Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Opties om Flash-geheugenkaarten formatteren
Een flashgeheugenkaart slaat gegevens op in zijn geheugen , dat er blijft terwijl er geen stroom wordt geleverd aan de kaart. Dit maakt deze kaarten ideaal voor het opslaan en verzenden van bestanden tussen apparaten zoals digitale camera's , MP3-spelers en mobiele telefoons . Formatteren is het bestand organisatorische systeem door het apparaat gebruikt om gegevens op te slaan en toegang te krijgen op de kaart. Er zijn meerdere formaten en niet alle zijn compatibel met elkaar , wat betekent dat je kan hebben om de kaart te gebruiken in een ander apparaat formatteren . Ramen in

Microsoft's
Windows 7 , Vista en XP zijn allemaal voorzien van mogelijkheden om eenvoudig te formatteren harde schijven , schijven en geheugenkaarten . Uw computer zal een compatibele flash memory kaartlezer , die kunnen worden ingebouwd in nood . U kunt ook een externe geheugenkaartlezer kopen als uw pc niet een te hebben of het niet ondersteunt uw type kaart of de capaciteit . Zodra uw kaart in , klik op " Start " en " computer", dan vind de schijf die u wilt formatteren , klik met de rechtermuisknop en selecteer " formaat . " Kies uw opties , zoals het bestandssysteem dat u wilt en de grootte van de flash-kaart , en start de opmaak .
SD formatter

Gerenommeerde software te koop derden formatteren van je geheugenkaart is relatief schaars . Panasonic en de SD Association hebben een programma genaamd " SD Formatter , " speciaal ontworpen voor het formatteren van SD- , SDHC- en SDXC -kaarten , formaten gebruikt in veel apparaten . De SD Association beveelt de software over generieke opmaak methoden omdat de software is speciaal gebouwd voor dit type kaart en optimaliseert het beter dan andere methoden , volgens de vereniging . Het hulpprogramma heeft een vergelijkbare interface voor de Windows-hulpprogramma , maar wordt geleverd met handmatige een diepgaande gebruiker in geval verwarring ontstaat .
Apparaat formatteren

Veel apparaten
dat gebruiken flash -geheugenkaarten worden geleverd met een ingebouwde opmaak tool. Wanneer deze beschikbaar is in uw apparaat , is het vaak een van uw veiligste opties, omdat de kaart zeker zal werken in het apparaat waarin het wordt opgemaakt . Sony's PlayStation Portable is een goed voorbeeld . Het apparaat maakt gebruik van Memory Stick Duo flash-geheugen en is voorzien van een optie in het menu " Systeeminstellingen" om uw kaart te formatteren . Deze methode is ideaal als u van plan over het gebruik van die kaart in een apparaat omdat het formaat voor je PSP kan afwijken van de indeling van uw camera gebruikt , het formatteren van de kaart in een apparaat , dan proberen om het te gebruiken in een andere , kan niet werken < br . >
overwegingen

Microsoft
zegt dat flash- geheugenkaarten zijn er meestal geformatteerd . Wilt u misschien twee keer nadenken over het opnieuw formatteren als de kaart werkt op dit moment in het apparaat . Bepaalde apparaten kunnen in staat zijn om een bestandsformaat en de ander niet lezen . Als u opnieuw formatteren van uw flash-kaart naar een onherkenbare indeling , zult u niet in staat zijn om het te gebruiken in uw apparaat , en je moet het opnieuw formatteren in het originele formaat . Omdat het formatteren van uw kaart worden de gegevens op de kaart , back -up van alle belangrijke bestanden voordat u gaat formatteren of u het risico hen voor altijd te verliezen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat Kaarten Heeft een RCA MM68…
·Hoe de inhoud die is opgeslage…
·Hoe Hook Up Dell Luidsprekers 
·De functie van een microproces…
·Hoe maak je een USB-hub gebrui…
·Hoe kan ik een afbeelding op e…
·Hoe je de harde schijf op een …
·Hoe maak je een computer naar …
·Heeft een SD- kaart ook in een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De specificaties van een Panasonic touch…
·Cisco Catalyst 2960 Specificaties 
·Hoe te Helderheid op een HP 6730b 
·Hoe kan ik een Toshiba Portege laptop Un…
·Hoe maak je een computer harde schijf Re…
·Hoe maak je verbinding een Nokia om een …
·Hoe kan ik een upgrade van de BIOS voor …
·Wat kan worden opgeslagen op een externe…
·Hoe de inkjet cartridge wijzigen op een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com