Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
MS Access Query Tricks
Microsoft Access is een presentatie programma aangeboden door de software leverancier die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor spreadsheets . Dit programma stelt u in staat om onbeperkt spreadsheets dat geen van uw gegevens elektronisch kunt volgen op uw computer te maken . Met vragen over MS Access , kunt u het probleem van over- informatie te bestrijden door het uitkiezen van specifieke documenten en dossiers . Er zijn een aantal manieren om toegang te krijgen tot deze query functie , en weten hoe zal het gebruik van het programma te vergemakkelijken . Het selecteren van je tafel te Query

De eerste stap bij de toegang tot uw vraag is door het selecteren van de tabel die u wilt opvragen. U kunt dit doen door eerst uw tafel document te openen en het tabblad "Query " op de zijkant menu van de homepage . Dit is de " Objects " venster en je gewoon maar te klikken op "Query . " De volgende stap is om de de " tbl_ " punt dubbelklik op " Query maken in ontwerpweergave " tabblad en selecteer door erop te klikken . Klik op degene die uw gewenste tafel staat , en klik op ' Voeg toe '.
Creëren van uw Query

Na het selecteren van uw tafel , of " tbl " punt vindt u nu zie je querytabel in de " 1 Query " venster . Dit is het proces voor het opzetten van de query , en als het eenmaal is ingesteld , kunt u vervolgens de query . U moet dan beslissen de velden die u wilt zien en de velden die u kunt negeren . Hierna zal je in staat zijn om te slepen en neerzetten van alle velden die u wilt zien op de snelle tafel kijker . U zult dan in staat zijn om je andere velden slepen en neerzetten in de volgende kolommen om uw query te maken .
Runnen van uw Query

Met uw vraag gecreëerd , u kunt dan sluit de Query -venster en en sla de query -bestand . Met opgeslagen uw vraag , zal het beschikbaar zijn op de "Open" pagina voor uw tafel of document . U zult dan in staat zijn om te dubbelklikken op de nieuwe query om deze te openen . Uw tafel zal nu worden ingesteld met alleen de velden die u heeft geselecteerd en alleen de gegevens in die velden .
Een nieuwe query

Zodra u uw eerste query- gemaakt, kunt u vervolgens een tweede en heeft u toegang tot twee vragen tegelijk . Om toegang te krijgen tot je tweede of zelfs derde en vierde vragen , samen met uw eerste vraag , moet u dubbelklikken op om de eerste te openen . Na die tijd kunt u op het tabblad " File " en selecteer " Open" om aanvullende vragen te openen op dezelfde pagina .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe kan ik een Photo Slideshow…
·Hoe opzetten en uitvoeren van …
·Hoe Achtergrond muziek toevoeg…
·Webinar Defined 
·Hoe kan ik een handtekening em…
·Hoe te converteren PPT naar JP…
·Hoe kan ik een afbeelding Capt…
·Hoe te Put Achtergrondmuziek e…
·Hoe maak je een kalender Onlin…
  Related Articles
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe toegang Resume Wizard op Windows Vis…
MS WordPad instructies 
Hoe de Border in MS Office ontwerp 
Hoe te converteren MS WordArt Into PNG b…
Hoe te gebruiken MS Word 's Schrijfwijze…
Het upgraden van MS Office voor Thuisgeb…
Hoe krijg je toegang tot de Mini Toolbar…
  Software Articles
·Hoe de Toshiba -hulpprogramma Zoom Gebru…
·Hoe maak je een docx bestand converteren…
·Hoe maak je een lang Accent merk te make…
·Hoe maak je een bibliografie maken in Ch…
·Hoe maak je een Zip EPS -bestand openen 
·Hoe te Hair Cut in Photoshop CS5 
·Wat zijn MTS bestanden ? 
·Zijn Flash Video -indelingen Lagere kwal…
·Hoe te wijzigen Tekst Kleur in Adobe Pho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com