Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Gebruik van Computer Graphics in Presentation Graphics
Elke persoon die een computer presentatie heeft gegeven begrijpt de uitdagingen van het houden van de informatie interessant . Het verliezen van de aandacht van het publiek verslaat het doel van het maken van de presentatie . Gelukkig zal zelfs presentatoren relatief onervaren met computer presentatiesoftware waarderen een aantal eenvoudige stappen voor het toevoegen van graphics voor visuele effecten in hun presentaties . Kies Achtergrond

Selecteer een interessante , opvallende grafische achtergrond . Computerpresentatie software geeft de gebruiker de mogelijkheid om de achtergrond van de presentatie wijzigen . Deze functie gaat een lange weg in het toevoegen van visuele impact op het programma . Het selecteren van een afbeelding met relevantie voor het onderwerp versterkt de professionele uitstraling van de productie . Bijvoorbeeld , met het onderwerp van de presentatie " Green Energy ", de maker zou kunnen overwegen achtergrond kunst van een windmolen .
's En Art

Integreer foto's en kunst in de hele presentatie . Invoegen van foto's en kunst in de voorstelling grijpt de aandacht van de kijker . InfoVis.net vertelt bezoekers van de site die relevant graphics zorgen voor een meer memorabele gebeurtenis dan tekst alleen.

Veel presentatieprogramma's
, zoals Microsoft PowerPoint , zodat de toegang tot een bibliotheek van kunst die foto's , illustraties en video omvat . Dit moet echter ingebouwde resource niet zorgen voor een wenselijke grafisch, tal van websites bestaan ​​die duizenden afbeeldingen . Programma makers moeten voorzichtig te zijn bij het ​​kiezen van afbeeldingen van het internet om ervoor te zorgen dat de auteursrechten nooit overtreden . Sommige sites verkopen een licentie om een afbeelding te gebruiken voor een kleine vergoeding . Andere sites bieden gratis gebruik van de kunst , maar kan het display van het krediet nodig hebben . Bijvoorbeeld , Morguefile.com biedt kunst en grafiek voor aankoop . Intikken van het gewenste woord in het zoekvak brengt een weergave van foto beschikbaar voor onmiddellijke download .
Grafieken en Grafieken

Gebruik diagrammen en grafieken
in uw presentatie . Nemen data en een optische demonstratie van het effect voegt de gegevens. Populaire presentatieprogramma's bevatten vaak de mogelijkheid van het toevoegen van deze nuttige elementen . Bijvoorbeeld , Microsoft PowerPoint heeft soortgelijke tabel en grafiek functies als Microsoft Excel . Toch moet de gebruiker verschillende presentatie-software , zoals Harvard Graphics hebben , mag de exploitant een Excel- diagram of grafiek kopiëren en plakken het direct in de Harvard Graphics presentatie .
Match Graphics Met Handouts

Neem passende graphics in papieren handouts . Houden samenhang tussen hand-outs en de presentatie op het scherm helpt het publiek bij het volgen van het programma en bij het ​​maken van notities . Bovendien , bij de herziening van de hand-outs later , de graphics kunnen hun herinneringen van de informatie gegeven tijdens de presentatie triggeren .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe te Flow Grafieken maken vo…
·Hoe te Audio embedden in Impre…
·Hoe kan ik een afbeelding Capt…
·Hoe je Adobe Acrobat gebruiken…
·Hoe je je eigen PPT sjablonen …
·Hoe te Crystal Reports 9 Leer 
·Hoe je Interior Design Softwar…
·Welke lettertypen worden gebru…
·PPS Bestandstypen 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe te afdrukbare tekens gebruiken in Wo…
Hoe maak je een Drop Cap gebruiken in Wo…
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe kan ik een aangepaste stijl gebruike…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
  Software Articles
·Alternatieven voor HP Quickplay 
·Excel 4.0 Macro -functies 
·Opties voor MS Access 2007 Startup 
·Hoe maak je een Movie Maker Project expo…
·Hoe kan ik Windows Media Player ActiveX-…
·Hoe te Math Vergelijkingen in MS Word Sc…
·Hoe maak je een Web Banner gebruik van F…
·Hoe maak je een Animated Progress Indica…
·Hoe maak je een foto van de PC sturen aa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com