Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Animated Progress Indicator Met Photoshop CS3
Adobe Photoshop is een krachtig beeld - editing software suite die kan worden gebruikt om aan te raken up foto's , maak allerlei kunstwerken en design animaties . Animeren van beelden in Photoshop CS3 wordt vergemakkelijkt door een ingebouwde animatie werkbalk die het proces vereenvoudigt . Het creëren van een geanimeerde voortgangsbalk in Photoshop is een uitstekende manier om te leren hoe je Photoshop animatie tools gebruiken . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop CS3
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een nieuwe Photoshop-document . Zet de achtergrondkleur op wit . Kopen van 2

Gebruik het gereedschap Afgeronde rechthoek om een ​​rechthoek op je canvas te tekenen . Deze rechthoek is de voortgangsbalk omtrek . Klik met de rechtermuisknop op de laag en selecteer " Rasterize Layer . " Uw afgeronde rechthoek verdwijnt .
3

Klik met de rechtermuisknop op de nieuwe laag " Shape 1 " in het " Layers" palet en selecteer " Blending Options" uit het contextmenu . Selecteer de " Stroke " -optie en stel de " Size " naar 1 pixel . Selecteer de "Shadow Inner " -optie , en zet de " Blend " op " Vermenigvuldigen " en de "Angle " aan 90 graden . Klik op " OK " om uw wijzigingen toe te passen .
4

Klik met de rechtermuisknop op het " Shape 1 " laag en selecteer " Omlaag samenvoegen . ' Sla je werk , klik vervolgens op de " New Layer " knop op de lagen palet en noem de laag " Progress -eenheid laag. "
5

Selecteer het gereedschap " Rechthoekig selectiekader " en trek een klein doosje in je voortgangsbalk overzicht . Deze rechthoek zal een "vooruitgang eenheid " en zal worden gedupliceerd in elk van de animatie frames om de voortgangsbalk te vullen .
6

Vul de rechthoek met de " Gradient " of de functie " Fill " . Vink het vakje " Propagate Kader 1 " in het " Layers" palet .
7

Dupliceer de " Progress Unit " laag. Kopieer de voortgang eenheid en plak een kopie van de voortgang unit naast de eerste. Dupliceer deze tweede laag om een ​​laag te maken met drie eenheden . Herhaal deze stap totdat u uw voortgangsbalk zijn gevuld met vooruitgang eenheden . Sla uw werk op .
8

Open het " Animation " palet door het selecteren van " Animation " uit het menu "Venster " . Selecteer het kader en klik op de " Duplicate geselecteerde frames " knop . Dupliceer het frame tot je een aantal frames gelijk is aan het aantal vorderingen eenheden in je voortgangsbalk
9

Selecteer het eerste frame en maak alle lagen - . Behalve de "Background " en " Progress eenheid " lagen - onzichtbaar . Selecteer het tweede frame en maakt alle lagen onzichtbaar , behalve de " Achtergrond ", " Progress Unit " en " Progress eenheid copy 1 " lagen . Herhaal deze stap voor elk frame , zodat het eerste frame heeft een zichtbare vooruitgang eenheid , het tweede frame heeft twee , de derde drie en de laatste frame heeft alle vorderingen units zichtbaar .
10

Selecteer de eerste frame in het venster " Animation " , dan houdt u " Shift " en klik op de laatste frame om alle frames in de animatie te selecteren . Klik op de " Delay " drop -down menu onder een van de frames en selecteer de hoeveelheid tijd die je wilt elk frame voor .

Klik op " Play" 11 om je animatie te bekijken om te laten zien , en op te slaan uw werk .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Zoom Blur in P…
·Hoe te converteren naar tekst …
·Hoe te tekenen over een Pictur…
·Hoe maak je een gezicht wijzig…
·Hoe maak je een cilinder in Ph…
·Hoe te Clone in Adobe Photosho…
·Hoe te Bomen maken in Photosho…
·Hoe maak je een Retro Vintage …
·Hoe maak je een Mix Tape Cover…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe e-mails te branden op cd's 
·Hoe om te zien de aanmaakdatum van een .…
·Hoe maak je een label op een schijf afdr…
·Hoe afdrukken naar een PDF-bestand in Wi…
·Hoe om Blank Velden in een Microsoft Acc…
·Een back-up van een computer op een disc…
·Hoe te Elimineer Uw Naam Van de Skype da…
·Hoe maak je een HDTV opnemen Bewerken 
·Hoe de resolutie in Adobe Illustrator Ve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com