Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe te Audio embedden in Impress Open Office
Impress is de presentatie module in Open Office , een programma dat dezelfde manier werkt als Microsoft Office . Het toevoegen van een audiofragment om een ​​presentatie die u in Impress kan vooral nuttig zijn om een ​​foto diashow , als je wilt kun je de muziek afspelen erachter. U kunt het ook gebruiken voor comic relief of aan een persoon spreken in aanvulling op de presentator , zoals iemand die de presentatie niet kunnen bijwonen bevatten . Of maak een self - vertellende presentatie door het opnemen van gedeelte van de spreker voor elk scherm en bevestigen aan de dia's . Wat je nodig hebt
Digitale audio clip
Presentatie bestand
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een presentatie bestand in OpenOffice Impress . U ziet het venster navigatiepaneel toegang tot de linker rand van het programmavenster , toont miniaturen van elke dia in de presentatie . Kopen van 2

Open de map met het audiobestand dat u wilt insluiten in uw presentatie . Open de map met uw presentatie in een ander venster . Sleep het audiobestand naar de map die uw presentatie bevat . Sla deze stap over als de twee bestanden al in dezelfde map .
3

Selecteer de dia die wordt geassocieerd met het audio -bestand door erop te klikken in het deelvenster navigator schuif aan de linkerkant . Wanneer u de diashow af te spelen , wordt het audiobestand afgespeeld zodra de dia het wordt geassocieerd met op het scherm verschijnt .
4

Selecteer " Object " uit het menu "Invoegen" en selecteer vervolgens " geluid " in het menu dat verschijnt naar de zijkant .
5

Open de Galerij , als je wilt om een audio clip van de OpenOffice Galerij van clips in te voegen. Selecteer " Gallery " uit het menu "Extra " . Selecteer een clip en sleep het bestand naar de belangrijkste dia deelvenster bewerken . Als u een clip bestand dat niet in de Galerij te hebben, zie de volgende stap .
6

Selecteer " Object " uit het menu "Invoegen" in de menubalk boven in het programmavenster . Klik op in het menu dat verschijnt aan de kant " Sound " . Een venster file - kiezer zal verschijnen . Gebruik hem om te navigeren naar de map op uw computer die de audio- bestand bevat en selecteer deze door erop te klikken .
7

Pas de weergave -opties in de werkbalk voor afspelen van media die verschijnt als u het audiobestand te selecteren of zet het op uw dia . De meeste van de opties zijn van toepassing op spelen ( pauzeren, afspelen , volume ), maar u kunt het aan niet te herhalen of , zoals u verkiest . Selecteer de optie herhalen door te klikken op het icoontje met de twee gebogen pijlen die een cirkel vormen. Als het pictogram herhaling niet is geselecteerd , wordt het geluidsbestand eenmaal en dan stoppen .
8

Sla de presentatie bestand door te klikken op "Opslaan" in het menu "Bestand " .
< Br >

Previous: Next:
  presentatie Software
·Interactive Whiteboard Games 
·Hoe de achtergrond in PPT Vera…
·Hoe om te sparen als een PPS 
·Hoe kan ik muziek in meerdere …
·Hoe kan ik koppelen muziek of …
·Hoe je MS Live Meeting Leer 
·Hoe maak je een JPEG Picture S…
·Webcast Streaming Software 
·Hoe te Gebogen Gebouwen in Rhi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te bellen Een Outlook Contact via Sk…
·Hoe maak je een grote Organizational Cha…
·Hoe te Pinnacle Video Gebruik 
·Hoe maak je een Bullet Point Maak in Lin…
·Hoe te gebruiken VB6 om de Cellen opmake…
·Kan je Maak dropdown menu's in Microsoft…
·Hoe maak One Light Shine on Your Face op…
·Hoe kan ik configureren HP OV ? 
·Hoe de Rij Lengte berekenen in SQL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com