Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Aan de slag met IDL
Interactive Data Language , of IDL , geven informatie in visuele vorm . IDL gaat verder dan de traditionele staafdiagrammen en cirkeldiagrammen . Het volgt en organiseert data en verzoent discrepanties . IDL maakt vervolgens applicaties die de gegevens toegankelijk zijn in andere vormen, zoals grafieken , 3D-modellen en kaarten maken . IDL gebruikt zijn eigen interne programmeertaal die een kortere , meer efficiënte werkruimte dan C of Fortran biedt . IDL werkt met Windows , Macintosh , Unix -en Linux - gebaseerde systemen . Instructies
1

Open het programma . Op een Windows - gebaseerd systeem , klikt u op het pictogram " Start" , kies " Alle programma's " en klik op " Research Systems IDL . " Een drop-down menu kunt u IDL kiezen . Voor een Macintosh - gebaseerd systeem , eerst de Unix Windows- toepassing te openen . Wanneer het commando venster geopend , type in " IDLDE . " De IDL Development Environment zal verschijnen .

Klik 2 op het tabblad " File " aan de bovenkant van het scherm , ook wel bekend als de ontwikkelomgeving . Het tabblad Bestand kan worden gevonden om de uiterst links van de menubalk aan de bovenkant van het scherm . De knop Bestand kunt u documenten en gegevens van de computer of externe media te kiezen . Kies simpelweg het pad en zoeken naar het document of het project gewenst .
3

Klik op uw gekozen document . Het bestand wordt geopend in de grote rechthoekige venster op de rechterbovenhoek . U kunt het document met behulp van de werkbalk die aan de bovenkant van het scherm direct onder de menubalk verschijnt kopiëren en plakken , of bewerken .
4

Typ uw instructies voor het programma in de opdrachtbalk . Deze bevindt zich aan de onderkant van het scherm . U kunt het programma vertellen wat te doen of om te zoeken naar gegevens in verschillende bestanden . U kunt uw werk te controleren in het venster Uitvoer , die is gelegen in het midden van het scherm . Dit venster is centraal op het scherm , omdat het de kern van het programma . In het venster Output ziet u wat u het programma te doen hebben gevraagd . IDL kleurcodes je commando's om het gemakkelijker te programmeren commando's te scheiden van data stream en gedrukte vorm .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Ik ben Kan openen . PPS bijlag…
·Hoe maak Transparanten te gebr…
·? Wat is Google Flip 
·Hoe maak je een Kiosk maken 
·Hoe maak je een video toevoege…
·Hoe te Logos Voeg in een Latex…
·Hulpmiddelen en tips voor Adob…
·Hoe maak je een poll gebruiken…
·Hoe te wijzigen Uw Mojo Zien H…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Remote Desktop Firewall c…
·Hoe maak je een statisch , Bewogen , Bad…
·Hoe een Animated GIF Maak Vanuit een Mov…
·Hoe te GAP voor GIMP Install 
·Kan je Maak MS Access Rapporten Met Pict…
·Microsoft PowerPoint Explained 
·Hoe kan ik line-up een tweede lijn van K…
·Java Tutorial voor beginners 
·Hoe te Highlight in Quark 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com