Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe je Interior Design Software Maak
Renovatie elementen zoals kleur , verlichting, verbouwingen , raambekleding en vloerbedekking zijn een paar onderdelen binnen interieur software programma's . Het toevoegen van andere elementen zoals behang afwerkingen , meubelen of home decor items in geupload bestaande ruimte foto's kan de ontwerper om verschillende standpunten klaar voor de huiseigenaren te maken en zorgt ervoor dat hun persoonlijke smaak en stijl is verwerkt in het interieur plan . Plattegrond roosters met plug-in vierkante meters zijn essentieel en geven de huiseigenaar een nauwkeuriger beeld van de doelen van de interieurontwerper voor opknappen . Het raster fungeert ook als een routekaart voor verbouwing kosten tijdens de renovatie . Wat je
Interieur design software home page layout
Graph paper Need
Kleurpotloden
Toon Meer Aanwijzingen

Schets 1 homepage van uw interieur software layout door het opnemen van de knop en het tabblad opties , samen met drop-down menu op ruitjespapier . De homepage is opgebouwd met een reeks afzonderlijke boxen , aangeduid als cellen , die specifieke programma functies in het navigatie- menu te activeren . Gebruik kleurpotloden aan elke knop functie differentiëren .

Bijvoorbeeld , verdeel de startpagina door kamers zoals keuken, woonkamer , slaapkamer of badkamer . Nadat de toets is geactiveerd , wordt de gebruiker doorgestuurd naar een andere pagina met de specifieke kenmerken die betrekking hebben op de gekozen kamer . Een ander alternatief is om de knoppen te stellen voor plattegronden , verlichting , kleuren verf , behang stalen, vloeren , tegels en raambekleding . Kopen van 2

Kies boeiende kleuren voor elke pagina , evenals afgewerkte kamer opstellingen lijkt op verschillende interieur ontwerp stijlen . Bijvoorbeeld , eigentijds beschikt over het algemeen meubilair in koele - kleurtonen met strakke lijnen en traditionele afwerkingen demonstreren fijn bewerkte gegevens in rijke houttonen . Thema's als een landelijke keuken zijn gewoonlijk voorzien van warme tinten in ruitjes of motieven land . Als de knop de gebruiker om naar de gekozen stijl of thema pagina , het kleurenpalet ontstaat wanneer de categorie wordt geactiveerd .
3

Maak een knop voor een plattegrond rooster waarmee de gebruiker te bekijken het raster op een grafiek pagina-instelling . Deze functie biedt een twee - dimensionaal beeld van het meubilair , inrichting en ruimte met behulp van grafiek lijnen voor nauwkeurige afmetingen . Deze pagina moet een drag-and -drop hulpmiddel om specifieke elementen zoals meubels te worden gesleept en verplaatst .
4

Voeg een tab resizen om plug in meubels specificaties . Deze functie opent meestal een apart venster te sluiten in verschillende specificaties . De cursor frames de tweedimensionale meubels en resizes het volgens de ruimte .
5

Voeg een functie voor vierkante meters plug - ins . Deze functie moet werken met de plattegrond rooster knop vanaf stap 3 als de resizing tool van stap 4 . Met deze functie kan de gebruiker aan te sluiten in nauwkeurige metingen , en het rooster wijzigt zich aan de specificaties . Deze stap is essentieel voor huiseigenaren om nauwkeurige schaal , stijl en proportie bekijken voor de ruimte wordt heringericht . Bijvoorbeeld, als specifieke muren zijn gepland voor verwijdering , het raster toont de voor en na weergave van het gekozen gebied voorafgaand aan de uitgaven geen geld met aannemers .
6

Een index voor design elementen zoals armaturen , raamdecoratie , vloeren en deuren , en subcategorieën toe te voegen voor elk design element . Het programma moet ook een wijziging functie voor veranderingen in hoogte , breedte en vorm . Bijvoorbeeld , onder in de deur element een verscheidenheid van verschillende stijlen deur , beits afwerkingen of kleur evenals lineaire standpunten van de belangrijkste toegangspunten , zoals het frame , scharnierende zijkanten en de opening straal . Voeg venster behandeling met stijl afwerkingen en armaturen alsmede lineaire uitzicht op het raamkozijn en de vensterbank . De vloer index kan beschikken over tegels , houten vloer vlekken en andere tapijt en kleed opties .
7

