Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Media Shout Specs
MediaShout produceert presentatie software die speciaal voor kerken en bedieningen . Programma's zijn beschikbaar voor zowel Apple Macintosh en Microsoft Windows-besturingssystemen . Deze programma's stroomlijnen de presentatie proces door integratie van functies, zoals QuickTime en een drag - and- drop interface . U kunt zelfs uw huidige Microsoft PowerPoint-presentaties importeren in dit programma . U kunt deze producten rechtstreeks van de website van het bedrijf te kopen , en je kunt al het presentatie programma 30 dagen gratis proberen . Versie 4.5

MediaShout Versie 4.5 wordt geleverd geïnstalleerd met QuickTime , ervoor te zorgen dat al uw QuickTime-bestanden af te spelen correct . Het heeft een PowerPoint import tool, die uw PowerPoint- bestanden converteert naar een van de volgende formaten : tekst , grafische cue of lyric . Dit programma heeft een drag-and - drop interface en een drie - ruit werkruimte , waarmee je items zoals uw afbeeldingen , script en montage knoppen weer te geven. Het kost $ 429 in 2011 . Het is compatibel met Windows XP , Vista en Windows 7 .
Mac

De MediaShout voor Mac is speciaal voor de Mac OS X-computers . Dit programma komt met meer dan 50 verschillende versies van de Bijbel , en u kunt de Bijbel database met behulp van een trefwoord of verwijzing doorzoeken . Dit programma wordt geleverd met iLife , waarmee u te trekken in de media uit de iPhoto of iTunes -bibliotheken . U kunt een webpagina bekijken in uw programma zonder daadwerkelijk naar de website . Dit programma is compatibel met zowel Keynote en PowerPoint-bestanden . Met ingang van 2011 , dit programma kost $ 429 .
Universiteit

De MediaShout University helpt u leren hoe u presentaties in de MediaShout software programma's te maken . Het gaat over de instrumenten die in elk programma en hoe ze correct te gebruiken . Het laat zien hoe u sjablonen gebruiken om uw eigen presentaties en hoe u soundtracks toe te voegen te creëren . Dit programma heeft twee DVD's , die bonus materiaal bevatten . Je kunt niet proberen het trainingsprogramma gratis voordat je het koopt . Met ingang van 2011 , dit programma kost $ 149.
Versie
3,5

MediaShout Versie 3.5 is de software versie van het programma die vóór Versie 4.5 kwam . Hoewel deze versie niet alle functies van de nieuwere versie hebt , kunt u nog steeds presentaties te maken met het, en het is goedkoper dan de nieuwere versie . Met ingang van 2011 , dit programma kost $ 199. Het is compatibel met Windows XP en Vista . Het wordt geleverd met een bijbelverzen en songteksten bibliotheek . Het is compatibel met PowerPoint en Flash -animatie -bestanden . Het ondersteunt verschillende audio tracks , waaronder MIDI en MP3's . U kunt dit programma ook gebruiken als een virtuele schoolbord voor het weergeven van tekst .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Gebruik van Computer Graphics …
·Google Presentatie Voordelen 
·Flash Auto Slideshow Tutorial 
·Hoe kan ik Flash Slideshow ler…
·Hoe te Quicken 2007 Gebruik 
·Hoe te converteren een PPT naa…
·De voordelen van het gebruik C…
·Hoe te configureren Netmeeting…
·Hoe te vergroten Code View in …
  Related Articles
Hoe je je muziekcollectie synchroniseren…
Hoe maak je een muziek-cd met Windows Me…
Hoe om bestanden te wissen in Windows Me…
Hoe je afspeellijsten met Windows Media …
Hoe te openen FLAC -bestanden in Windows…
Het wijzigen van de kleur van de Windows…
Hoe je CD Kopiëren naar Windows Media P…
Hoe u Windows Media Player 11 Uninstall 
Hoe u Windows Media Player gebruiken om …
  Software Articles
·Hoe te bekijken van de geschiedenis in W…
·Wat is een Auto Corrector in Microsoft W…
·Hoe te gebruiken Worldspan 
·Hoe kan ik een object in Photoshop Extra…
·Hoe je Photoshop een Lip Piercing 
·Hoe te luisteren naar bestanden PLS 
·Excel draaitabellen Tutorial 
·Wat is de extensie GTX ? 
·Hoe de Certificate Authority Rename 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com