Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Alternatieven voor HP Quickplay
Quickplay is een multifunctionele dvd- en mediaspeler gebundeld door Hewlett - Packard op veel van zijn media -enabled computer systemen . Het zal film-en audio -bestanden af te spelen in een verscheidenheid van formaten , evenals voorbespeelde DVD's en muziek-CD's . Computers gebundeld met Quickplay hebben knoppen op het toetsenbord om het programma en een aantal van zijn functies , een gemak dat verloren gaat als er andere programma's worden gebruikt activeren . VLC Media Player

VLC
werd oorspronkelijk ontwikkeld als een product voor streaming video over een netwerk. Met de opkomst van internet streaming video , het afspelen of clientsoftware werd het belangrijkste onderdeel van het pakket , en werd ontwikkeld tot een full - blown , stand- alone mediaspeler . VLC kan dvd's en muziek-cd's , en alle belangrijke computer - gebaseerde bestandsformaten afspelen . Het zal ook fungeren als bestand conversie software , een media- bestand opent in een formaat en op te slaan in een andere . Het werkt met alle belangrijke browsers en besturingssystemen .
MPlayer

MPlayer
, de Movie Player , is een andere feature-rijk , cross-platform film en media player . Zoals VLC , het is beschikbaar voor Windows , Mac en Linux , en kan worden gebruikt als een browser plugin voor het bekijken van online content . Het werd oorspronkelijk gemaakt voor gebruik op het Linux besturingssysteem en is de standaard mediaspeler voor meerdere Linux- distributies , waaronder de populaire Ubuntu . MPlayer kan DVD -films en CD-audio , en alle belangrijke computer -formaten . Het kan ook slaan gestreamde inhoud in een bestand .
Real Player

Real Player is een van de oudste mediaspelers in de computer wereld , daterend uit 1995 . Haar eigen Real Audio en Real Video formaten werden op grote schaal gebruikt in de vroege dagen van online audio en video , maar het belang ervan is afgenomen en de Real Player is nu vooral een algemene doeleinden media player . Net als MPlayer en VLC , zal Real Player afspelen van audio en video in vele formaten , evenals cd's en dvd's . Het heeft ook volledig functionele rippen en branden van software voor audio -cd's .
XBMC

XBMC
begon het leven als een interface voor het leveren van connectiviteit en streaming mogelijkheden om de Microsoft Xbox . Het is sindsdien uitgegroeid tot een volledig uitgeruste afspelen van media voor Windows , Mac en Linux . Het heeft volledige ondersteuning voor fysieke media , zoals cd's en dvd's , en ingebouwde ondersteuning voor HD- televisie en films afspelen . XBMC 's code is op grote schaal erkend en gebruikt in de set - top boxes en soortgelijke apparaten .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe de video Accelerate in Med…
·Hoe te gebruiken Dazzle Video 
·Hoe je Adobe Flash Player vide…
·Hoe kan ik mijn video te maken…
·Hoe maak je een Final Cut Pro …
·Hoe je Final Cut Studio 2 inst…
·Hoe maak je een BMP convertere…
·Hoe maak je een video te downl…
·Windows Media Player Alternati…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Picture Duur aanpassen in Windows…
·Hoe Songs handmatig toevoegen aan Window…
·Hoe een FLC converteren naar MPG 
·Is er een manier om PNG- beeldbestanden …
·Wat is de extensie WFC ? 
·Hoe te openen bestanden in een back-up m…
·Hoe te Merge & Center Geselecteerde Cell…
·Hoe te testen PayPal Sandbox Code 
·Hoe je links in PDF Create Van Word 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com