Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Utility Software >> Content
Symantec NetBackup Vs . Backup Exec
Als u op zoek bent naar Veritas backup- oplossingen voor uw bedrijf het netwerk , kan het moeilijk zijn om de beste keuze te bepalen. Beide Veritas NetBackup 7 en Veritas Backup Exec 2010 biedt vele mogelijkheden voor kleine netwerken tot enterprise -omgevingen . In de meeste gevallen zal de grootte van uw netwerk de juiste optie , evenals uw verwachtingen voor de groei in de komende jaren te bepalen . Verschillen

Hoewel beide productlijnen is geschikt voor uiteenlopende netwerken en platforms , het belangrijkste verschil tussen NetBackup en Backup Exec is schaal . NetBackup is ontworpen voor grote bedrijfsnetwerken en datacenters , terwijl Backup Exec is voornamelijk ontworpen voor kleinere netwerken . NetBackup is meer geschikt voor multi - platform -netwerken , terwijl Backup Exec is meestal te vinden in netwerken die voornamelijk Windows - based zijn . Backup Exec kan online bij Symantec en van retail locaties worden gekocht , terwijl NetBackup is alleen beschikbaar via geautoriseerde partners en resellers .
Gelijkenissen

Zowel NetBackup en Backup Exec
zorgen voor gecentraliseerd beheer van de back-up processen en herstel na een ramp over het hele netwerk met meerdere platforms , over meerdere locaties . Beide zijn als software op een server of een apparaat . Beide hebben een wolk optie voor externe opslag . Beide zijn schaalbaar van kleine single - server -omgevingen aan bedrijven . Hoewel Symantec is niet algemeen te bevorderen NetBackup als een oplossing voor kleine bedrijven , wordt de NetBackup Starter Kit is ontworpen voor netwerken zo klein als vijf clients .
NetBackup

de Symantec NetBackup Platform bestaat uit vijf productfamilies : NetBackup 7 , NetBackup Appliances , NetBackup RealTime , OPScenter Analytics en Enterprise Vault . NetBackup 7 is beschikbaar in drie edities : Starter Pack , Server en Enterprise Server . Kenmerken omvatten image - level backup en instant file - level recovery van incrementele , block - level back-ups . Backups kunnen worden uitgevoerd vanaf een enkele locatie over meerdere locaties en domeinen . Deduplicatie van data over meerdere locaties is ingebouwd in de software , waardoor de opslag van bestanden en snellere back-up tijden .
Backup Exec

Backup Exec 2010 kunnen worden gekocht op de eigen , met de gemachtigde van softwarepakketten en extra opties toegevoegd zoals nodig . U kunt ook de aankoop van een van de vijf verschillende software suites , die worden geleverd met extra opties , zoals de deduplicatie Suite of VMware Suite . Middelen omvatten Remote Agent voor Linux -of UNIX -servers , Macintosh -en Netware -servers , alsmede specifieke software die draait op Windows -servers , zoals SQL , Exchange , SharePoint , SAP en Oracle . Voor netwerken die volledig draait op Microsoft Small Business Server , een aparte editie beschikbaar : Backup Exec 2010 voor Windows Small Business Server

.

Previous: Next:
  Utility Software
·Hoe maak je een gebruikersacco…
·Hoe te OpenOffice Impress -bes…
·Open Source Geheugenlekkage Ge…
·Hoe uw Mac Dashboard dashboard…
·Hoe kan ik bestanden en progra…
·Instructies voor de Ultimate B…
·Hoe kan ik een Hotfix Extract …
·Hoe te Update naar Photoshop 4…
·Hoe de Data Lifeguard Tool Uni…
  Related Articles
Microsoft Office Basic Vs . Professionel…
Open Office Vs . Woord 
Wordperfect Vs . Woord 
Microsoft Office XP Vs . Microsoft Offic…
Lettertype Puntformaat Vs . DPI 
Notepad vs Wordpad 
Word Vs 2003 . Word 2007 
Hoe maak je een dagboek bij te houden op…
. Doc Vs . . Docx 
  Software Articles
·Hoe maak je een Java-toepassing download…
·Hoe te Change My True Image Server Serie…
·Erp Systeemvereisten 
·Hoe kan ik een video in Photoshop CS3 Zo…
·Hoe een Video branden naar CD met Nero 
·Hoe te TeaTimer.exe verwijderen 
·Hoe je WAV -bestanden branden op audio-c…
·Silverlight Tool Tips 
·Hoe kan ik schrijven - Protect Word-docu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com