Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Interactive Whiteboard Games
Een interactief whiteboard bestaat uit een grote display die wordt aangesloten op een computer . Het kan worden gecontroleerd door een vinger of een pen op het oppervlak van de raad. Dit apparaat wordt gebruikt in een verscheidenheid van instellingen , van scholen tot bestuurskamers aan sport kleedkamers . De raad van bestuur er wordt aangesloten op de computer kan de gebruiker om dingen die zijn geschreven en zelfs te cursieve om tekst te vertalen vangen . Veel van deze borden zijn gevestigd in klaslokalen , waar interactieve spelletjes kan de leerervaring te verbeteren . Betalen met munten

Dit spel wordt gespeeld door te klikken en munten uit de lade aan de onderkant van het scherm slepen om een label naast een speeltje . Het idee is om de munten op de tag toe te voegen aan de prijs van het speelgoed . Het spel van de verschillende niveaus zijn voorzien van verschillende denominaties van munten . Het eerste niveau is voorzien van alleen centen , de tweede introduceert twee - cent , de derde , stuivers , en het laatste level , dubbeltjes
Prijslijsten

in dit spel . , kinderen gevraagd om een aantal items te kopen terwijl de totale enigszins onder , boven een bepaald bedrag of juist een bepaald bedrag . De items kunnen worden vernieuwd over en weer naar hetzelfde doel hoeveelheid te houden , maar het spel geeft de speler de kans om het doel met behulp van verschillende bedragen te bereiken . Voor meer gevorderde kinderen , zijn er items die oneven dollars en centen om ze nummers te dragen en toe meer dan twee getallen bij elkaar op een moment te hebben.
Power Lines

Dit spel heeft willekeurige getallen in cirkels langs de bovenkant van het scherm . Het speelbord bestaat uit cirkels die zijn aangesloten op verschillende manieren met lijnen tussen de cirkels . Het idee van het spel is om alle lijnen optellen tot de hoogspanningslijn totale door het plaatsen van de nummers in de cirkels . De lijnen die de cirkels verbinden creëren rechte lijnen die moeten allemaal bij aan het doel nummer . Dit spel leert wiskunde evenals het oplossen van problemen . Het moeilijkste onderdeel van het spel komt wanneer een cirkel verbindt met meer dan een regel .
Tellen en Bestel

Voor jongere kinderen zijn er bijpassende en sorteren games die range van het tellen vlekken op lieveheersbeestjes om het tellen bloemblaadjes op bloemen te sorteren genummerde slakken in de juiste volgorde . Kinderen zullen profiteren van de mogelijkheid om het bord te raken en de controle van het spel . Om de vlekken op de lieveheersbeestjes tellen , selecteren ze de bug en sleep deze naar het blad met het juiste nummer erop . Het werken met computers op deze manier zal hen helpen om de fijne motoriek die hen zal helpen de rest van hun leven te ontwikkelen .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Google Presentatie Voordelen 
·Hoe maak je een Awesome Websit…
·Hoe te verminderen PPT Grootte…
·Hoe te Run Adobe Reader 
·De beste manier om een Photo S…
·Hoe te Bullets Transition make…
·Hoe maak je een foto organigra…
·Kenmerken van SmartDraw 
·Hoe te Notes In een Power Poin…
  Related Articles
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe te Games maken in Kladblok 
Typen Lessen en spellen voor kinderen 
Hoe te Student Report Cards die worden g…
Hoe te Slow Mijn Processor Down to Old S…
Hoe te Games Clear Uit een computer grif…
Hoe te Spelen verwijderen van Windows -s…
Hoe CD games te kopiëren naar de comput…
Hoe te gebruiken Daemon Tools for Games 
  Software Articles
·Hoe kan ik Move Mijn Downloads Van RealP…
·Hoe maak je een WAV Resample 
·Wat zijn Sonic Encoders ? 
·Quark naar PDF conversie 
·Hoe maak je een schijf branden op een Re…
·Hoe maak je een online fotografie Portfo…
·Hoe te Aankopen verdienen met een PayPal…
·Hoe maak je een PDF- bestand in een HTML…
·Hoe kan ik een evenement wijzigen in een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com