Maak een knop voor vloer en ruimte planning . Deze functie toont het algemeen luchtfoto uitzicht op de veranderde ruimte als wordt ingezoomd en pannen de ruimte vanuit verschillende invalshoeken laten zien kleuren , meubels en inrichting . Onder meer een drag - and-drop functie waarmee de huiseigenaar om een andere meubels instelling of alternatieve muur kleuren of behang stalen bekijken .
8

Onder andere een bibliotheek browser voor de gebruiker om individuele meubelstukken selecteren of afgesproken meubels groeperingen om plannen uit de kamer . Bijvoorbeeld , afgesproken groeperingen voor woonkamers , kinderkamers of keukens kan de gebruiker de meubels te voegen in de plattegrond . Een ander alternatief is om extra opties toe te voegen aan de geselecteerde functie te roteren , zoomen of de hoek van de meubels in verschillende posities .
9

Voeg een kleur bibliotheek browser -functie , waarmee de gebruiker om te kiezen uit specifiek merk verffabrikant chips . Een ander alternatief is een kleurpipet voegen . Bijvoorbeeld , als de gebruiker wil om de kleuren op de muren te veranderen , deze tool kan de gebruiker de muren direct te veranderen van de kleuren verf of maak een andere kleur verf tint door het veranderen van kleur codes in een apart venster . De gebruiker van de pipet om kleurintensiteit verhogen of verlagen tot de gewenste tint is bereikt sleept .
10

Voeg een materiaal en textuur browser -functie , waarmee de gebruiker kan kiezen uit specifieke afwerkingen . Bijvoorbeeld door het selecteren van een materiaal voor werkbladen , de bibliotheek leert verschillende graniet , laminaat of vaste oppervlakken . Omvatten een materiaal of textuur pipet , waardoor de gebruiker een ander materiaal of textuur afwerking in het gebied te importeren .
11

Maak een knop om interieur thuis aanvullingen showcase met toegangspunten van bestaande ruimtes . Bijvoorbeeld , een extra kantoor aan huis als gevolg van een open woonkamer plan vereist een extra muur , evenals een deur . Met deze functie kan de interieurarchitect bij de huiseigenaren tonen de veranderde woonkamer ruimte , vierkante meters voor het thuiskantoor en afgewerkt uitzicht ontwerp .
12

Maak een bonus feature voor driedimensionale elementen . Deze tool stelt de gebruiker in staat om een afgewerkte vloer bovenaanzicht met realistische meubels , design schaal , kleuren en lichteffecten . Een ander alternatief is om driedimensionale effecten zoals dubbele deuren toe te voegen .
13

Maak bonusmateriaal zoals waarschuwing pop - up vensters voor specifieke interieur verandert . Bijvoorbeeld, als structurele elementen worden verwijderd of gewijzigd , de waarschuwing label aan dat een architect of ingenieur voorafgaand aan eventuele structurele wijzigingen dienen te worden benaderd voor een nauwkeurige beoordeling .
14

Activeer de toetsen met behulp van software-ontwikkeling programma en configuraties . Houd in gedachten dat de toegevoegde elementen zoals zoomen, pannen en roteren kamers, evenals drie - dimensionale gereedschappen zijn geavanceerde functies vereisen aangepaste software . Deze eigenschappen zijn ook van essentieel belang om uw potentiële klanten te betrekken bij het ​​interieur demonstraties evenals presentaties . Hoewel de software-ontwikkelaars zijn een extra last , deze functies zijn tijdrovend om te bouwen en vereisen geavanceerde vaardigheden te implementeren in de software .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe te SlideShare Bestanden Af…
·Hoe maak Items verschijnen in …
·Hoe je kleuren Transparant mak…
·Hoe de Tinny Sound Verwijder V…
·Hoe te Publisher 2000 Upgrade 
·Flash Tunnel Effect 
·Een PPS -bestand gaat niet ope…
·Hoe maak je een Small Slide Sh…
·ProShow Producer 4 Tutorial 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om extra kolommen in een Excel -werk…
·Hoe je DVD's branden in een MPG 
·How to Get Rid van recente documenten in…
·Hoe kan ik Color Word-documenten ? 
·Hoe te Cellen uit twee verschillende wer…
·Informatie over Skype voor Windows Beta 
·Games voor Virtual Boy Geavanceerde Emul…
·Hoe kan ik een WMV -bestand naar AVI con…
·Hoe Page Marges Met Microsoft Word 2000 …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com