Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe de Tinny Sound Verwijder Van Camtasia
Camtasia Studio screencasting software bevat een audio- enhancement functie , het verstrekken van de middelen voor het verminderen van ruis in audio-opnamen , zoals achtergrondgeluid en het blikkerig , knippen en geluiden die soms lijken te klikken . Voice optimalisatie bewerken binnen het programma vermindert deze klinkt nog verder . Hoewel de Camtasia software elimineert de meeste van het lawaai , het gebruik van een kwaliteit condensator microfoon is de beste preventieve oplossing . Met de combinatie van een hoge kwaliteit opname en Camtasia audiobewerking , de ongewenste geluiden in de opname verdwijnen . Instructies
1

Open het Camtasia Studio programma door te klikken op de knop "Start " , " Alle programma's ", " Camtasia Studio 7 , " en klik vervolgens op de " Camtasia " icoon Studio.
< Br > 2

Importeer uw audio-opname door te gaan naar " file ", " Import media , " en het audiobestand te selecteren uit de opgeslagen locatie op uw computer . Klik op de knop "Openen " . Als uw audio is onderdeel van een opgeslagen Camtasia project , ga naar " File " en "Open project . " Zoek de " . Camproj " of " . CAMREC " bestand op uw computer en klik op de knop "Openen" .
3

Klik op het "Audio " knop boven de tijdlijn of klik op " Tools" op de menubalk en vervolgens ' Audio '. Het linker venster verandert , toont audio - editing mogelijkheden .
4

Vink het vakje " Enable ruisverwijdering " onder " Global Settings" en klik vervolgens op de pijl naast " Geavanceerd . " Verplaats de schuifregelaar naast " gevoeligheid aanpassen " en luister naar uw audio , en merkt het verschil in geluidsreductie .
5

Klik op de " Gebruik de handmatige ruis selectie , " indien nodig , en vink zowel de " Verwijder knippen " en " Remove clicks " dozen . Pas de gevoeligheid door de schuifregelaar naast " Klik gevoeligheid " van links naar rechts . Luister naar uw audio als u de gevoeligheid voor het verwijderen van de blikkerige geluid van uw audio aan te passen .
6

Vink het vakje genaamd " Enable voice -optimalisatie " en selecteer de " Mannelijke stem " of " Female voice " radioknop .
7

Klik op de ' Volume down " of Volume omhoog " toetsen en de " Fade in " en " Fade out " knoppen onder " Editing tools" voor een verdere verbetering van de audio . < br >

Previous: Next:
  presentatie Software
·Microsoft Silverlight Install …
·Hoe u een vergadering PPT 
·Het automatisch laden Keynote …
·Hoe maak je een Media Shout sc…
·Tutorial voor het gebruik van …
·Hoe te Kodak Easyshare Picture…
·Hoe maak je een SHW Bestand sp…
·Hoe maak je een cd die autopla…
·Hoe te converteren van PPS naa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Pinnacle Game Profiler 
·Hoe maak je een Cisco Unified Meeting Pr…
·Hoe je PPS bestanden Kopiëren naar Wind…
·Hoe maak je een kalender behulp van Word…
·DXF aan PDF -bestand 
·Hoe de taal in Microsoft Excel Change 
·Hoe te TIF -bestanden in Word 
·Hoe maak je direct configureren van een …
·Hoe maak je een menu Start maken voor ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com