Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe maak je een WMV -bestand kijken op een Mac
Een Windows Media Video -bestand is een digitale video -bestand dat audio en video afspeelt op uw computer . Het maakt gebruik van codecs die werden ontwikkeld door Microsoft . Windows- computers hebben software zoals Windows Media Player die is ingebouwd in het Windows- besturingssysteem , een functie die de Mac OS ontbreekt . Gelukkig voor Mac-gebruikers , zijn er opties beschikbaar om WMV-bestanden te bekijken op een Mac . Instructies
OS X.4 ( Tiger ) en Eerder
1 Controleer de versie van het Mac OS je gebruikt .

Download Windows Media voor Mac bij windows-media-player.en.softonic.com/mac als je met Mac OS X.4 ( Tiger ) of eerder . Zodra de download is voltooid , zal je admin wachtwoord van je Mac aan .
2 De Flip4Mac installatieproces duurt slechts een paar muisklikken verder nodig hebt .

Dubbelklik op het pictogram van het installatieprogramma van Windows Media , klikt u op "Doorgaan ", akkoord met de voorwaarden , klikt u op "Doorgaan " en dan weer "Install ". Dit zet de Windows Media Player applicatie in de map Programma's .
3

Dubbelklik op een WMV- bestand op uw Mac om te bevestigen dat het speelt in Windows Media Player . Wanneer het wordt geopend in een andere toepassing , of hij vraagt ​​je om een ​​standaard applicatie voor kiezen om het te spelen , markeert u het bestand door er eenmaal op te klikken en te kiezen voor " Get Info " of door op de " Command " en de toetsen " I " . In de " Openen met : " pulldown , selecteer " Windows Media Player . " Klik vervolgens op "Change All ' zodat alle WMV-bestanden opent automatisch met Windows Media Player .
OS X.5 ( Leopard ) en later

Download Flip4Mac 4 bij telestream.net als je met Mac OS X.5 ( Leopard ) of hoger . Je moet niet proberen om Windows Media Player te gebruiken voor nieuwere Macs , als het maar buggy bij gebruik op nieuwere Macs . Deze glitches onder meer de bevriezing , stotteren video en bestanden die met de audio en video niet synchroon spelen . Flip4Mac is een third - party QuickTime add - on die het mogelijk maakt WMV-bestanden af te spelen op de Mac . WMV bestanden daadwerkelijk te spelen in QuickTime , dat is een ingebouwde component van het Mac OS , maar WMV-bestanden vereisen Flip4Mac te worden geïnstalleerd om goed te spelen in QuickTime .
5

Dubbelklik op het bestand Flip4Mac.dmg om deze te openen en dubbelklik op het Flip4Mac WMV.mpkg bestand om het installatieprogramma uit te voeren. Klik op "Doorgaan " Alle drie keer het lijkt en vervolgens "Akkoord " en " Install ". Nogmaals , moet u admin wachtwoord van je Mac te gaan met de installatie in te voeren . Na voltooiing van de installatie , zal Flip4Mac in uw map Programma's worden geïnstalleerd .
6

Dubbelklik op een WMV- bestand op uw Mac om te bevestigen dat het speelt in QuickTime . Wanneer het wordt geopend in een andere toepassing , of hij vraagt ​​je om een ​​standaard applicatie voor kiezen om het te spelen , markeert u het bestand door er eenmaal op te klikken en te kiezen voor " Get Info " of door op de " Command " en de toetsen " I " . In de " Openen met : " pulldown , selecteer " WMV Player , " dat kan is te vinden in de " Flip4Mac " map in de map Programma's . Klik vervolgens op "Change All ' zodat alle WMV- bestanden worden automatisch geopend met de WMV Player .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe AVI bestanden af ​​te spel…
·Hoe te Resolutie Met FRAPS 
·Hoe te transponeren een Mini V…
·Hoe je een AVI Split in Cyber …
·Hoe te branden van een Bootabl…
·Hoe maak je een 720p Blu - Ray…
·Hoe te Netflix en Hulu In Fron…
·Hoe kan ik muziek toevoegen aa…
·Hoe je toe meerdere video's in…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de afspeelsnelheid in Windows Movie …
·Hoe een PDF maken van een Command Line 
·Hoe maak je een FLV -bestand converteren…
·Hoe te configureren Symantec 360 tot Sta…
·Wat is een EPS -bestand in Photoshop ? 
·Hoe maak je een MKV afspelen in Windows …
·Hoe te Expert Advisors creëren Met Meta…
·Over Gelijktijdige Samenwerking Met IM 
·Hoe maak je een Blast Virus Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com