Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
Hoe maak je een diavoorstelling maken in Premiere Pro
Een video-slideshow is de perfecte manier om uw digitale foto's te delen met vrienden en familie . U kunt de diavoorstelling branden op een cd of dvd , stuur het per e-mail of uploaden naar het internet voor anderen te bekijken . Adobe Premiere Pro kunt u uw digitale foto's te importeren en schik ze in elke volgorde die u wilt . U kunt overgangen toevoegen , zoals , doekjes en pagina vervaagt flips tussen elke foto , voeg dan een soundtrack of verhaaltrack om de diashow . Instructies
1

Open Adobe Premiere Pro . Klik op " File " en " Nieuw ", kies dan " Project . " Kopen van 2

Voer een naam voor het nieuwe project in het tekstvak . Klik op ' OK ' en vervolgens op ' OK ' weer .
3

Klik met de rechtermuisknop in het project en klik op " Importeren " uit het contextmenu . Navigeer door het bestandssysteem van uw computer om de foto's die u wilt toevoegen aan de diavoorstelling . Houd de toets " Ctrl " en klikt u op de foto's om ze te markeren , en klik op ' Openen'.
4

Sleep de eerste foto in de diavoorstelling om de "Video 1 " timeline . Beweeg de muis over de foto in de tijdlijn en gebruik het Sizing tool om de rechtermarge van de afbeelding slepen om het recht op het moment dat de foto wordt weergegeven verlengen .
5

Klik op " Effecten ", dan " Video Transitions . " Klik op de pijl naast een soort overgang van de lijst en sleep een stijl aan het einde van het beeld in de tijdlijn . Klik bijvoorbeeld op "3D Motion , " sleep " Spin " om de tijdlijn .

Drag extra foto 6 naar de tijdlijn in de volgorde waarin ze getoond . Plaats overgangen tussen elke foto , als je wilt .
7

Klik met de rechtermuisknop in het deelvenster Project en klik op "Importeren . " Navigeer naar de audio voor uw diavoorstelling . Premiere kan importeren MP3 , WAV , AAC en andere populaire audioformaten . Markeer het audio- bestand of de bestanden en klik op ' Openen'.

Drag 8 en neerzetten van de audiobestanden aan de "Audio 1 " timeline . U kunt meerdere clips plaatsen in de tijdlijn om een ​​volledige soundtrack voor uw diavoorstelling te bieden .
9

Klik op " File " en " exporteren " en selecteer " Media ". Klik op een formaat voor uw diavoorstelling video van de "Formaat " drop - down menu , selecteer vervolgens een vooraf ingesteld voor dat formaat van de " Preset " drop - down menu . Selecteer bijvoorbeeld " Windows Media " van de "Formaat " drop - down menu en " NTSC bron naar Streaming " van de " Present " drop - down menu als u wilt uw diavoorstelling te streamen op het internet . Klik op "OK . "
10

Markeer de geëxporteerde video -project in Adobe Media Encoder wanneer het wordt geopend . Klik op ' Start wachtrij . " Een groen vinkje verschijnt onder "Status" wanneer de video is geëxporteerd .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe maak je een NVIDIA GeForce…
·Hoe maak je een video met iCha…
·Hoe te updaten Windows Media P…
·Hoe kan ik video Split in Afte…
·Hoe te MegaVideo converteren n…
·Hoe een 8MM 
·Hoe te spelen een diashow op e…
·Hoe een video te converteren n…
·Hoe je DirectX 8.1 B Installee…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een werkbalk aanpassen in Mic…
·Hoe maak je een videoclip van een film u…
·Hoe maak je boekjes printen 
·Hoe te verminderen MP3 File Grootte in A…
·Hoe maak je een Tomcat Manager -wachtwoo…
·Hoe te Erase Track Number Information Va…
·Verschillen tussen Compute & Recode in S…
·Hoe maak je een HDR in Photoshop CS3 Zor…
·Hoe je pagina's met HTML 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com