zeer gevoelig voor stof en deeltjes , zodat elk werk moet zeer zorgvuldig worden gedaan in een schone kamer of een schone doos . Als implanteren platters in een werkende schijf , er zeker van de werkende schijf is exact hetzelfde model als de originele schijf . Wat je
T6 Torx bestuurder
T8 Torx-
Clean room of doos Need
Powder - free latex handschoenen
Platter removal tool
Laat meer instructies

1

Plaats de harde schijf in de schone doos met de circuits naar beneden en sluit het vak . Het dragen van rubberen handschoenen en werken via de openingen van de schone doos , verwijder alle schroeven van de bovenkant van de harde schijf met behulp van een T8 Torx bestuurder . Sommige schroeven kunnen worden verborgen onder labels, zodat u kan nodig zijn om het label te verwijderen of te doorboren . Als alle schroeven zijn uit, til het deksel eraf en leg deze aan de kant . Kopen van 2

Beweeg de arm , zodat het niet de ronde schotels helemaal belemmeren . U kan nodig zijn om het mechanisme om dit te doen demonteren . Aan het uiteinde van de arm , zie je een stuk plastic in het bezit van een enkele schroef opmerken , verwijder deze met een T6 driver . Aan de basis van de arm is een metaalplaat plaats gehouden door een sterke magneet , endraai deze omhoog en uit . U moet mogelijk ook een rubberen stop , dat was onder het bord , zodat de arm zwenkt vrij weg van de platters tillen .
3

Verwijder de beteugeling ring vanaf de bovenkant van de schotel door de schroeven met een T6 driver . Til de beteugeling ring omhoog en van de schotel .
4

Til het plateau uit het midden post en te verplaatsen naar de zijkant . Als er meerdere platters , neemt goede nota van de aanpassing van de platters ' aan elkaar. De geringste afwijking kan uw data onherstelbaar te maken . Lijnen afgedrukt op de randen van de platen mogelijk juiste uitlijning worden nagegaan . Beter nog , bij het verwijderen van platters met belangrijke gegevens , gebruik dan een schotel removal tool , die past over de platters en sloten ze op hun plaats te verwijderen en vervangen met de juiste uitlijning meer haalbaar te maken . Als deze zijn gewoon weg te gooien platters , dan is uiteraard afstemming is onbelangrijk .

Slide 5 de nieuwe platters over het centrum stud , het maken van bepaalde goede afstemming wordt gehandhaafd . Als deze worden verzonden via een oude harde schijf , verwijder ze op dezelfde manier als voorheen , bij voorkeur met een schotel removal tool . Sluit ze af door het vervangen van het centrum straatverbod ring en schroeven .
6

Monteer alle mechanische onderdelen die u hebt verwijderd , zoals de magnetische plaat , rubberen stop en plastic lipje aan het uiteinde van de arm . Zij zullen samen terug op dezelfde manier waarop ze werden maar in omgekeerde verwijderd .
7

Vervang de schijfeenheid deksel en vergrendelen alle schroeven met de T8 -driver . U bent nu klaar en klaar om het station te testen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Over Computer Kasten 
·Laser Cleaning schijf vastzit …
·Hoe de positie van een IDE -ka…
·Hoe maak je een C Drive Identi…
·ReadyNAS 4200 en Mac compatibi…
·Hoe maak je een Memory Card Er…
·Voordeel van computers naar Ou…
·Wat is Turbo Unlocker 
·Allen Bradley Macht Flex 70 Dr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te openen een Compaq Presario C500 
·Hoe kan ik een infrarood poort installer…
·Hoe te Refill Ink voor een C9509 
·How to Get App Reviews voor de iPad 
·Cd's zijn een handig medium voor het ops…
·Hoe maak je een Lenovo Thinkpad Upgrade 
·Delen van een laptop 
·Hoe maak je een laptop batterij gebruike…
·Cutler - Hammer VFD probleemoplossing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com