Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Skype >> Content
Waarom ben ik op Skype Toen ik uitgelogd ?
Beschikbaar zowel als desktop software client en een applicatie voor mobiele smartphones , Skype is een tool die u toelaat om te bellen met behulp van video en /of audio te chatten met anderen . Als je belt een andere Skype-gebruiker - in tegenstelling tot een telefoonnummer - je weet dat hij beschikbaar is om te chatten omdat zijn Skype-naam toont als "Online . " Als uw gebruikersnaam wordt weergegeven als zijnde online wanneer je denkt dat je niet bent, kunnen verschillende redenen de oorzaak zijn. Middel van Skype Access

Hoewel downloaden desktop- versie van de software van Skype is misschien wel de meest voorkomende middelen via welke gebruikers toegang krijgen tot de service , het is niet de enig mogelijke . Mobile smartphones zoals de BlackBerry , Apple's iPhone en Android-telefoons , bijvoorbeeld , ondersteunt mobiele versies van Skype die in staat zijn van bijna alle functies van de desktop software programma . Als alternatief is het mogelijk om toegang te krijgen tot Skype 's " Chat "-functie met behulp van web - based messenger diensten zoals plus.im of imo.im. Als Skype laat u als online , maar je hoeft niet het programma te openen , is het mogelijk je bent aangemeld vanaf uw mobiele apparaat of van elders op het web .
Public Computer Access
< br >

Deze dagen , een aantal internetcafes en andere openbare computers zijn uitgerust met Skype , zodat u toegang tot uw account gewoon door het verstrekken van uw Skype- naam en wachtwoord . Wanneer u inlogt op Skype vanaf een openbare locatie , is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de " Remember Me" knop niet aangevinkt wanneer u zich aanmeldt - en ongeacht of niet het is , om jezelf afmelden . Als u niet kunt vinden zelf aangemeld bij Skype op uw computer , mobiele apparaat of via het web , is het mogelijk je links je ingelogd op een andere computer .
Skype Verborgen
< br >

gewoon omdat je niet ziet Skype openen op uw computer betekent niet dat het niet actief is . Zoals het geval is met andere messenger clients zoals AOL Instant Messenger of Windows Live Messenger , het sluiten van Skype alleen verbergt het programma van uw weergave , tenzij u expliciet afmelden van uw account of de " Quit " het programma . Als Skype laat u als online , open het programma als je normaal zou doen . Als u niet wordt gevraagd om opnieuw inloggen - in andere woorden, het gaat u direct naar uw lijst met contactpersonen - het betekent dat je hebt in al die tijd getekend
Gecompromitteerde account < . br >

als je niet in op een openbare computer , mobiel apparaat of via het web worden ondertekend, maar nog steeds te zien zijn als het online , is het mogelijk uw Skype-account is gecompromitteerd . Een manier om te zeggen of dit is gebeurd is om te proberen in te loggen op uw account vanaf uw computer . Als je niet kan - bijvoorbeeld als het programma vertelt u uw wachtwoord fout is en je bent zeker dat je het goed hebt ingevoerd - u kunt veilig aannemen van een niet-geautoriseerde gebruiker heeft toegang tot uw account opgedaan . Contacteer Skype klantenservice om te beginnen het oplossen van dit probleem .

Previous: Next:
  Skype
·Hoe je ongewenste oproepen via…
·Hoe je mensen te verwijderen v…
·Hoe Skype Works 
·Hoe je Skype verbergen van de …
·Skype werkt niet Ring 
·Hoe Video toevoegen aan Skype 
·Kan ik Skype zonder video ? 
·Hoe kan ik een gebruiker toe a…
·Hoe Podcast met Skype 
  Related Articles
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
Hoe kan ik meedoen Dollar bedragen in ee…
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe kan ik Column Formatteren tussen pag…
  Software Articles
·Hoe te Scripts toevoegen aan Word-docume…
·Hoe om te doen Red Lines in een Word- do…
·Hoe om bestanden te herstellen vanaf een…
·Hoe Video Kleinere voor het web maken 
·Aan de slag met IDL 
·Hoe PowerPoint opnieuw installeren 
·Wat is een export PATH & CLASSPATH ? 
·Hoe Total Recorder gebruiken Met YouTube…
·Hoe PDF naar Microsoft Word converteren …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com