Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Excel draaitabellen Tutorial
Vijf minuten voor de vergadering met het bestuur , je baas belt en vraagt ​​hoeveel geld elke klant uitgeeft aan elk product per kwartaal . Je hebt de gegevens naar de antwoorden in een spreadsheet en minder dan vijf minuten om de informatie te trekken uit die gegevens te vinden . Met Microsoft Excel Draaitabel , die informatie is slechts een muisklik verwijderd . Draaitabelrapporten zijn veelzijdig genoeg dat je kunt regelen , samenvatten en filteren van uw gegevens op elke gewenste manier om nauwkeurige antwoorden snel te krijgen . Instructies
1

Open de spreadsheet met de gegevens die u wilt gebruiken om uw draaitabelrapport wilt maken en selecteert u een actieve cel die u wilt opnemen .

Klik 2 op de " invoegen "tab in het bovenste menu en klik op de " draaitabel " knop .

beoordeling 3 het gamma Excel automatisch in de geselecteerde " " window Maak draaitabel te zorgen dat het bevat alle data u wilt gebruiken voor uw rapport . Als dit niet gebeurt , bewerken het bereik om alle gegevens die u wilt gebruiken voor het rapport op te nemen .
4

Kies waar u het rapport worden geplaatst . In het venster "Create Draaitabel " , kunt u ofwel een ' Nieuw werkblad ' of een ' Bestaand werkblad "te selecteren en klik op de knop " OK " .
5

Klik op de vierkante knop naast " Location " naar de locatie voor het rapport selecteren als u het te plaatsen in de ' Bestaand werkblad . " Klik nogmaals op de vierkante knop en klik op de knop "OK " .
6

recensie het venster " Lijst met draaitabelvelden " . De top box bevat de kolomkoppen van uw oorspronkelijke gegevensbron . Als u items toe te voegen aan de onderstaande vakjes , zullen ze verschijnen in uw rapport .
7

samenvatten gegevens door erop te klikken in de lijst in het bovenste vak in het venster " Lijst met draaitabelvelden ' en het aan te slepen het vak " Waarden " in de rechterbenedenhoek .
8

Klik op het veld in het vak " Waarden " en selecteer " Value Field Settings . " Selecteer het vakje " Samenvatten " tabblad in het " Value Field Settings " te bewerken hoe Excel berekent de gegevens . Beoordelen van de vele keuzes beschikbaar en kies de juiste.
9

Selecteer de " Waarden weergeven als" tabblad in het vak " Value Field Settings " om te veranderen hoe de gegevens worden weergegeven . Het kan worden weergegeven in een getal, met een lopend totaal of als een percentage .
10

Klik op de " getalnotatie " knop om het venster "Celeigenschappen " open voor het formaat van de nummers wijzigen . Klik op de knop "OK " .
11

Klik en sleep de velden die u wilt gebruiken als rij- labels op de doos " Rijlabels " in de linkerbenedenhoek van het venster " Lijst met draaitabelvelden " .
12

Klik en sleep de velden die u wilt gebruiken als kolomlabels aan het vak " kolomlabels " . Het is in de rechterbovenhoek van de " Drag velden tussen gebieden hieronder : " van het venster " Lijst met draaitabelvelden "
13

Klik en sleep het veld dat u wilt gebruiken als een filter . aan het vak " Rapport Filter" in de linkerbovenhoek van de " Drag velden tussen gebieden hieronder : " sectie van de " Lijst met draaitabelvelden . " Dit zal een pull - down lijst van de items in dat veld plaatsen in de rechterbovenhoek van uw rapport . Met behulp van het pull - down menu , kunt u een item selecteert en draaitabellen zal uw gegevens filteren op dat punt .
14

Een veld verwijderen uit het rapport door te klikken en het buiten de " Lijst met draaitabelvelden " slepen venster . Het zal verdwijnen uit uw rapport .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een pad naar MS Ex…
·Hoe stop ik de Nummers Van Afr…
·Hoe te Relaties tussen Queries…
·Hoe te formatteren voor oplope…
·Het definiëren van Excel Macr…
·Sorteren van een Pivot Table b…
·Hoe te Gekleurde Cellen bereke…
·Help met het Excel Lookup Func…
·Hoe om te doen Gestapelde Graf…
  Related Articles
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Hoe Word- bestanden converteren naar Exc…
Hoe naar MS Excel converteren naar PHP 
Hoe maak je een Excel- document converte…
iWork Pages Tutorial 
Microsoft Office 2000 Tutorial 
WordPerfect 12 Tutorial 
Een Corel WordPerfect Tutorial 
Visual Basic Tutorial : Hoe maak je een …
  Software Articles
·Hoe naar Californië Security Suite verw…
·Hoe je je webcam testen om ervoor te zor…
·Hoe te converteren naar Cijfers & Verwij…
·Hoe de Secure resolutie Antivirus 
·Hoe maak je een Spreidingsdiagram Creër…
·Hoe kan ik Duplicate een muziek-cd met R…
·McAfee Common Updater Issues 
·Hoe te spelen Gratis HP Games 
·Hoe te stoppen in PowerPoint formaat 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com